Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020

Αφρική το πειραματοζωο των φαρμακευτικών και του Billy

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας MenAfriVac του Gates το 2002 στην Αφρική νοτίως της Σαχάρας, τα στελέχη του Gates εμβολίαζαν με βίαιο τρόπο χιλιάδες παιδιά της Αφρικής κατά της μηνιγγίτιδας. Περίπου 50 από τα 500 παιδιά που εμβολιάστηκαν ανέπτυξαν παράλυση.


Οι νοτιοαφρικανικές εφημερίδες διαμαρτυρήθηκαν: “Είμαστε ινδικά χοιρίδια για τους κατασκευαστές φαρμάκων.” Ο πρώην Ανώτερος Οικονομολόγος του Nelson Mandela, καθηγητής Patrick Bond, περιγράφει τις φιλανθρωπικές πρακτικές του Gates ως “αδίστακτες και ανήθικες”.

Το 2010, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε μια δοκιμή φάσης 3 του πειραματικού εμβολίου κατά της ελονοσίας της GSK, σκοτώνοντας 151 αφρικανικά βρέφη και προκάλεσε σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες όπως η παράλυση, η κατάσχεση και οι εμπύρετοι σπασμοί σε 1.048 από τα 5.949 παιδιά.

Το 2014, η ένωση καθολικών ιατρών της Κένυας κατηγόρησε την ΠΟΥ για τη χημική στείρωση εκατομμυρίων απρόθυμων γυναικών της Κένυας με μια εκστρατεία εμβολιασμού κατά του «τετάνου».

Ανεξάρτητα εργαστήρια βρήκαν μετά από έρευνα μια ''συνταγή'' στειρότητας σε κάθε εμβόλιο που δοκιμάστηκε. Αφού αρνήθηκε τις κατηγορίες, ο ΠΟΥ αναγνώρισε τελικά ότι είχε αναπτύξει εμβόλια στειρότητας για πάνω από μια δεκαετία. Παρόμοιες κατηγορίες προήλθαν από την Τανζανία, τη Νικαράγουα, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες.

Στη φώτο κάτω ο "φιλάνθρωπος" σε ρόλο γιατρού (χωρίς καμμία ειδικότητα ή πτυχίο στο χώρο της ιατρικής)

ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ: https://bigleaguepolitics.com/robert-f-kennedy-jr-reveals-the-extent-of-vaccine-carnage-and-corruption-caused-by-bill-gates/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου