Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2014

ALERT… ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΟΛΙΒΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ…


Βοηθήστε τη μικρή Ολίβια να χαρεί τα πρώτα Χριστούγεννα της ζωής της… Οι υγειονομικές αρχές απειλούν να αποσύρουν τη θεραπεία από το αγγελούδι αφού δεν πάσχει από κάποια ανίατη νόσο…


Η Ολίβια γεννήθηκε το Φεβρουάριο και ήδη έχει κερδίσει τον καρκίνο. Ποτέ δεν ήταν σε κατάσταση φυτού, ούτε πάσχει από μία τερματική ή ανίατη ασθένεια. Ωστόσο, υποφέρει από επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις και βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας για σχεδόν ένα χρόνο…
Και τώρα οι υγειονομικές αρχές στο Great Ormond Street Hospital του Λονδίνου αναφέρουν ότι θα μπορούσαν να αποσύρουν την αγωγή μέσα σε λίγες εβδομάδες.
Σύμφωνα με τους γονείς της Ολίβια, απειλούνται με απομάκρυνση από τις κοινωνικές υπηρεσίες επειδή κατήγγειλαν τις διαδικασίες υγειονομικής περίθαλψης στο νοσοκομείο.
Η Ολίβια χρειάζεται τώρα τη βοήθειά μας για να επιβιώσει στα πρώτα Χριστούγεννα της. Οι γονείς της προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα χρήματα για να μεταφέρουν την Ολίβια σε άλλο νοσοκομείο στην Ευρώπη, όπου η εντατική φροντίδα μπορεί να συνεχιστεί.
http://www.hellasforce.com/blog/alert-voithiste-ti-mikri-olivia-na-giortasi-ta-prota-tis-christougenna/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου