Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2015

Πολιτοφύλακας »Όποιος πολεμάει τη Νέα Ρωσία πολεμάει το Θεό»

Πολιτοφύλακας »Όποιος πολεμάει τη Νέα Ρωσία πολεμάει το Θεό»
«Όποιος πολεμάει τη Νέα Ρωσία, πολεμάει το Θεό» . Αυτό εξομολόγηθηκε ο Ουκρανός πολίτης από το Κίεβο που κατατάχθηκε στην πολιτοφυλακή της Νέας Ρωσίας με το κωδικό όνομα «Κέδρος» .





‘‘Tους προσωπικούς εχθρούς τους συγχωρούμε, τους εχθρούς της Ορδόδοξης Πατρίδας ή της Ορθόδοξης Θρησκείας τους καταστρέφουμε.»( ridus 14.7.15)
Πολιτοφύλακας »Όποιος πολεμάει τη Νέα Ρωσία πολεμάει το Θεό»2
»Μετά την κατάληψη της εξουσίας από τους ένοπλες εθνικιστές στο Κίεβο, όσοι συμμετείχαν σε δραστηριότητες που σχετίζονταν με την αντίσταση στη «Νέα Τάξη» στην Ουκρανία έπρεπε γρήγορα να φύγουν . Εγώ ωστόσο ήμουνα αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα πήγαιναν προς το καλύτερο. Όταν όμως έβλεπα να περιφέρονται ελεύθερα σε πολυσύχναστες γειτονιές νεαροί φορώντας στολές με τα σύμβολα των SS και του Τρίτου Ράιχ, συνειδητοποίησα ότι θα γυρνούσαμε πίσω την Ιστορία και θα παίρναμε πάλι τα όπλα…»
Πολιτοφύλακας »Όποιος πολεμάει τη Νέα Ρωσία πολεμάει το Θεό»3
Κατά τη διάρκεια της Μάχης στο Slavyansk, κάθε φορά που άρχιζε η μάχη ο »Κέδρος», άλλος πολιτοφύλακας ή ένας ορθόδοξος πολιτικός αξιωματιούχος έδινε το εγερτήριο για προσευχή, και μερικές φορές αυτή κρατούσε για ώρες.
»Στις μετέπειτα μάχες διαπιστώναμε ότι αυτός στον οποίο κατοικεί ο Θεός έχει ανωτερότητα δεκαπλή επί του εχθρού και οι απώλειές μας ήταν ελάχιστες» .
Δηλώνει ότι δεν είχε καμιά πολεμική ή στρατιωτική εμπειρία και ούτε καν ήξερε σκοποβολή πριν ενταχθεί στην πολιτοφυλακή.
Πολιτοφύλακας »Όποιος πολεμάει τη Νέα Ρωσία πολεμάει το Θεό»4
»Η εμπειρία της μάχης έρχεται με το χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητη η διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων ή ότι δεν πρέπει να αναλάβεις μια συγκεκριμένη στρατιωτική ειδικότητα. Όμως μας πίεζε ο χρόνος…Έτσι μπροστά πήγαιναν αυτοί που είχαν την εμπειρία της μάχης και εμείς τους ακολουθούσαμε και υπακούαμε …Έτσι έκανα και αυτό με βοήθησε. Και το πιο σημαντικό : Έκανα ό, τι μου δίδαξε η προσευχή και όλοι,- πάντα και παντού- ζητούσαμε τη βοήθεια του Θεού.»
Κάθε βράδυ, καταιγίδα οι λάμψεις από τους βομβαρδισμούς χάραζαν τον ορίζοντα. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Άστραφταν κυκλικά και μετά χάνονταν στο σκοτάδι για δευτερόλεπτα. Στα μάτια μας φάνταζαν όλα σαν να υπάρχει σε εξέλιξη και μια μάχη στον ουρανό . Μεταξύ των αγγέλων και των δαιμόνων. Μια μάχη από την οποία θα κρίνονταν οι ζωές μας.
Μας επισκέπτονταν διάφοροι ιερείς με δεκάδες Ορθοδόξων πιστών. Έφεραν μαζί τους την εικόνα του Αγίου Γεωργίου. Τέτοια εικονίδια έσωσαν και πολλά ρωσικά στρατεύματα στον Καύκασο. Και έσωζαν και εμάς…
Οι σημερινές ουκρανικές αρχές έχουν επιφορτισθεί από τους φίλους τους στο εξωτερικό να καταστρέψουν την Ορθοδοξία στην Ουκρανία και να έρθουν σε πλήρη ρήξη με την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας. Η »μεταμοσχευμένη» επιβαλόμενη κουλτούρα της ομοφυλοφιλίας, του κανιβαλισμού, του μίσους αντί αγάπης και των δεινών αντί του ελέους πρέπει να καταπολεμηθεί και να καταστραφούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Διαφορετικά δεν μας δίνουν τη δυνατότητα να ζήσουμε σύμφωνα με τη συνείδησή μας ​​και τις εντολές του Χριστού.»
dimpenews

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου