Παρασκευή, Αυγούστου 10, 2012

ΑΚΟΜΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ;; ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΜΑΣ ΦΡΟΥΡΑ

ImageΜετά την τραγική ιστορία, όπου Πακιστανοί κατέβασαν την Ελληνική σημαία και ανάρτησαν την πακιστανική απο την ιστορική κεντρική πύλη του κάστρου των Ιωαννίνων, ένα νέο κρούσμα έρχεται να ταράξει την κοινωνία μας.
Αφρικανοί μετανάστες συγκεντρώθηκαν στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη και άρχισαν να κινούνται απειλητικά προς τους Εύζωνες που ήταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.



Image
Ύστερα από παρέμβαση του αξιωματικού που ήταν σε υπηρεσία, οι αλλοδαποί απομακρύνθηκαν χωρίς να σημειωθούν άλλα παρατράγουδα.

tafotatispolis


HeLLeNiCReVeNgE

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/7/14

    Αυτος ο αραπακος ακούει στο όνομα ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ είναι μέλος της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ και ένας απο τους πιο ακριβοπληρωμένους αστέρες του ΝΒΑ.
    Αν η ηλιθιότητά του και η αυθάδειά του είναι χαρακτηριστικά που κουβαλάει εκ γενετής, ή αν τα απέκτησε στην συνέχεια θολωμένος απ το χρήμα και ζαλισμένος απ τον αέρα που τον βαρά κατακούτελα κάθε φορά που καβαλάει το καλάμι του δεν το γνωρίζω
    Αυτό που γνωρίζω και που το αποδεικνύει περίτρανα η φωτογραφία είναι το γεγονός οτι με θρασύ και προκλητικό τρόπο επιχείρησε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ (απαγορεύεται βλέπετε να στεναχωρήσουμε τους "καβαλημένους" αστέρες του ΝΒΑ, οπότε ανεχόμαστε όλα τους τα καμώματα) να δοκιμάσει την πειθαρχία του ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟΥ που εκτελούσε υπηρεσία την ώρα εκείνη στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή