Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2011

Ρατσιστική επίθεση και σεξουαλική παρενόχληση Λίβυων εναντίων Ελλήνων μαθητών στην Θεσσαλονίκη!




Η πολυπολιτισμικότητα των προοδευτικών που κατάντησαν την Ελλάδα Αφρική είχε σαν αποτέλεσμα την Ρατσιστική επίθεση και σεξουαλική παρενόχληση Λίβυων εναντίων Ελλήνων μαθητών!
Τέσσερις μαθητές τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ήταν ο απολογισμός ρατσιστικής επίθεσης από Λίβυους εναντίων Ελλήνων  μαθητών, χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο «Capsis», στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες μιλούν και για τραυματισμένη καθηγήτρια.

Οι Λίβυοι ενόχλησαν κάποιες από τις κοπέλες του σχολείου, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συμμαθητών τους, οι οποίοι τους επιτέθηκαν φραστικά. Ακολούθησε καυγάς, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τέσσερις μαθητές. Μάλιστα ο ένας από τους μαθητές τραυματίστηκε από τις πατερίτσες δύο εκ των αλλοδαπών που ήταν ήδη τραυματίες.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, λαθρομετανάστες συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο Capsis έκλεισαν τον κεντρικό δρόμο και άρχισαν να φωνάζουν διάφορα συνθήματα.
Οι περίοικοι έχουν ξεσηκωθεί και θέλουν να τους διώξουν, με την αστυνομία να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.
Οι περίοικοι φωνάζουν «έχουμε γυναίκες, μικρά παιδιά. Τόσες μέρες έρχονταν εδώ στα μαγαζιά μας και δεν μας δημιούργησαν κανένα πρόβλημα. Δεν μπορούμε τώρα, να ανεχτούμε αυτά που γίνονται», λένε.
Συντακτική ομάδα "Θερμοπύλες"

1 σχόλιο:

  1. Να δούμε ελευθερία...
    1. Οι Λίβυοι δεν ήταν μετανάστες αλλά τραυματίες από τις μάχες με τον δικτάτορα Καντάφι.
    2. Οι μαθητές όπου πάνε τα κάνουν λίμπα. Αν συμπέσει και λίγος ρατσισμός, γίνεται χαμός.
    3. Οι φασίστες "Θερμοπύλες" δε μπορούν με ψέματα να διαστρεβλώσουν άλλο την αλήθεια: οι Λίβυοι δεν είχαν ενοχλήσει από το καλοκαίρι που φιλοξενούνταν... Ο εθνικισμός είναι αίρεση για τον Γρηγόριο τον Ε' και ο ρατσισμός σίγουρα δεν ταιριάζει σε χριστιανούς.
    4. Η είδηση είναι λειψή: υπήρξαν τραυματίες Λίβυοι (7 σύμφωνα με την αστυνομία) και αστυνομικός από την ομάδα που επενέβη για να διαλύσει τις συμπλοκές αφαίρεσε από συμπατριώτη τους ένα ρολόι καθώς και 2.000 ευρώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή