Κυριακή, Ιουλίου 15, 2012

Άκου βλαχάρα Βίκυ.! Άσε τα νάζια, και πάψε να προκαλείς.!


Αφού δεν κατάφερε να πείσει τους ψυχιάτρους ότι πάσχει από ..."ιδεοψυχαναγκαστική συνδρομή" (!!!) προκειμένου να επιτύχει την αποφυλάκισή της, συνεχίζει να προκαλεί η προφυλακισμένη σύζυγος του Άκη Τσοχατσόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία άκουσον άκουσον ρωτάει αν είναι ποινικό αδίκημα ο ...άνετος βίος.!!!

Μα φυσικά και "όχι" κυρά μου, αρκεί ο πλούτος που έκανε άνετο τον ...βασιλικό σου βίο να δημιουργήθηκε με τον ιδρώτα σου και όχι από τα κλεμμένα δισεκατομμύρια του γεροντοτζόβενου συζύγου σου, τον οποίο - υποθέτω - πως δεν επέλεξες για σύζυγό σου με κριτήρια την ...λεβεντιά του, την τσαχπινιά του και την ...ομορφάδα του, αλλά ούτε και για τον ανέμελο χορό της ..."Ευδοκίας" που ...εκστασιασμένη και
περιχαρής έδειχνες προσποιητά ότι τον ...καμάρωνες κι' από πάνω.
Μύρισες πολύ "ψαχνό" βλαχάρα μου κι' αυτό σ' έριξε στην αγκαλιά του γεροντοτζόβενου Άκη. 
Ήρθε όμως η ώρα να πληρώσετε (τρόπος του λέγειν) οικογενειακώς γι' αυτή σας την απληστία.
Και επειδή ζω στην Ελλάδα και ΔΕΝ έχω καμία απολύτως εμπιστοσύνη στην Ελληνική "δικαιοσύνη", σού έχω και μια ...ευχάριστη είδηση. 
Είθισται Βίκυ μου στην Ελλάδα, να την πληρώνουν μόνο οι φουκαράδες, και αφού εσύ κατάφερες και ξεπέρασες κατά πολύ αυτό το στάδιο, μετά λόγου γνώσεως έχω να σου πω μόνο τούτο.
Κάνε λιγάκι υπομονή και η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη θα καταλάβει το λάθος της και θα σε αποφυλακίσει λίαν συντόμως. Ξέρω τι σου λέω.! Όλο και κάποια "ανήκεστος βλάβη" υπό μορφή συνδρόμου θα ...ανακαλυφθεί προσεχώς και θα τύχει εφαρμογής μόνο στην περίπτωσή σου.
Όμως...
Όμως Βίκυ μου, θα πρέπει να πάψεις να προκαλείς.
Τί σε ενδιαφέρει λχ κυρά μου ο τρόπος διαβίωσης των γυναικών άλλων πολιτικών που ζουν κι' αυτές ...άνετο βίο;
Τί σ' ενδιαφέρει εσένα κυρά μου για το τί γίνεται με τις άλλες offsore εταιρείς κ.λ.π. αγορές επίσης πανάκριβων σπιτιών ωσάν και του δικού σου επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου που αποδεδειγμένα αγοράσθηκε με ...κατάμαυρο χρήμα;
Θέλεις την αλήθεια; 
Ναι, με κλεμμένα λεφτά αποκτήθηκαν κι' αυτά, αλλά όχι με το ίδιο "βεληνεκές" της δικής σας απληστίας και μπορεί ...όλως τυχαίως δηλαδή, η περίπτωση των άλλων να πέρασε στα ..."ψιλά", ίσως λόγω του μειωμένου θορύβου (της βαρύτητος του κλεμμένου χρήματος) και να μην έφθασε στ' αυτιά της "ανεξάρτητης" ...Δικαιοσύνης.
Εεεε, μην τα θες και όλα δικά σου... 
Γνωρίζουμε πολλά κλεφτρόνια της πολιτικής. Γνωρίζουμε για τους Τσουκάτους, τους Μαντέληδες, τους Βουλγαράκηδες κ.λ.π., αλλά μην έχεις και την απαίτηση ώστε να ασχοληθεί η "δικαιοσύνη" με ...ψιλικατζήδες, όπερ σημαίνει πως για να ασχοληθεί μαζί σας, πρέπει να φάγατε το ...καταπέτασμα.
Γι΄αυτό σου λέω...
Άσε τις "Κυριακάτικες" συνεντεύξεις σου ("Καθημερινή") και πάψε να μιλάς για ...λαϊκά δικαστήρια και να δηλώνεις πως (μόνο εσύ) είσαι το ...εξιλαστήριο θύμα, και λοιπές αηδίες. 
"Θύματά σου είμαστε όλοι εμείς οι μαλάκες που σε ανεχόμαστε, διότι κανένας από μάς δεν αγόρασε κορδόνια κουρτίνας αξίας 3.000 ευρώ και ούτε χρέωσε κανείς (από μας) την πιστωτική του κάρτα με ...33.000 ευρώ μηνιαίως, πέραν των μετρητών κ.λ.π. εξόδων πολυτελούς διαβιώσεως.
Άκου και κάτι τελευταίο "αγαπητή" μου Βίκυ...
Πριν εκδοθεί η απόφαση προφυλάκισής σου, δήλωσες "διακριτική" και πως ουδέποτε ενδιαφέρθηκες να ρωτήσεις για τον τρόπο απόκτησης των οικονομικών και λοιπών περιουσιακών στοιχείων του συζύγου σου Άκη.
Δεν μπήκες όμως στον πειρασμό με βάση αυτά που ξόδευες, ώστε να τον ρωτήσεις:
"Μα καλά, τόσα πολλά βγάζετε εσείς οι βουλευτές;"
Γι' αυτό σου λέω Βίκυ μου.... 
Κόψε τις ..."κοτσάνες (δεν είσαι βλέπεις και ξανθιά!) γιατί αν συνεχίσω, σίγουρα θα βρεθούμε και μαζί σε κάποια δικαστική αίθουσα, πράγμα που ΔΕΝ στο συνιστώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου