Σάββατο, Ιουλίου 14, 2012

Οπαδός της Σαϊεντολογίας η Βίκυ Σταμάτη


Η επίμαχη φωτογραφία, της Βίκης Σταμάτη, 
που ξεκίνησε τις φήμες.
 (Digtal Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
Στη νέα αίτηση αποφυλάκισης, οι δικηγόροι της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, επικαλούνται την ένταξή της στους Σαϊεντολόγους, προκειμένου να πείσουν το δικαστήριο για τις ψυχικές διαταραχές της.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της παραμονής της κας Βίκυς Σταμάτη στις φυλακές, έπειτα απο φωτογραφία της που κυκλοφόρησε χθές και την δείχνει να κρατάει μια εφημερίδα όπου φαίνονται καθαρά, τρία από τα μεγαλύτερα σύμβολα της Σαϊεντολογίας: Ο Σταυρός με τις ακτίνες, ο Τζον Τραβόλτα και ο Τομ Κρούζ!


Συγκεκριμένα, η κα Σταμάτη, αφού απέτυχε να πείσει το δικαστήριο ότι πάσχει από «Θυμό, Ναρκισσισμό και Αυτοκαταστροφίκές τάσεις», (δεδομένου πως ούτε περπατάει θυμωμένα βρίζοντας τον Άκη, ούτε σταματάει για να κοιταχτεί στον καθρέφτη και φυσικά ούτε αυτοκαταστρέφεται), σε μια ύστατη προσπάθεια, μυήθηκε στα μυστικά της οργάνωσης και μάλιστα δηλώνει έτοιμη, να υποδεχθεί κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου, τον Τομ Κρούζ και τον Τζον Τραβόλτα.

Ήδη βέβαια οι «κακές γλώσσες» έχουν αρχίσει να ψυθιρίζουν για την έντονη «επιρροή» που ασκεί η κα Τσοχατζόπουλου στον Τομ Κρούζ, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως δεν είναι αμέτοχη στο πρόσφατο διαζύγιό του, καθώς φαίνεται να τους ενώνει η κοινή πίστη.

Τέλος, για το θέμα πήρε θέση και η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη, που ζει στο χωριό και δήλωσε σε μεγάλη Κυριακάτικη Εφημερίδα, ότι η κόρη της, είναι αθώα και ότι έκανε παρέα με όποιον άξιζε στο σπίτι της, ενώ ζήτησε την αποφυλάκισή της, ώστε να μπορέσει να ζήσει όπως της οφείλεται.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου