Παρασκευή, Ιουλίου 25, 2014

Μόνον ο Θεός της Ελλάδας την σώζει πλέον από την ευρύτερη αριστερά του Αλέξη μας.

Μόνον ο Θεός της Ελλάδας την σώζει πλέον από την ευρύτερη αριστερά του Αλέξη μας. Το πρώτο βήμα για το άδειασμα της κυβέρνησης έκανε ο Βενιζέλος και μάλιστα δημόσια. Ο στόχος προφανής. να εκβιάσει ακόμη περισσότερο το Σαμαρά. Ό Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε τα…γλυκά μάτια στον Αλέξη Τσίπρα προετοιμάζοντας την επόμενη μέρα. Το θέμα βέβαια είναι να μην…τσιμπήσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ….
Δεν συμφωνώ ότι πρόκειται για γλείψιμο. «Αριστερά» ο Αλέξης, παρόμοια «αριστερά» και ο Ευάγγελος.

Πρόκειται για την «ευρύτερη» αριστερά», που οραματίζεται (κατόπιν και άνωθεν εντολών) ο Αλέξης μας και με τον «αριστερό» προφανώς κ. Βενιζέλο.
Και με τη ΔΗΜΑΡ του Μαργαρίτη και της Ρεπούσας κτλ.
Θα μου πείτε η Δούρου καλύτερη είναι, αφού η Ρεπούσα εξύπνως ποιούσα δεν υπέγραψε υπέρ του νέου σχεδίου Ανάν εκτουρκισμού της Κύπρου, ενώ η της Χουριέτ Δούρου η τουρκοσπουδαγμένη το υπέγραψε.
Βέβαια όπως λένε οι φίλοι οι τούρκοι και των δυο αυτών «προσωπικοτήτων» μας, όκαταρ παρά, όκαταρ μπογιά.
Ο εστί μεθερμηνευόμενο μεταφορικά, η μία με το συνωστισμό στη Σμύρνη και την απάρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων κτλ., και η άλλη η τουρκοσπουδαγμένη με «λύσεις» για το Αιγαίο μας, τη Θράκη μας, κτλ. Και βεβαίως υπό την υψηλή καθοδήγηση του Αλέξη μας, με τον εκτουρκισμό της Κύπρου (που επιδιώκει και η άλλη τώρα στα μουλωχτά).
Και μόνον ο Θεός της Ελλάδας την σώζει πλέον από την ευρύτερη αριστερά του Αλέξη μας.
Του Αλέξη μας που θα πληρώσει όλο το χρέος αλλά δεν τους δίνει λέει την πατρίδα, που ήδη όμως την έχουν με το χρέος, με τον Αλέξη, με τον Αντώνη, με τον Βαγγέλη μας, με τις ελιές και τα ποτάμια. Και με τους σκοπιανοοπικολόγους που παρ ολίγον να τους ξεχάσουμε. Τους θυμάται όμως οπωσδήποτε ο Αλέξης μας.
Και που ξέρει κανείς. Ίσως καταφέρει ο Αλέξης μας με κατάλληλο αντάλλαγμα και τον κ. Κουτσούμπα, ώστε όλη η ενωμένη «αριστερά» μαζί να «σώσει» την Ελλάδα.
Δεν ξέρω όμως τώρα που κολλάει η Νέα Ελλάδα του Σαμαρά, αφού η νεοταξική «αριστερά» μας σιχαίνεται ως γνωστόν τη νεοταξική μας «δεξιά».
hellasforce.com


http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/07/blog-post_50.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου