Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2016

ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ… ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! (βίντεο)

KYRIA FOTO
Γράφει Συντακτική ¨Ομάδα Χειλαδάκη
Τον τελευταίο καιρό η μουσουλμανοποίηση παράλληλα με την άκρατη ηλιθιοποίηση της Ευρώπης, προχωρεί επιβαλλόμενη εκ των άνω με γοργούς ρυθμούς.



Πρόσφατα στο Dusseldorf της Γερμανίας υποχρεώνουν όλους τους λαθρο του ειδικού καταυλισμού, άσχετα αν δεν είναι μουσουλμάνοι (υπάρχουν ανάμεσα τους και χριστιανοί και γιεζήτες), να νηστεύουν και αυτοί μαζί με τους λαθρο μουσουλμάνος για το ραμαζάνι τους.
Οι αρχές της πόλης Mainz είναι υπεύθυνες για αυτήν την απόφαση και όπως ανέφεραν, δεν τους ενδιαφέρει αν ανάμεσα τους ζουν και χριστιανοι. Η απόφαση αυτή πάρθηκε γιατί κάποιοι εργαζομένοι από το γερμανικό ερυθρό Σταύρο (DRK) ανέφεραν ότι και η φωτιά που ξέσπασε στο Dusseldorf πρέπει να έχει σχέση με την ταραχή που δημιουργήθηκε από την νηστεία του ραμαζανίου. 
Βλέποντας οι μουσουλμάνοι να απολαμβάνουν οι χριστιανοί τα ωραία φαγητά στην διάρκεια τις ημέρας, θύμωναν με τους χριστιανούς να τρώνε μπροστά τους και για να αποφευκτούν και άλλες φασαρίες και τριβές στις εγκατάστασεις τωνν λαθρο, βγήκε η απόφαση όλοι από εδω και τώρα να μην τρώνε τίποτα όλη την μέρα για την νηστεία του Ραμαζανίου και για ένα μήνα.
Δεν απομένει πια να επιβάλουν και σε όλους τους χριστιανούς της χώρας να συμμετάσχουν και να υποστηρίξουν και αυτοί την νηστεία του ραμαζανίου και πάντα με την δικαιολογία, «να μην προσβάλουμε τους επισκέπτες μας».
FOTO1
Σε λίγο καιρό δεν αποκλείεται να υποχρεώσουν και εμάς με την πρόφαση ότι προσβάλουμε την νηστεία τους, ότι τους προκαλούμαι όταν εμείς θα τρώμε και εκείνοι θα νηστεύουν.
Άντε και καλό ραμαζάνι, και αρχίστε την νηστεία από τώρα για να την συνηθίσετε για την επομένη φορά που θα είναι και υποχρεωτική.
Σημειωτέον ότι στην νηστεία του ραμαζανίου όλη μέρα δεν τρώνε και δεν πίνουν τίποτα και μόλις δύσει ο ήλιος κατεβάζουν το…καταπέτασμα!
stabbingpic6
Ένας μουσουλμάνος άντρας, ο οποίος ήταν γνωστός με ψυχιατρικά προβλήματα μαχαίρωσε μια 19χρονη κοπέλα στη Γαλλία. Αυτός ο άντρας ο ο οποίος ήταν 32 ετών, μαχαίρωσε την κοπέλα δυο φορές στον καρπό και μια φορά στην κοιλιά. Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι  “άκουγε φωνές μέσα στο κεφάλι του”, όπως ανέφερε η αστυνομία και το έκανε ως θυσία για το μήνα του Ραμαζανιού.  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ www.nikosxeiladakis.ge Αναρτήθηκε από Λίθος Φωτός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου