Κυριακή, Δεκεμβρίου 29, 2013

Τουρκία: Ο γιος του Ερντογάν κατέφυγε στη Γεωργία από το φόβο σύλληψής του


Δεκέμβριος 28, 2013.
Ο Μπιλάλ Ερντογάν, γιος του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διέφυγε στη Γεωργία, μετά την ειδοποίηση που έλαβε ότι τα τουρκικά δικαστήρια έχουν εκδώσει φύλλο για τη σύλληψή του.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  λόγω του σκανδάλου των δωροδοκιών στις οποίες ενέχονται  μέλη του υπουργικού συμβουλίου,  άλλαξε δέκα υπουργούς και η κυβέρνησή του έχει αναδημιουργηθεί.

Πρόσφατα, όμως, δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων, παρουσιάζουν το γιο του,  Μπιλάλ, εμπλεκόμενο σε σκάνδαλα διαφθοράς και κατάχρησης δημόσιου χρήματος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ραντικάλ» ο εισαγγελέας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του Μπιλάλ Ερντογάν ως αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό το προσωπικό κέρδος.

 Νωρίτερα, σήμερα, η Oda TV, στο Portal της, ανακοίνωσε ότι ο γιος του πρωθυπουργού, Μπιλάλ, έφυγε χωρίς διαβατήριο από την Τουρκία, πέρασε τα τουρκικά σύνορα στο Batum και πήγε στη Γεωργία για να διαφύγει τη σύλληψη.

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν έχει δηλώσει όταν η οικογένειά του  έχει γίνει στόχος των αντιπάλων του και θέλουν να την καταστρέψουν.

--Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου