Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24, 2023

Το σημείο καμπής πλησιάζει: «Αν βγει στο φως η αλήθεια, δεν θα έχουν τρύπα να κρυφτούν»

korakasnews23 Σεπτεμβρίου 20230 σχόλια

Το σημείο καμπής πλησιάζει: «Αν βγει στο φως η αλήθεια, δεν θα έχουν τρύπα να κρυφτούν»

πηγη

Οι πληροφορίες για τους κινδύνους των εμβολίων κατά του κορωνοϊού φτάνουν σε μαζικά σε πολλούς ανθρώπους και αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε κοντά σε οριακό σημείο. Τουλάχιστον αυτό λέει ο αναλυτής δεδομένων Edward Dowd.


Εμείς στο ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΕΑ συμφωνούμε με την θέση του και το γράφουμε απο την αρχή του έτους 2023. Η κριτική μάζα πλησιάζει για να αλλάξει τα δεδομένα και φυσικά αυτοι που εμφολίασαν τις κοιμησμένες μάζες, γνωρίζουν οτι φτάνει αυτό το σημείο καμπής. Η μπάλα αρχίζει να παίρνει βάρος…

Ως «σημείο ανατροπής» εννοεί τη στιγμή που τόσοι πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν τη ζημιά που προκαλούν τα «εμβόλια» που αρχίζουν να απαιτούν να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι.

«Και όταν φτάσουμε σε μια κρίσιμη μάζα, θα υπάρχει τόσος θυμός που οι πολιτικοί θα καταλάβουν ότι κάτι έχει αλλάξει και οι ρυθμιστικές αρχές θα αρχίσουν να ανησυχούν». Ο Ντάουντ περιμένει ότι κάτι θα συμβεί στη συνέχεια, πιθανώς για να τα σκεπάσουν όλα κάτω από το χαλί.

Το σημείο καμπής πλησιάζει: «Αν βγει στο φως η αλήθεια, δεν θα έχουν τρύπα να κρυφτούν»

Ο Ντάουντ επεσήμανε ότι η παρουσιάστρια ειδήσεων Μέγκιν Κέλι μίλησε πρόσφατα για τα προβληματα υγείας μετά από το ονμαζόμενο εμβόλιο της. Περιμένει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ανοίξουν το στόμα τους.

«Τι θα κάνουν οι άνθρωποι στις υψηλότερες θέσεις στα παρασκήνια όταν οι απλοί πολίτες αρχίσουν να συνειδητοποιούν ότι δολοφονούνται;»

Κανονικά και αν υπήρχε δικαιοσύνη θα τους καταγγέλναμε και θα τους διώκαμε νομικά. «Αλλά αυτά τα εγκλήματα είναι τόσο αποτρόπαια που περιμένω από το κατεστημένο να δημιουργήσει αντιπερισπασμό ή να κλέψει τις εκλογές για να αποφύγει τη δίωξη».

Edward Dowd: «Επειδή θα βγουν όλα στο φως, δεν θα έχουν πού να κρυφτούν στη Γη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου