Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2024

ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ! ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΚΟΥΛΗ – ΜΑΡΕΒΑΣ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ – Ο ΛΑΟΣ ΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ


Η οικογένεια Μητσοτάκη ως γνωστόν βρέθηκε στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Costa Navarino. Μάλιστα, διέμεινε στις πολυτελέστερες σουίτες του συγκροτήματος. Είναι λοιπόν εύλογο το ερώτημα: Ποιος πλήρωσε για τις πολυτελείς διακοπές της οικογένειας Μητσοτάκη στο Costa Navarino; Το ερώτημα δεν είναι τόσο αυτονόητο. Μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης να ήταν προσκεκλημένος στον πολυτελή γάμο, δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να δέχεται δώρα τέτοια αξίας.


Εάν ο Μητσοτάκης πλήρωσε μόνος του την πολυτελή διαμονή του, οφείλει να δώσει στη δημοσιότητα τα παραστατικά. Εάν δεν την πλήρωσε, τότε πρόκειται για δωροληψία.

Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ της εφημερίδας Μακελειό:

Ήταν εξαρχής γνωστό πως, ο διάσημος αθλητής, θα κάλυπτε τα έξοδα παραμονής των 200 καλεσμένων του στο υπερχλιδάτο ξενοδοχείο, που ξεπέρασαν τις 300- 400.000 ευρώ. Άρα, το πρωθυπουργικό ζεύγος παρέστη στο γάμο και συνδύασε και τσάμπα διακοπές! Κάτι που συνήθιζε ανέκαθεν το Μητσοτακέικο: Να τη βγάζει τζαμπέτο! Παράνομο μπορεί να μην είναι, είναι, όμως, ηθικό ο πρωθυπουργός μιας χώρας να δέχεται τόσο ακριβά δώρα, έστω κι αν, όπως ακούστηκε, το δώρο αυτό δεν του το έκανε ο Αντετοκούνμπο, αλλά ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου; ∆ηλαδή ο Κωνσταντακόπουλος, της αρχιδιαπλοκής, που χαρτζιλικώνει τους πολιτικούς με ακριβά δωμάτια, για να παίρνει μεγάλες δουλειές στον τουρισμό και συνεχείς επιχορηγήσεις από ευρωπαϊκά επενδυτικά πακέτα, υπερτιμολογώντας τα ; Τι ξεφτίλα είναι αυτή;

Ποιος πλήρωσε τη σουίτα και τα ακριβά γούστα του ζεύγους;

Το θέμα έφτασε μέχρι τη Βουλή από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο ο οποίος κατακεραύνωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: « ∆εν μας είπε ποιος πλήρωσε την σουίτα που έμεινε ο πρωθυπουργός στο Costa Navarino. Γιατί η σουίτα εκεί στοιχίζει 2.000 και 5.000 ευρώ. Ποιος τα πλήρωσε αυτά; ∆εν μας λέτε. Μπορεί, βέβαια, να ήταν δώρο από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, αλλά σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για δωροληψία. Και να σας θυμίσω ότι σε άλλες χώρες παραιτούνται κυβερνήσεις για δωροδοκίες και δωροληψίες».

Και επανερχόμενος στην σκανδαλώδη παρουσία του πρωθυπουργού στον γάμο του Αντετοκούνμπο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε: «Η πολιτική ηγεσία ακολουθεί τη χλευαστική λαϊκή ρήση «θα αφήσουμε το γάμο να πάμε για πουρνάρια».

Και πήγαν ο ένας στο γάμο του Αντετοκούνμπο και ο άλλος στον δικό του γάμο, επί 4 ολόκληρες μέρες, την ώρα που οι Έλληνες πεινούν. Απευθύνομαι στο πολιτικό προσωπικό της χώρας και στον πρωθυπουργό συγκεκριμένα: αυτός που θέλει να αλλάξει τον κόσμο, πρέπει να αλλάξει πρώτα τον εαυτό του. Παρά την τραγωδία ο κος Μητσοτάκης κάνει τουρισμό οικογενειακώς με το Ι.Χ. αεροσκάφος με έξοδα των Ελλήνων. Όπως γράφει ο ομογενειακός τύπος, θα είναι μαζί του η σύζυγος και τα παιδιά του. Θα πάρει το Ι.Χ αεροσκάφος και θα πάει στη Ν. Υόρκη από 22 Σεπτεμβρίου για την γενική συνέλευση του ΟΗΕ. Όπως συνηθίζεται, θα μιλήσει και σε γεύμα «επιφανών Ελληνο-Αμερικανών», που τους μαζεύουν για να πληρώνουν και να χειροκροτούν και να βγαίνουν φωτογραφίες, την ώρα που η Τουρκία κάνει λόμπινγκ. Ο πρωθυπουργός δεν κάνει λόμπινγκ. Ταξίδι αναψυχής κάνει. ∆ιαφορετικά η γυναίκα του και τα παιδιά του, τι δουλειά έχουν σε αυτό το ταξίδι;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου