Σάββατο, Οκτωβρίου 21, 2017

Και όμως ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ μίλησε για τους τζιχαντιστές και τους πάτρωνες τους και δεν το πήραμε χαμπάρι;

BY POLEMISTIS 
Σήμερα κλαίνε τα ξένα ΜΜΕ επί των ερειπίων του Κήπου της Εδέμ στην Μεσοποταμία Ιράκ- Ιράν- Συρία εκεί πού έπεσαν οι πρωτόπλαστοι στο προπατορικό αμάρτημα…
Και ένας ΑΓΙΟΣ της Χαριτόβρυτης Ορθοδοξίας τα εξηγούσε όλα πριν δεκαετίες .
Που τότε να καταλάβουμε εμείς το μεγάλο αντίχριστο σχέδιο που εξυφαινόταν για τις μέρες μας;
Με δυο φράσεις ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ τα είπε όλα.


« Οἱ σιωνιστές εἶναι ἡ Ἀμερική. Αὐτοί λοιπόν ἀφοῦ λάβουν τά μηνύματα τά σατανικά, τό προωθοῦν στό Βατικανό, αὐτό τά μετατρέπει σέ σχέδια καί στήν συνέχεια καλεῖ τό Ἰσλάμ νά τά ἐφαρμόσει. Αὐτός εἶναι ὁ τρόπος πού λειτουργοῦν σήμερα τά σατανικά σχέδια.”»
Βιβλίο: «Λόγοι χάριτος και Σοφίας» από τόν Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη
Από πού έρχονται τα μηνύματα;
Ποιος τα μετατρέπει σε σχέδια;
Ποιος καλείται να τα εφαρμόσει;
Απαντήθηκαν αγαπητοί μου τα ερωτήματα ή υπάρχουν ακόμα απορίες;
Τα σχέδια εφαρμόστηκαν και παράγουν ήδη μεγάλο πόνο και ακόμα δεν είδαμε τίποτε από αυτά που θα συμβούν παγκοσμίως σύμφωνα και με τις άλλες προρρήσεις του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ.
Ποιος είπε ότι ο Μεγάλος Πόλεμος δεν ξεκίνησε;
« 50 οικογένειες κάθε ώρα από το 2012 μέχρι σήμερα έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους.»
Οι επισημάνσεις των ξένων ΜΜΕ ως αναφορά την φρικτή εφαρμογή αυτών των πράξεων είναι καταλυτικές και αντικειμενικές όπου με σαφήνεια διεκτραγωδείτε ο ανθρώπινος δήθεν πολιτισμός μας.
Ο αμερικανικός λαός και όλοι οι λαοί της οικουμένης έχουν έμπροσθεν τους την τραγωδία που εκτυλίχτηκε στην Μεσοποταμία και αναρωτιούνται γιατί;
« Στο Ιράκ, η επέλαση του ISIS – που ήταν καταστροφική μετατόπισε πάνω από τρία εκατομμύρια ανθρώπους, σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη.
Σχεδόν 600.000 ιρακινά παιδιά έχουν χάσει ένα ολόκληρο έτος εκπαίδευσης ή περισσότερα, σύμφωνα με το Κέντρο Παρακολούθησης Εσωτερικών Μετακινήσεων .
Χιλιάδες παιδιά έχουν διαστρεβλώσει τον εσωτερικό τους ψυχισμό από την κατήχηση ISIS.
Στη Συρία, τα αποτελέσματα του βίαιου εμφυλίου πολέμου της χώρας είναι πιο συγκλονιστικά: σύμφωνα με τον ΟΗΕ, 6,5 εκατομμύρια άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων 2,8 εκατομμυρίων παιδιών, έχουν εκτοπιστεί . Με άλλα λόγια, 50 οικογένειες έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους κάθε ώρα από το 2012. Περαιτέρω 5 εκατομμύρια έχουν εγκαταλείψει τη χώρα συνολικά.
Στις πολεμικές μάχες , δεκάδες πόλεις και πόλεις στη Συρία και το Ιράκ έχουν κονιοποιηθεί, μεταξύ των οποίων η Raqqa, το Aleppo, η Mosul, η Fallujah και το Ramadi.
Το κόστος της ανασυγκρότησης ανέχεται σε εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια – υπερβαίνει κατά πολύ την ικανότητα της κυβέρνησης της Συρίας ή του Ιράκ.
Το κόστος για την ανθρωπότητα είναι ακόμη χειρότερο.»
Από τον Tim Lister, CNN 21 Οκτωβρίου 2017 edition.cnn.com/
Τι συμβαίνει αυτές τις ώρες που ξεψυχάει το θηρίο του ISIS;
Βλέπουν να ανασυγκροτείται σε αυτές τις περιοχές η παραδοσιακή Αλ Κάιντα και να παίρνει φωτιά η Λιβύη και η Χερσόνησος του Σινά αλλά ταυτόχρονα περιφερειακοί παρατηρητές αυτής της τραγωδίας ( βλ . Τουρκία- Ιράν) να προσπαθούν να κερδίσουν θέσεις εις βάρος των Κούρδων .
Τελικά το κανάλι των αποφάσεων όπως μας το περιέγραψε με σαφήνεια ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ έχει μείνει ανοικτό και εν ενεργεία μέχρι της πραγμάτωσης του τελικού σκοπού του αντίχριστου πνεύματος που οργιάζει.
« Οἱ σιωνιστές εἶναι ἡ Ἀμερική.
Αὐτοί λοιπόν ἀφοῦ λάβουν τά μηνύματα τά σατανικά, τό προωθοῦν στό Βατικανό, αὐτό τά μετατρέπει σέ…
σχέδια
καί στήν συνέχεια καλεῖ τό Ἰσλάμ νά τά ἐφαρμόσει.
Αὐτός εἶναι ὁ τρόπος πού λειτουργοῦν σήμερα τά σατανικά σχέδια.
Αὐτοί κατόρθωσαν καί αἰχμαλώτισαν τούς ἡγέτες μας.
Οἱ ἐλπίδες μᾶς εἶναι μόνο στόν Θεό. Κι ἐσεῖς νά ζεῖτε χριστιανικά, γιατί σᾶς λέω ὑπεύθυνα – καί θά τό δεῖτε – ὅτι δέν ἔχουμε μέρες. Αὐτό πού ἀνάβει τώρα στά Βαλκάνια θά συνεχιστεῖ. Αὐτό θά εἶναι ἡ ἀφετηρία μέσω τῆς ὁποίας ὁ Θεός, μέ τό δικό Του τρόπο, θά ἐλευθερώσει τούς χριστιανούς καί θά τούς ὑψώσει πάλι στήν γραμμή τους. Καί θά ἐπανέλθει τό Βυζάντιο. Καί ξέρετε γιατί; Διότι οἱ Εὐρωπαῖοι λαοί θά ξαναενωθοῦν. Ποιός θά τούς καθοδηγεῖ; Δέν κρατάει κανείς. Μόνο ἐμεῖς κρατᾶμε τήν Ὀρθόδοξη πίστη.»
Πηγή: Βιβλίο: «Λόγοι χάριτος και Σοφίας» από τόν Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη orthodoxia-ellhnismos.gr/22 Φεβ 2012
ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ
« Σήμερα και ο Χριστός και η Παναγία και οι Άγιοι τον έναν πιάνουν από ‘δω, τον άλλον από ‘κει, γιατί οι άνθρωποι δεν είναι ισορροπημένοι. Τώρα είναι μια κατάσταση… Θεός φυλάξοι!»
« Το καλό είναι που δεν μας εγκαταλείπει ο Θεός. Ο Καλός Θεός τον σημερινό κόσμο τον φυλάει με τα δυο Του χέρια ∙ παλιότερα μόνο με το ένα. Σήμερα, μέσα στους τόσους κινδύνους που ζει ο άνθρωπος, ο Θεός τον φυλάει όπως φυλάει η μάνα το μικρό παιδί, όταν αρχίζη να περπατάη. Τώρα μας βοηθούν πιο πολύ ο Χριστός, η Παναγία, οι Άγιοι, αλλά δεν το καταλαβαίνουμε. Πού θα ήταν ο κόσμος αν δεν βοηθούσαν!…»
« Ο διάβολος τώρα οργώνει, ο Χριστός όμως θα σπείρη τελικά.»
Από το βιβλίο: «ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ – ΛΟΓΟΙ Α΄- ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΩΠΟ» – ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ – «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ» – ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Το επαναλαμβάνουμε για εμάς τους Έλληνες τους εν τη σκιά θανάτου και θλίψη των μνημονίων ευρισκόμενους ισχύει:
Από το ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ και ΤΩ ΥΠΕΡΜΑΧΩ μέχρι τις μέρες μας είναι ένα ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ δρόμος.
Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου