Δευτέρα, Απριλίου 18, 2016

18 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΝΥΦΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

foto Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το μεγάλο σκάνδαλο της σημερινής ισλαμικής Τουρκίας του Ερντογάν, έχει αναγάγει την παιδική πορνεία και επίσημα σε γαμήλια παιδεραστία, με τον ισλαμικό γάμο συχνά υπερήλικων με μικρά ανήλικα κοριτσάκια.
Σύμφωνα με επίσημη αναφορά του Λαϊκού Κόμματος της 
 
Τουρκίας, στα 13 χρόνια της διακυβέρνησης του Ισλαμιστή Ερντογάν έχει αυξηθεί κατακόρυφα η παιδική πορνεία ενώ χτύπησαν κόκκινο οι γάμοι με ανήλικα παιδιά. Όπως αναφέρεται σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ενώ τα ανεπίσημα ανεβάζουν πιο ψηλά τους αριθμούς της ντροπής, σήμερα στην Τουρκία υπάρχουν 18 χιλιάδες 36 ανήλικες νύφες, δηλαδή μικρά κοριτσάκια που έχουν παντρευτεί κατά πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία συζύγους. Çocuk-gelin-kapak
Εκτός όμως από το σκάνδαλο των μικρών κοριτσιών που οδηγήθηκαν σε γάμο, η πορνεία στην Τουρκιά τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί κατά …790%, η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών κατά 434%, οι βιασμοί γυναικών κατά 449%. Ειδικά την τελευταία χρονιά 11 χιλιάδες 95 ανήλικα παιδιά έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά και όλα αυτά με επίσημα στοιχεία καθώς τα πραγματικά περιστατικά είναι πολύ περισσότερα.
Αυτή είναι με λίγα λόγια η περίφημη ισλαμική Τουρκία των Ερντογάν Νταβούτολγου, αφιερωμένη σε όλους τους εδώ προοδευτικούς ισλαμολάγνους που προσδοκούν να γεμίσουν την χώρα με ισλαμικά σύμβολα και τμήματα ισλαμικών σπουδών… παιδεραστίας και σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων!
Και εις ανώτερα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου