Παρασκευή, Ιουλίου 25, 2014

Ψυχεδελικό ροκ ο "επαναστάτης" γιος του Αλεξ Ρόντου (κολλητού του ΓΑΠ) που τον έχωσε και σ΄τό ίδρυμα Παπανδρέου.

Ψυχεδελικό ροκ ο γιος του Αλεξ Ρόντου…ψυχεδελική πολιτική ο πατέρας Ο γιος του Αλεξ Ρόντου Nαθαναήλ δεν κρύβει ότι είναι ένθερμος οπαδός του ψυχεδελικού ροκ, καθώς είναι βασικό μέλος σε heavy metal συγκρότημα.
Ο Αλεξ Ρόντος παραμένει ακόμη ως σήμερα ένα από τα «σκοτεινά» πρόσωπα στο περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου με τον οποίο συνδέθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990.


 

Ο τότε Αρχιεπίσκοπος Βορείου Αμερικής Ιάκωβος τού ανέθεσε να δημιουργήσει τη ΜΚΟ Ιnternational Οrthodox Christian Charity. Μέσω του τότε προέδρου του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, Αντριου Αθενς, γνώρισε τον Γιώργο Παπανδρέου ως αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών και έκτοτε ανέπτυξαν ισχυρούς δεσμούς φιλίας και συνεννόησης. Το 1999, με αφορμή την υπόθεση Οτζαλάν, που κόστισε στον προκάτοχο του Γιώργου Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών, Θεόδωρο Πάγκαλο, ο Αλεξ Ρόντος έγινε κομβικό πρόσωπο στο νεοκλασικό της Βασιλίσσης Σοφίας. Χρίστηκε επικεφαλής της Υπηρεσίας Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) και πρέσβης εκ προσωπικοτήτων.
Οπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά ο Ναθαναήλ Ρόντος ήταν καλεσμένος με τον πατέρα του σε παλαιότερο Συμπόσιο της Σύνης και μόνο ελάχιστοι γνώριζαν ότι ο νεαρός με τα τατουάζ, τα σκουλαρίκια στη μύτη και τη στρατιωτική βερμούδα, που κυκλοφορούσε σαν μοναχικός λύκος στις εκδηλώσεις του ιδρύματος «Α. Παπανδρέου», ήταν ο γιος του «γκρίζου» διπλωμάτη.
alex4_0
allex2
alex5_1

hellasforce.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου