Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2023

Συνομολογητής με τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ στα Εθνικά μας θέματα. Εμφανίσεις του Γέροντα Εφραίμ από την Αριζόνα λίγο πριν και λίγο μετά την Κοίμηση του.

Γνωρίζαμε τον Θησαυρό που λέγεται Γέροντας Εφραίμ από την Αριζόνα, αλλά δεν γνωρίζουμε ότι αίφνης αποκτήσαμε δια μέσου αυτού Ουράνια ΟΜΟΛΟΓΑ για να ξεχρεώσουμε στις έκτακτες ανάγκες, τώρα που θα προκύψουν στα δύσκολα.
Δεν εξαντλείται το θέμα του πνευματικού πλούτου που μας έχει ως παρακαταθήκη ο άγιος πατέρας μας Εφραίμ από την Αριζόνα.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ο Πανιερώτατος Μόρφου κ.κ Νεόφυτος σε ομιλία του αναφέρει και την εμφάνιση του Γέροντα Εφραίμ σε ένα Αμερικανόπουλο λίγες μέρες μετά την οσιακή κοίμηση του.
Ο Όσιος , ο Μάρτυρας, ο Ισαπόστολος και ο Προφήτης μακαριστός γέρων Εφραίμ ο Αριζονίτης. Δια των θεόπνευστων λόγων του Πανιερωτάτου μητροπολίτου Μόρφου κ.κ Νεόφυτου
( συγκλονιστικές αποκαλύψεις)

Πολύ ορθά ο Πανιερώτατος αναφέρει ότι αποκτήσαμε εκτός από τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ και άλλο Συνομολογητή επί των Εθνικών μας θεμάτων σε αυτές τις σημερινές δύσκολες συγκυρίες , τον Γέροντα Εφραίμ τον Αριζονίτη.
Και στο νου μας έρχεται αυτό που αποκάλυψε ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ εν ζωή και το καταγράψαμε πριν καιρό:
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/08/blog-post_21.html« Στην ΝΑΣΑ είναι προβληματισμένοι εδώ και πολλά χρόνια από τα Θεοσημεία πάνω από την πατρίδα μας. Αυτός ήταν και ένας ουσιαστικός λόγος που ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ δεχόταν
επισκέψεις στην Παναγιούδα στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ από κορυφαίους επιστήμονες αυτής της υπηρεσίας διαστημικής.


Όμως τα θεοσημεία παραμένουν και είναι ορατά μέχρι και σήμερα.


Η πληροφορία έρχεται από την γνωστή Ιερά Μονή του ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ στην έρημο της Αριζόνας.


Ένας μοναχός της έχει μια αδελφή που είναι κορυφαίο στέλεχος της ΝΑΣΑ. Πολύ συνηθισμένο γιατί οι κορυφές στην υπηρεσία αυτή είναι Ελληνικής Καταγωγής από παλαιόθεν.
Η αδελφή του μετέφερε στον μοναχό το παρακάτω παράδοξο γεγονός.
« – όλοι στην υπηρεσία μας αναρωτιούνται τι είναι αυτό το ΦΩΣ που σκεπάζει τον διαστημικό ορίζοντα πάνω από την Ελλάδα;»
Λογικό να εκθαμβούν όλοι οι ακούοντες και να απευθυνθούν στον Γέροντα Εφραίμ τον Αριζονίτη της αγιοκίνητης συνοδείας του Γέροντα Ιωσήφ του Ησυχαστή με αυτό το μεγάλο πνευματικό έργο που επιτελεί στις ΗΠΑ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ
«– είναι το ΦΩΣ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ που σκεπάζει την Ελλάδα»
Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ»


Τώρα ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ είναι κοντά στην ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ και ψέλνει ἀπό τήν ῾Ωραία Πύλη την ἱερή προτροπή·
«Τήν Θεοτόκον καί Μητέρα τοῦ Φωτός ἐν ὕμνοις τιμῶντες μεγαλύνωμεν».https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αναρτήθηκε από Rania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου