Σάββατο, Οκτωβρίου 13, 2012

Ισλαμικός Δάκτυλος στην Ελλάδα;Πόσο βαθειά άραγε;


Ενδείξεις..Στοιχεία.. Αποδείξεις ==> Ανάλυση

γράφει ο Αλέξανδρος Νίκλαν
Γενικά αυτά τα θέματα είναι λίγο περίεργα .. και δεν συνηθίζω να αναφέρομαι σε αυτά δημόσια λόγω έλλειψης γνώσης των πολλών επι τέτοιας ουσίας, αλλά εδώ έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις.. οπότε μόνο μερικές πονηρές ερωτήσεις για τα ώτα όλων...
1. Εδώ και μερικούς μήνες διαπιστώνουμε έντονη κινητικότητα με ανθρώπους να φωτογραφίζουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις με αλλοδαπή προέλευση.. και ειδικότερα απο περιοχές φημισμένες για μισθοφόρους "ανιχνευτές".


2. Απο το 2000 και ύστερα έχουμε στα "ψιλά γράμματα" εφημερίδων και ΜΜΕ, αρκετές συλλήψεις και προσαγωγές ατόμων .. ακόμα και απαγωγές συγκεκριμένων ατόμων με ξένη προέλευση.

3. Σε διάφορα σημεία της Ελλάδος έχουν στηθεί παράνομα Ισλαμικά τεμένη με Ιμάμηδες προερχόμενους απο την τάξη των Σαλαφιτών ή απο περιοχές ελεγχόμενες απο αυτούς. Σε αυτά ειδικά τα τεμένη , ο πληθυσμός των πιστών τους είναι κατά 60-70% απο άτομα που ήρθαν απο Πακιστάν , Αλγερία, Αφγανιστάν.

4. Σε πάρα πολλές συγκεντρώσεις "διαμαρτυρίας" Ισλαμιστών , ομάδες ανθρώπων, δοκιμάζουν τακτικές και κινήσεις πανομοιότυπες με αυτές που έχουμε δεί σε Γάζα και Λίβανο, κατά την εξέγερση πλήθους. Είναι εμφανές στην TV.

5. Η δημιουργία κέντρων επιρροής και υποστήριξης υπέρ μεταναστών(κυρίως λαθραίων) , όπου παρά το παράνομο της ύπαρξης τους εδώ, συνεχίζουν και απολαμβάνουν επίσημης αναγνώρισης και ύπαρξης.

6. Η αύξηση εγκληματικότητας με μεγάλες λείες που δεν βρίσκονται ποτέ. Όπως και ο εκσυγχρονισμός της σε ποιοτικά και τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

7. Οι επίσημες αντιδράσεις ( ;;;; ) απο πρεσβείες ξένων κρατών για απελάσεις υπηκοών τους , απο την Ελλάδα, ενώ αυτοί είναι παράνομα ευρισκόμενοι εδώ.

Η ,όλο και, μεγαλύτερη παρουσία υπηρεσιών πληροφοριών στην περιοχή απο άλλα κράτη.. αλλά και κάποιες συνδιαστικές κινήσεις απο κράτη σε περίεργους χρονισμούς που άλλες φορές έχουν σχέση με Ελλάδα και άλλες οχι.

Ενδείξεις;.. Στοιχεία;.... Αποδείξεις; Τι να σας πώ;.. εγώ το μόνο που θα πω είναι πως είμαι αναλυτής ασφάλειας πληροφορίας  και αρέσκομαι να συλλέγω δεδομένα και να αναλύω. Την θεωρία λέω να την αφήσω σε άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου