Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2012

ΓΙΑΤΙ οι ΓΚΕΙ είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ στην Νέα Τάξη Πραγμάτων;

Aναρτήθηκε από τον petalouda

Βρίσκονται παντού, είτε στην πολιτική, είτε στην εκπαίδευση, είτε ως στελέχη επιχειρήσεων, είτε ως φορτηγατζήδες, είτε ως μπετατζήδες, είτε ως αεροσυνοδοί, είτε ως παρένθετες μητέρες, είτε ως τραγουδιστές και τραγουδίστριες κλπ. Φιγουράρουν σχεδόν σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή, είτε ως καλεσμένοι είτε ως παρουσιαστές και, φυσικά, γίνονται εύκολα είδηση, είτε μέσω φημών είτε μέσω προσωπικών παραδοχών.


Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, λοιπόν, οι gay βρίσκονται πάντα στην επικαιρότητα. Αν και αποτελούν ένα πολύ μικρό ποσοστό του πλανήτη μας, γύρω στο 3%, η πολύ καλή «προβολή» τους φαίνεται να φτάνει ή και να ξεπερνάει το 50%του παγκόσμιου πληθυσμού.

Βέβαια, οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικούν και να προασπίζονται τις προτιμήσεις τους, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Ωστόσο η συνεχής προβολή των επιλογών και των προτιμήσεων των gay μοιάζει να είναι κατευθυνόμενη. Όπως η τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια ενός supermarket.

Μερικές φορές αυτό το «προϊόν» επιβάλλεται εξαναγκάζοντας straight και παιδιά να το αποδεχτούν.

Κι αυτό δεν το λέμε τυχαία. Η κυβέρνηση της Βραζιλίας προωθεί νόμο (τον PLC 122) κατά της «ομοφυλόφιλο-φοβίας» (homophobia) ακόμα και στα σχολεία. Είναι πολύ χαρακτηριστική η αφίσα που κυκλοφορεί με δύο μαθητές του ίδιου φύλου να φιλιούνται, για να μην φοβούνται τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Ο νόμος αυτός θα απαγορεύει κάθε είδους διάκριση, «κακιάς κουβέντας», ειρωνείας, σχολίου, ηθικής, θρησκευτικής, φιλοσοφικής ακόμα και ιατρικής γνώμης κατά του ομοφυλόφιλου τρόπου ζωής. Όλα αυτά με ποινή φυλακίσεως. ΜΜΕ ακόμα blogs θα τίθενται εκτός νόμου.


Το Ομοφυλοφιλικό Κίνημα έχει καταλήξει να είναι μια ισχυρή δύναμη, με τεράστια επιρροή (εξουσία) και πόρους κάθε είδους, τα οποία απολαμβάνει (και ασκεί) όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και πέραν αυτής.

Σύμφωνα με μία συνέντευξη που έδωσε ο δημοσιογράφος Randy Enge στον John Vennari του CFN έχουμε τα εξής:


Από ιστορική άποψη, η προώθηση της ομοφυλοφιλίας είναι αναπόσπαστο μέρος του σύγχρονου Σεξουαλικού Απελευθερωτικού Κινήματος, που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1920 στην Αμερική. Αρχικά ήταν μια χαλαρή περιθωριακή οργάνωση, που δικτυωνόταν σε μεγάλες πόλεις-λιμάνια. Αλλά η πραγματική «εξάπλωση» του Ομοφυλοφιλικού Απελευθερωτικού Κινήματος σε όλο τον κόσμο, έγινε τον Ιούνιο 1969.
Φαινομενικά, από την μια μέρα στην άλλη, gay ηγέτες οργανώθηκαν αυθόρμητα σε μια καλολαδωμένη πολιτική μηχανή, με συνεντεύξεις Τύπου οι οποίες καλύφθηκαν από παγκόσμια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εκατομμύρια δολάρια έρευσαν στα ταμεία του κινήματος που μέχρι πρότινος ήταν άδεια, και «οδηγώντας» δημόσια πρόσωπα επέκριναν τις αδικίες που φέρεται ότι υπέστησαν οι ομοφυλόφιλοι. Αυτό που είχε παραδοσιακά θεωρηθεί ως ελάττωμα και καταστελλόταν από την κυβέρνηση, τώρα, γινόταν αρετή και δικαίωμα των πολιτών να προστατεύονται και να προάγονται από το κράτος.


Ελάχιστους μήνες νωρίτερα από εκείνο τον Ιούνιο, ο Rockefeller, δήλωνε δημοσίως ότι «στους ομοφυλόφιλους θα δοθεί η άδεια να είναι ομοφυλόφιλοι». Άδεια; Από ποιόν; Μα από την ελίτ του Νέου Παγκόσμιου Συστήματος (New World System – έτσι έλεγαν τότε την Νέα Τάξη Πραγμάτων). Από τότε, η οικογένεια Rockefeller και πολλά από τα «φιλανθρωπικά» της ιδρύματα, προωθούν όλα τα είδη σεξουαλικής παρεκτροπής για δεκαετίες, τώρα.

Με άλλα λόγια, η πηγή της δύναμης και της επιρροής του Ομοφυλοφιλικού Κινήματος δεν προήλθε μέσα από το ίδιο το κίνημα, αλλά απ’ έξω: από τα ισχυρά θεμέλια-ιδρύματα και από πολλούς άλλους ισχυρούς που κυβερνούν κρυμμένοι στην αφάνεια. Ουσιαστικά μιλάμε για «ιδιωτικά οργανωμένα δημόσια ιδρύματα».


Στις 5 Μαΐου 2009, πραγματοποιήθηκε μία συνεδρίαση στο Πανεπιστήμιο Rockefeller η οποία οργανώθηκε από τους Warren Buffet, Bill Gates και David Rockefeller τον νεότερο. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν η Oprah Winfrey, ο Ted Turner και ο George Soros και άλλοι υπάλληλοι της ΝΤΠ. Όπως ήταν αναμενόμενο, στην κορυφή της λίστας-ατζέντας ήταν μία ενισχυμένη δέσμευση για τον έλεγχο του πληθυσμού. Αυτό σήμαινε θέματα για την αύξηση των gay καθώς και θέματα υπέρ των αμβλώσεων.


Σύμφωνα πάντα τον δημοσιογράφο Randy Enge, μία από τις μεγαλύτερες πηγές υποστήριξης του Ομοφυλοφιλικού Κινήματος και της gay-ατζέντα είναι οι Coke-Cola, Pepsi, Ford (Globe), General Motors, American Express, Best Buy, Lehman Brothers, Fannie Mae, Mellon Financial, η Shell , Dell, Avon, Estee Lauder, Coors, η General Electric, General Mills, Kraft, Johnson & Johnson, Eli Lilly, Hyatt, State farm, Avis, Starbucks, Subway, Gameboy, Ikea, JC Penney, Sears, το Sam’s Club, Target, Wal-Mart (Pride), Weight Watchers, η IBM, Intell, AT & T, κλπ. κλπ.

Σημαντικό ρόλο, φυσικά, παίζει το οργανωμένο έγκλημα, ως λειτουργός της ΝΤΠ, στην υποστήριξη του Ομοφυλοφιλικού Κινήματος. Υπάρχει μια συμβιωτική σχέση μεταξύ των δύο, αφού σε συνδικάτα του εγκλήματος ανήκουν πολλά ομοφυλοφιλικά πολυσύχναστα ιδρύματα όπως π.χ. τα γκέι-μπαρ. Το οργανωμένο έγκλημα προμηθεύει ναρκωτικά, πορνογραφία και νέους εκδιδόμενους άνδρες οι οποίοι αποτελούν τη βάση της ομοφυλοφιλικής αντι-κουλτούρας.

Τι έχει να κερδίσει η ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης με την προώθηση του «ομοφυλοφιλικού προϊόντος»;


Υπάρχουν πάντα δύο φυσικοί εχθροί του ολοκληρωτισμού κάθε είδους: η οικογένεια και η θρησκεία (μία άλλη μορφή ολοκληρωτισμού). Η προώθηση της ομοφυλοφιλίας και άλλων μορφών αποκλίνουσας σεξουαλικής συμπεριφοράς, όπως έχουμε δει από την τρέχουσα μάχη για τον «γάμο ομοφυλοφίλων», έχει σχεδιαστεί για να υπονομεύσει τόσο τον γάμο και την οικογένεια όσο τους φυσικούς νόμους και την παραδοσιακή ηθική.

Ο στόχος της ΝΤΠ είναι να δημιουργήσει μια γενιά πολύμορφων, απομονωμένων και χωρίς ρίζες ατόμων που, εγκλωβισμένα στα δικά τους αντί-γονικά πάθη, δεν θα παρουσιάσουν-προβάλουν καμία σοβαρή αντίσταση στους Νέους Κυρίους της Δουλείας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Έτσι επιτυγχάνονται τα εξής: Πλήρης έλεγχος πάνω σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής. Με άλλα λόγια ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει: Έλεγχος πληθυσμού.


Όταν ο στόχος επιτευχθεί –και καθώς οι ομοφυλόφιλοι είναι εμφανώς ασταθείς και αναξιόπιστοι (κατά την λογική της Ν.Τ.Π), έχοντας υπηρετήσει το σκοπό τους– όταν έρθει η ώρα, θα πρέπει συστηματικά να εξαλειφθούν ως εχθροί του κράτους.

Κάπως έτσι, λοιπόν, το δικαίωμα της διαφορετικότητας και της προσωπικής επιλογής, γίνονται ένα από τα εργαλεία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Οι gay, λοιπόν, αποτελούν, χωρίς να το γνωρίζουν, έναν μηχανισμό διάλυσης της οικογένειας και ένα μηχανισμό διάβρωσης του κοινωνικού ιστού σε ένα ευρύτερο πλαίσιο «ανατρέφοντας» μη-νοήμονες μελλοντικούς πολίτες.

ΠΗΓΗ

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/1/12

    Το πολύ ενδιαφέρον άρθρο σου, καταστρέφεται από το αντιθρησκευτικό-αντιχριστιανικό σου μένος.

    Ώστε οι Χριστιανοί επέβαλλαν τη θρησκεία τους "επί ποινή Θανάτου"; Σώπα! Ονόματα και στοιχεία, αλλιώς είσαι κοινός συκοφάντης.

    "Όποιος θέλει, ας πάρει τον Σταυρό του και ας με ακολουθήσει" διακήρυττε ο Χριστός. Πώς τολμάς να συγκρίνεις τους κίναιδους με τους αμέτρητους Μάρτυρες του Χριστού που θυσιάστηκαν από Ρωμαίους, Βαρβάρους, Αφρικάνους, Κομμουνιστές; ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/1/12

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ BLOG ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.

    ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΙΓΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ .

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/1/12

    Σκυθούπολη, σας λέει κάτι ;
    Υπατία η φιλόσοφος, σας λέει κάτι ;
    Ιππόδρομος Θεσσαλονίκης ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω οι 3 τελευταίες παράγραφοι κλείνουν απότομα το άρθρο. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με το κείμενο έστω και αν ΔΕΝ βλέπω τη θρησκεία μου, (Χριστιανός Ορθόδοξος) ως μορφή ολοκληρωτισμού.

    Ναι, η ΝΤΠ πολεμάει την οικογένεια και τη θρησκεία μέσω των γκέι, όμως μήπως κάπου τα παραλέμε; Δεν έχουμε κανένα στοιχείο ή έστω υποψία ότι η ΝΤΠ θα επιτεθεί κάποια στιγμή στους ομοφυλόφιλους. Αντίθετα πιστεύω ότι τους προτιμά, αφού κατά κύριο λόγο είναι ήπιων τόνων άτομα, σπάνια δημιουργούν φασαρίες και συχνά συνεργάζονται "παθητικά".

    Υπάρχουν 1000 πράγματα για να κρίνεις έναν άνθρωπο. Έτσι, εγώ προσωπικά, θεωρώ σωστό να κρίνω κάποιον με οτιδήποτε άλλο, εκτός από το τι κάνει στο κρεβάτι του.

    Η ΝΤΠ δεν μπορεί να κάνει τίποτα ουσιώδες για να κάνει γκέι τον κόσμο. Πιο πιθανό μου φαίνεται η Φύση να κάνει τους άντρες γκέι για να αφομοιώσει την ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους...

    Ο γκεισμός (αν υπάρχει τέτοια έννοια) προέρχεται και συντηρείται από εμάς - τους ίδιους τους ανθρώπους. Ξεκίνησε με την ανάγκη μας για σεξουαλική ελευθερία (ο πνευματισμός / θρησκεία είναι άλλη μία τέτοια ανάγκη - για να μην ξεχνιόμαστε).

    Η ελευθερία να κάνεις ότι θες, με όποιον/όποια θες, έχει σαφώς πολλές πτυχές και έτσι τελικά μερικοί συνάνθρωποι κάνουν πράγματα τρελά και απίστευτα και ανήθικα για όλους εμάς τους υπόλοιπους.

    Ακόμα και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές, δεν είμαι σίγουρος αν ένα σεξουαλικά απελευθερωμένο άτομο μπορεί να είναι απειλή για την κοινωνία. Υπάρχουν πολλές μεγάλες προσωπικότητες που ήσαν γκέι ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο πολιτισμός των αρχαίων προήλθε κυρίως από την απελευθέρωση της σεξουαλικότητας.

    Γκέι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν άνθρωποι και η ΝΤΠ δεν μπορεί να κάνει πολλά για αυτό.

    Είναι μια βασική διαφορά μας με τα ζώα. Εμείς κάνουμε σεξ κυρίως για να περνάμε καλά. "Ανάβουμε" με τη σκέψη και όχι με τα ένστικτα ή τις μυρουδιές ή την εποχή. Μπορείς να έχεις 5 άσχημες γυμνές γυναίκες δίπλα σου και να μην έχεις όρεξη για τίποτα, μια σκέψη όμως μιας καλλονής θα σε κάνει ταύρο.

    Ας αφήσουμε λοιπόν τους γκέι να κάνουν ότι θέλουν στο κρεβάτι τους. Ο πραγματικός εχθρός είναι αλλού - δε συμφωνείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/1/12

    Νομιζω πως θα διαφωνησω καθετως και οριζοντιως με το εμβριθες αρθρο περι γκει και ΝΤΠ ... Κατ'αρχην ειμαι συνειδητοποιημενος γκει απο νεαρη ηλικια {αρχες δεκαετιας 80} και εν τουτοις και πατριωτης ειμαι και εναντιον της ΝΤΠ !!!
    Η Νεα Ταξη πιθανον να χρησιμοποιει το γκει κινημα και αυτο δεν μπορει να αποδειχτει , ομως ξεχνατε οτι το κινημα αυτο ειναι ειρηνιστικο , δεν στρεφεται κατα του Χριστιανισμου ουτε πολυ περισσοτερο κατα του θεσμου της οικογενειας. Αντιθετα με την προωθηση του γκει γαμου ερχεται να ενισχυσει την αξια του γαμου για την κοινωνια και την αξια των παιδιων με την διεκδικουμενη υιοθεσια απο γκει και λεσβιες.
    Γνωριζω γκει που λατρευουν και σεβονται απολυτως τα παιδια { δεν εχομε καμμια σχεση με τους παιδοφιλους } . Λατρευουν τα ανηψια τους και δε θα αγαπησουν και προστατευσουν τα υιοθετημενα παιδια τους ?
    Οι γκει θα υπαρχουν παντοτε οσο θα υαρχουν ανθρωποι , η ομοφυλοφιλια ειναι μεσα στη φυση των ανθρωπων αλλα και των αλλων θηλαστικων .
    Σας βεβαιωνω οτι η αγαπημενη μας Ελλαδα και η Ρωμηοσυνη δεν κινδυνευουν καθολου απο τους γκει , απο τους γενιτσαρους κινδυνευουν.
    Προσωπικα γνωριζω αρκετους γκει που ειναι πατριωτες μεχρι το κοκκαλο και μαλιστα εθνικιστες .Αλλωστε οι γκει ξερουν οτι θα ειναι τα πρωτα θυματα της οργανωμενης ισλαμοποιησεως της Ελλαδος και της Ευρωπης.
    Αυτο και μονο τους κανει φυσικους συμμαχους των αντινεοταξιτικων πατριωτικων κομματων , κι αυτο το εχουν καταλαβει τα κομματα αυτα στη Δυτικη Ευρωπη και εδω και αρκετο καιρο εχουν ανοιχτει στους γκει.
    Αυτα , απλως για μια πρωτη ανασκευη του αρθρου σας,καταθετω απο την πλευρα μου χωρις φοβο και χωρις παθος.
    Η αληθεια ελευθερωνει.
    Με εκτιμηση ,Κωστας Σπαρτιατης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/1/12

      Αγαπητέ Κώστα, η καρδιά της Ρωμηοσύνης είναι η πίστη στον Χριστό ο οποίος, όπως όλοι ξέρουμε, απέκλεισε τους ομοφιλόφιλους από την Βασιλεία των Ουρανών. Αν χαθεί η ορθή πίστη σίγουρα κινδυνεύουμε και σαν λαός και σαν πρόσωπα. Δεν μπορούμε να αλλάζουμε την θεραπευτική διδασκαλία του Χριστού μας, σύμφωνα με τις προσωπικές μας αδυναμίες. Πρέπει η αλήθειες της εκκλησίας να ακούγονται χωρίς φόβο για την θεραπεία των ανθρώπων και όχι για κανέναν άλλο λόγο.
      Η ομοφιλοφυλία δεν είναι μέσα στην φύση του ανθρώπου όπως υποδεικνύει η ίδια η ανατομία των σωμάτων του άνδρα και της γυναίκας από την οποία παρατηρούμε την συμπληρωματικό χαρακτήρα τους.

      Με αγάπη

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος14/1/12

    Το άρθρο με βρίσκει σύμφωνο, ως προς την διάλυση της οικογένειας μέσω ομοφυλοφίλων. Αυτό, όμως, που γράφετε, "και η θρησκεία (μία άλλη μορφή ολοκληρωτισμού)", ισχύει μόνο για το Ισλάμ και τον Ιουδαϊσμό, που είναι ολοκληρωτικά θρησκευτικοπολιτικά συστήματα, όχι π.χ. για τον Χριστιανισμό, ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με κοσμικές εξουσίες, κράτη, πατρίδες, έθνη κλπ. Μην μπερδεύετε τις πράξεις της εκκλησίας, η οποία είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα, με την διδασκαλία του Χριστού ή του Βούδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/7/12

    Απο την εμπειρια ζωής βλεπω οτι υπαρχουν ανθρωποι πιο ηθικοι και σωστοι που ειναι ομοφυλοφιλοι (ειτε εκ φυσεως, ειτε οχι). Δεν σημαινει πως λογω αυτης της σεξουαλικης τους πλευρας υστερουν σε ανθρωπιά και αξιες. Ειναι ατομα με ανοιχτο μυαλό και οσο μενουν 'υπο απαγορευση' αυτοπαγιδευονται και βγαζουν προς τα εξω τα αρνητικα τους αισθηματα απο τα οποια δικαιως διακατεχονται, διοτι πειθαναγκαζονται απο την κοινωνια να υποκρινονται. Ας δωσουμε ενα τελος στην υποκρισια ολων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή