Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2016

Μα γιατί δεν βλέπετε πίσω από την εικόνα;


Πολλές ιστοσελίδες αναπαραγάγουν ένα βίντεο όπου ένας κακομοίρης ισλαμιστής τραβά τον λαχνό για να γίνει βομβιστής αυτοκτονίας!

Το παίζουν όλοι θίγοντας το ζήτημα της Ίσις και στο πόσο επικίνδυνα έχουν γίνει τα πράγματα με την ηλιθιότητα αλλά και τον τρόπο σκέψης των ισλαμιστών!

Δεν αντιλέγω με το ότι το δόγμα είναι πάντα επικίνδυνο ιδίως όταν ο φανατισμός σε τυφλώσει!

Βλέποντας εγώ αυτό το βίντεο διακρίνω κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό και επικίνδυνο από τον χαζούλη ισλαμιστή που κάποιοι εκπαιδευμένοι κατάφεραν να του κάνουν πλύση εγκεφάλου!!

Θέλω να χρησιμοποιήσεις τα μάτια της καρδιάς σου… έχει σημασία!

Δες το μια φορά και συνεχίζω…


Τώρα θέλω να δεις αυτό το πρόσωπο ξανά…


Τώρα ας πάω με την πρώτη μου σκέψη.

Είμαι σίγουρος ότι δεν τράβηξε λαχνό ο μικρός… δεν είχε καμία επιλογή… νόμιζε ότι είχε επιλογή... αλλά δεν είχε… και στα δυο χέρια θα είχε επιτυχία… δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάει …είχε επιλεχτεί σαν το νέο αρνί στην σφαγή !!

Ο τύπος, ο «λαχειοπώλης» πόσο ισλαμιστής σου μοιάζει; Μπλε μάτια …κόκκινο δέρμα… αγγλάκι πράκτορας θα μπορούσες να πεις, αλλά δες με τα μάτια της ψυχής σου και μην απαντήσεις !! Τον έχεις ξαναδεί σε ζωγραφιές !!


Μπες στα παπούτσια του μικρού τώρα… ένα παιδί που γεννήθηκε με την λάθος εκπαίδευση... βομβαρδίστηκε από την βια και ίσως από την μοναξιά, σίγουρα στον απλό ήρεμο κόσμο ήταν από τα παιδιά που ανεχόταν τα πειράγματα των άλλων και κανείς δεν τον έκανε παρέα. Πολλά παιδιά είναι έτσι, πολλά παιδιά είναι ανέτοιμα να μεγαλώσουν σε αυτό τον πολιτισμό της χέστρας !

Και το αγγλάκι που του πρόσφερε μια οντότητα,  μαζί στρατιώτες, φίλοι, κοινός στόχος, επιτέλους σεβασμός … επιτέλους σημαντικότητα ...στην ανυπαρξία!


Πόσοι σαν αυτόν τον κόκκινο είναι φυτεμένοι σε όλη την γη προς εκμετάλλευση των παιδιών που δεν μεγάλωσαν ποτέ;

Τον λόγο μου μην τον αφήνεις να περνά ποτέ χωρίς να τον επεξεργάζεσαι σε βάθος…

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χτυπήσει εκεί που πρέπει!!

Άρα μην μισείτε την εικόνα του παιδιού που ξόδεψε την Ζωή του πιστεύοντας σε ψέματα που του εμφύτευσαν αυτοί που τους άφησε να μπουν στην καρδιά του σαν φίλοι!!..

Μην βλέπεται το χαμόγελο αμηχανίας σαν χαμόγελο επιτυχίας για τον επερχόμενο θάνατο. Είναι το χαμόγελο του μουδιάσματος, η αποχώρηση από τους «φίλους» στο άγνωστο και δεν μπορεί να κάνει πίσω αυτή η ψυχή πια. Αυτό το χαμόγελο είναι το κλάμα της ψυχής που γνωρίζει ότι την εκμεταλλεύτηκαν και την πρόδωσαν οι «φίλοι» της !

Ίσως κάποια μέρα και εσείς να αναγνωρίσετε την ίδια ενέργεια του κόκκινου, σε κοντινούς σας ανθρώπους. τότε θα καταλάβετε τί σας λέω σήμερα !

Stranger… από katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου