Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 09, 2024

ΕΚΘΕΤΗ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ! Η ανάρτηση της τουρίστριας από το επεισόδιο στο λιμάνι Τήλου -«Εγώ είδα κανονική μετακόμιση και όχι μετανάστευση»


Την δική της εκδοχή για το καβγά με την δήμαρχο Τήλου που σημειώθηκε στο λιμάνι του νησιού την Τετάρτη έδωσε η τουρίστρια που πρωταγωνίστησε σε αυτό.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τετάρτης, το Λιμενικό αποβίβασε με ασφάλεια στο λιμάνι της Τήλου 106 μετανάστες, με μία τουρίστρια, η οποία ψάρευε εκεί κοντά, να ενοχλείται από την εικόνα και να επιτίθεται στην δήμαρχο του νησιού.
Το περιστατικό που σημειώθηκε στην Τήλο


Σύμφωνα με την δήμαρχο Τήλου κυρία Καμμά, η τουρίστρια ζητούσε να τους πετάξουν στη θάλασσα προκαλώντας την απάντηση της δημάρχου: «Κυρία μου, αυτό το νησί δεν κάνει για εσάς!».

Η ίδια στην ανάρτησή της διαψεύδει ότι είπε κάτι τέτοιο.

Το Σάββατο, τέσσερις μέρες μετά το περιστατικό, η γυναίκα «ανέβασε» στο προφίλ της στο Facebook ανάρτηση, όπου παρουσιάζει τη δική της θέση, καθώς και το περιεχόμενο του βίντεο που είχε η ίδια τραβήξει από το επεισόδιο με την δήμαρχο του νησιού. Στο τέλος του βίντεο ακούγεται η δήμαρχος του νησιού, μετά τον καβγά τους, να λέει «άντε μη σου δώσω μια και πας στη θάλασσα».
Τι λέει η τουρίστρια που ζητούσε να πετάξουν στη θάλασσα του μετανάστες

Σε ανάρτησή της, η «Rita Lombardo», η οποία σύμφωνα με το προφίλ της εργάζεται στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα, δημοσιεύει το ακόλουθο βίντεο με τη δήμαρχο Τήλου και όσα της λέει ενώ παράλληλα, περιγράφει τη δική της θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου