Παρασκευή, Ιουλίου 04, 2014

ΞΥΠΝΑ ΕΥΡΩΠΗ πριν να είναι αργά! ISIL: "Θα πάρουμε πίσω την Ισπανία και όλες τις κατεχόμενες χώρες"

  Του Στρατή Μαζίδη

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και όσοι εφησυχάζουν πως δεν πρόκειται να γίνει τίποτε ας το ξανασκεφθούν διότι ο φανατισμός αποτελεί το αντίδοτο απέναντι στο φόβο του αν πρέπει να τολμήσεις κάτι ακραίο ή όχι.

Μια ομάδα λοιπόν μαχητών που ισχυρίζονται πως ανήκουν στην ISIL ανακοίνωσαν τη μελλοντική εισβολή στην Ισπανία αλλά και τις υπόλοιπες ...κατεχόμενες χώρες όπως η Ελλάδα σε βίντεο που ανήρτησαν στο διαδίκτυο και φιλοξενεί ως πρώτη είδηση και το RT.

Οι ισλαμιστές δηλώνουν πως η Ισπανία είναι η γη των προγόνων τους και ότι είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν για τη γέννηση του Ισλαμικού Κράτους. Το βίντεο είναι στα ισπανικά.

“Σας το λέω, η Ισπανία είναι η πατρίδα των πατέρων και με τη θέληση του αλλάχ θα την ελευθερώσουμε, με τη δύναμη του αλλάχ” λέει ένας από τους άνδρες που προσθέτει ότι ο σκοπός είναι η εξάπλωση του χαλιφάτου σε όλο τον κόσμo.

“Το λέω σε όλο τον κόσμο ως προειδοποίηση: Θα ζήσουμε κάτω από ισλαμικό καθεστώς, το ισλαμικό χαλιφάτο. Θα πεθάνουμε για αυτό και θα ελευθερώσουμε όλες τις κατεχόμενες χώρες, από τη Τζακάρτα έως την Ανδαλουσία”.

Μολονότι το βίντεο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί δε θα είναι το πρώτο που αναρτά η ISIL, η οποία πρότινος ανέβασε άλλο βίντεο με τίτλο "Δεν υπάρχει ζωή δίχως τζιχάντ".

"Έχουμε αδέρφια παντού. Στο Μπαγκλαντές, το Ιράκ, την Καμπότζη, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο" λέει ο ισλαμιστής από τη Βρετανία, Abu Muthanna al-Yemeni.


Οι ισλαμιστές βρίσκονται παντού στον κόσμο. Και διαθέτουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα που καμία τεχνολογία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει, να πεθάνουν για το σκοπό τους. Να ανατιναχθούν παίρνοντας μαζί τους άλλους 100 ή να διαπράξουν εγκλήματα με χαρακτηριστική ωμότητα δίχως δεύτερη σκέψη.

Αυτό που σήμερα φαντάζει αστείο με την Ισπανία, δεν είναι. Άλλωστε κάποτε οι μουσουλμάνοι κατείχαν την Ισπανία και έφτασαν στις παρυφές της Βιέννης, γιατί να μην το ξανακάνουν; Αυτή τη φορά δε θα χρειαστεί να εκστρατεύσουν, βρίσκονται ήδη μέσα! Κι αν η Ευρώπη δεν ξυπνήσει, μπορεί να αποδειχθεί ευκολότερο από τότε.

http://www.freepen.gr/2014/07/isil_1095.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου