Τετάρτη, Ιουλίου 29, 2015

ΤΗΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑΝ !!!!!!!!ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΟΝΑΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ………..


Свято-Вознесенский Флоровский монастырьΣΕΡΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ.
Σερί δολοφονιών κληρικών διακαιοδοσίας πατριαρχείου Μόσχας στο Κιέβο. Σε 3 ημέρες δολοφονήθηκαν 1 ιερέας και μια καλόγρια. Δολοφονούν κάθε μέρα και έναν.Το 

 
όνομα του ρόδου στην ουκρανική του εκδοχή. Δολοφονημένη βρέθηκε σήμερα  η μοναχή Alevtina της Μονής Φλωρόφσκυ. Το θύμα εντοπίστηκε με τα χέρια του δεμένα εντός του προσωπικού του χώρου.
Την ανακοίνωση αυτή έκανε σήμερα ο πρωθιερέας Βλαντίμιρ Γκάμαρη , προιστάμενος του καθεδρικού ναού των Αγίων Μπόρις και Gleb στο Ramenskoye.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε αναφορά από το Κίεβο: η μοναχή Alevtina της μονής Φλωρόφσκυ δολοφονήθηκε. Το σώμα βρέθηκε στο διαμέρισμα του με τα χέρια δεμένα ».
Η μονή της  Θείας Αναλήψεως (Φλωρόφσκυ) επιβεβαίωσε τη δημοσίευση για το θάνατο της καλόγριας στο «Ukraina.Ru». (ukraina.ru 29.07.2015) 67804_Publichnie_slushaniya_po_stroitelystvu_EKAD_Ekaterinburg_monahinya_zakrivaetsya_rukoy_pravoslavie_6016.4021.0.0
Την Τετάρτη βρέθηκε δολοφονημένη η μοναχή Alevtina, μεταφέρει το ρωσικό «Interfax «.
«Γνωρίζουμε ότι αυτή πήγε στο διαμέρισμα της στην πόλη για να πλυθεί και αλλάξει ρούχα γιατί θα υποβαλόταν σε μια εγχείρηση αφού στη μονή δεν υπάρχει ζεστό νερό.Αργότερα το σώμα της βρέθηκε με δεμένα τα χέρια της και ίχνη βασανισμού από τον ανιψιό της «αναφέρει εκπρόσωπος τύπου της Union of Christian Orthodox Brotherhoods of Ukraine.
Η υπηρεσία τύπου του Υπ. Εσωτερικών στο Κιέβο επιβεβαίωσε στο RIA Novosti ότι δολοφονήθηκε μια μοναχή της μονής.»Xθες Τρίτη  στις 6,27 στο γραφείο της περιοχής Darnytskyi έφθασε στην υπηρεσία πληροφοριών η είδηση σχετικά με τη δολοφονία μιας γυναίκας με διαμέρισμα.Ομάδα ερευνητών μετέβη στο σημείο όπου κι εντόπισε τη νεκρή με ίχνη στραγγαλισμού.Ήταν 64 ετών.Το σώμα της στάλθηκε για νεκροψία,άνοιξε ποινική διαδικασία με την κατηγορία δολοφονία εκ προμελέτης» ανέφερε στο πρακτορείο η αρμόδια υπηρεσία.(pravoslavie interfax rusvesna vesti tacc 29.7.15)
Λίγο πριν στο Κιέβο και πάλι κατέληξε στα τραύματά του ο εφημέριος του Ναού της Μάρτυρος Τατιάνας π.Nikolaev που στις 26 Ιουλίου πυροβολήθηκε εξ επαφής και στο κεφάλι με δύο σφαίρες από 2 αγνώστους.Ο ιερέας παρέμεινε σε κωματώδη κατάσταση για 3 ημέρες και σήμερα υπέκυψε.( 29.07.2015 church.ua tvzvezda)
www.dimpenews.com

http://greeknation.blogspot.gr/2015/07/blog-post_442.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου