Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 13, 2021

ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ

 
Θωμαή Στεφανοπούλου

Τα 15χρονα είναι ανήλικα και βρίσκονται υπό την προστασία,την καθοδήγηση και την ευθύνη των γονιών τους.
Ως εκ τούτου οποιαδήποτε απόφαση αφορά ιατρική πράξη στο σώμα τους, ακόμα και τατουάζ να κάνουν πρέπει να υπάρχει η συγκατάθεση του γονέα.
Κι έρχεται το κράτος, σαν ανώμαλος παιδεραστής έξω από τα σχολεία, και με δωράκια και ελκυστικές υποσχέσεις ,προσπαθεί να τα ξεγελάσει για να ασελγησει στα κορμάκια τους!
Η φαιδρή κυρία των καναλιών που ματιαζεται εύκολα, πρότεινε να υπάρχουν εμv@λιαστικά κέντρα μέσα σε κάθε σχολείο έτσι ώστε να πηγαίνουν παρέες εφήβων και να τρυπιουνται ομαδικά, μιμούμενοι ο ένας τον άλλον !
Σε ερώτηση ότι αν κάποιος το πράξει στα κρυφά χωρίς την συναίνεση του γονέα, γέλασε η κυρία που ματιαζεται εύκολα, και είπε "σιγά τώρα δεν έγινε και κάτι αν το κάνουν κρυφά"!
Ένας εισαγγελέας δεν θά επέμβει; Τι είπε η κυρία που ματιαζεται εύκολα;
Τι εξήγγειλε χθές ο πρωθυπουργός, αδιαφορώντας για την νόμιμη συγκατάθεση των γονέων, δωροδωκόντας τα ανήλικα με GB μιας και τα αφελή δεν σηκώνουν κεφάλι από το κινητό;
ΓΟΝΕΊΣ! ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ!
Δεν υπάρχει κόκκινη γραμμή σε αυτή την ιστορία!
Δεν έχουν φρένο και φραγμό!
Η μαζική εξαπάτηση, η φτηνή εξαγορά του ανθρώπινου προσώπου, προς χάριν δήθεν της δημόσιας υγείας και της ελευθερίας , μας προκαλούν αποστροφή και εμετό, θυμό, αγανάκτηση!
Ακόμα και όσοι έβαλαν το σκεύασμα στο σώμα τους, πρέπει να καταλάβουν ότι ο αγώνας για την προστασία των παιδιών είναι ΚΟΙΝΟΣ! Έχουν στόχο ακόμα και τα βρέφη 6 μηνών!
Ο Θεός να φωτίζει εμάς και η Παναγία μας να φυλάξει τα παιδιά μας!
Misha Sarov
Ακριβώς έτσι ! Κράτος που επιδοτεί τα gaypride , που εισαγει τα μαθηματα του gaysex στα σχολεία, τώρα στέκεται με 150άρια , με GB, με καραμελίτσες και τσιχλίτσες έξω απ τις τάξεις , όπως οι γεροπαιδόφιλοι που μας λέγαν οι μανάδες μας να προσέχουμε,για να βάλει χέρι στα παιδάκια μας...Ανάθεμα και τρισανάθεμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου