Πέμπτη, Ιουλίου 03, 2014

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .........

(Πριν απο λιγο λαβαμε το παρακατω mail απο φιλη του ιστιολογιου μας και σας το παραθετουμε με καθε επιφυλαξη............ )


" ...πριν μία ώρα, έδωσε τέλος στη ζωή της, πηδώντας στο κενό από την ταράτσα τετραόροφης πολυκατοικίας στην Καλογρέζα, μία κυρία 55 ετών.
Δήλωσε πριν αυτοκτονήσει,
πως έφτασε σε αυτό το σημείο λόγω χρεών...
Σε ερώτηση παρευρισκόμενου στο σημείο, προς τους αστυνομικούς,
αυτοί δήλωσαν, πως γίνονται περίπου 35 αυτοκτονίες καθημερινά, λόγω χρεών,
ΜΟΝΟ στο νομό Αττικής!!!!!!..."





Επισης Τον Οκτωμβριο ταξιδευαμε απο Αθήνα-Θεσσαλονίκη με το τρένο.. Κοντά στην Θεσσαλονίκη μια γυναικα μπήκε στις ράγες κι έγινε κομμάτια.. Στις δυο ώρες σχεδόν καθυστέρηση που είχε το τραινο μεχρι να δουν πως θα μάζευαν τα ανθρώπινα μέλη, ουτε ένας άνθρωπος μεσα στο τρένο δεν λυπήθηκε, παρα όλοι φώναζαν πως αργούνε στις δουλειές τους.... Πόση απανθρωπιά !!!

Τρομαζω παραγματικα στο ποσο απανθρωποι εχουμε γινει ! Η μπαλα μας μαρανε και η εθνικη υπερηφανεια ! σε τι να ειμαστε υπερηφανοι ;;;; διερωτωμαι

Ο Ελληνας πέρασε καταστροφές, θάνατο, σκλαβιά αλλα πάντοτε ο ένας κράταγε τον άλλον και η Ελλαδα ποτε δεν χάθηκε.. Τωρα όμως που κανεις δεν κοιτάει τον διπλανό του, θα χαθουμε σύντομα... Εκτός πια κι αν μας σώσει η αγαπη του Θεού ..

για αυτους τους λιγους θα μας σωσει η Παναγια . Αλλα θα περασουμε απο εγχειρηση διχως αναισθητικο και οποιος αντεξει !! "


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου