Κυριακή, Δεκεμβρίου 11, 2016

Οι δυσοίωνες εθνικοπολιτικές εξελίξεις που οφείλουν να μας αφυπνίσουν!



Σύμφωνα με έγκυρες στρατιωτικές πηγές, μεγάλες εθνικοπολιτικές εξελίξεις διαφαίνονται στο άμεσο μέλλον.

Είναι θέμα ημερών η κήρυξη εκλογών που θα πραγματοποιηθούν πιθανότατα τον Ιανουάριο ή το αργότερο τον Φεβρουάριο. Εξ’ ου και η σχετική εξαγγελία του Πρωθυπουργού για το προεκλογικό (;) δώρο στους συνταξιούχους ενώ προγνώριζε τις μεγάλες αντιδράσεις των δανειστών.

Το ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ότι μετά τις ενδεχόμενες εκλογές δεν θα δύναται να προκύψει κυβέρνηση (20-23% ΣΥΡΙΖΑ και 22-26%ΝΔ) οπότε θα υπάρξει μια περίοδος ακυβερνησίας, με τις ανάλογες συνέπειες.

Η κυβέρνηση έχει βάσιμες υποψίες ότι οι Τουρκία θα δημιουργήσει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο στο άμεσο μέλλον και ίσως γι’ αυτό προβαίνουν πρόωρα σε εκλογές για να μην αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.
Υπάρχει έντονη δραστηριότητα στο εθνικό νομισματοκοπείο.
Το κόμμα του γιού του τέως Βασιλιά θα λάβει μέρος στις ενδεχόμενες επικείμενες εκλογές και πιθανότατα θα προσχωρήσουν σ΄αυτό μεγάλα ονόματα της δεξιάς.
Οι παραπάνω δυσοίωνες προβλέψεις σκοπό έχουν να μας αφυπνίσουν και οφείλουν να μας διατηρούν σε εγρήγορση- προ πάντως πνευματική! - ακόμη και αν δεν πραγματοποιηθούν όπως διαφαίνονται! Η αδιαφορία, η μεμψιμοιρία και ο στρουθοκαμηλισμός είναι εθνικά επικίνδυνα φαινόμενα. Ας δείξουμε λίγη παραπάνω προσοχή στην πατρίδα μας αυτήν την περίοδο που μας έχει τόση ανάγκη. Ας μην ολιγοπιστήσουμε και εμπλακούμε σε μια ατέρμονη προετοιμασία με αγορές υλικών αγαθών που θεωρούμε ότι κατά το ανθρώπινο θα μας χρησιμεύσουν σε δύσκολες περιόδους. Κανένας άγιος ποτέ δεν προέτρεψε σε τέτοιου είδους αντιμετώπιση… Εκείνος που μας τρέφει σήμερα θα μας εξασφαλίσει και εκείνες τις ημέρες! Ας κάνουμε το ελάχιστο χρέος και ας συνδράμουμε όλοι μας προσευχητικά αυτήν την περίοδο της ιδιαίτερης πνευματικής προετοιμασίας για το κοσμοσωτήριο γεγονός της ενανθρώπισης του Θεανθρώπου, Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Για να μην κοιμόμαστε με τα τσαρούχια, όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο αγαπημένος γέροντας και νυν Άγιος των Ελλήνων. Θαρσείτε αδελφοί, γρηγορείτε και προσεύχεσθε ίνα μη εισέλθητε(ουμε) εις πειρασμόν!

Άρθρο από τον Κ.Ι.Κ.
για την Σύναξη Νέων Παλαιοχωρίου


Πηγή: http://synaxipalaiochoriou.blogspot.gr/2016/12/blog-post_95.html

Παρακαλούμε να διαγραφούν αφού επισημανθούν τα παρακάτω:
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση - ολική ή μερική - του περιεχομένου του Ιστότοπου με την προϋπόθεση της ρητής αναφοράς της πηγής με ενεργό σύνδεσμο, σύμφωνα με τους όρους χρήσης και την κείμενη Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία (Ν.2121/1993). Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί λογισμικό διασφάλισης Πνευματικών Δικαιωμάτων και ανίχνευσης αντιγραμμένου υλικού με την μέθοδο «trace back».
http://synaxipalaiochoriou.blogspot.gr/2016/12/blog-post_95.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου