Πέμπτη, Αυγούστου 22, 2024

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Η κυβέρνηση της Νέας Δικτατορίας έκαψε τα πάντα – Επιβάλουν lockdown στα δάση για να κάνουν ανενόχλητοι την «βρώμικη» δουλειά


Αυτή η κυβέρνηση της Νέας Δικτατορίας, του ικανότερου καταστροφέα της Ελλάδος όλων των εποχών πατερ-Κούλη Μαριονετάκη, ο οποίος, πάσχοντας από τραγικό έλλειμμα ενσυναίσθησης, χασκογελάει στους τόπους των καταστροφών, χωρίς να μπορεί να κρύψει την ικανοποίησή του για την ηροστράτεια αποτελεσματικότητά του, έχει ξεπεράσει σε προπαγανδιστική υποκρισία όλες τις άλλες κυβερνήσεις του δαιμονισμένου δυτικού κόσμου.


Νοιάζονται τάχα τόσο πολύ για τα δάση μας, που σπεύδουν να μας ενημερώσουν για τον πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (φυσικά επειδή μας θεωρούν βρεφοποιημένους, επισημαίνουν τον διαβαθμισμένο κίνδυνο μέσω χρωμάτων) και, ταυτοχρόνως, επιβάλλουν δασικό λοκντάουν, θεωρώντας μας όλους αδιακρίτως υπόπτους ως εν δυνάμει εμπρηστές.

Το τι γίνεται μέσα στο δάσος, όταν κλείνουν οι πόρτες, μπορεί ο καθένας μας να το φανταστεί, συνειδητοποιώντας τα… θαύματα που κάνει η σημερινή τεχνολογία.

Φυσικά τα ίδια έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, αλλά ειδικά αυτή η πανάθλια, και προπάντων ανθελληνική, κυβέρνηση της ΝΔ, από πλευράς προπαγάνδας, το έχει τερματίσει, βάζοντας στο παιχνίδι και το δήθεν σωτήριο αλλά προπάντων προειδοποιητικό μήνυμα του 112, που καλλιεργεί κλίμα πανικού και ηττοπάθειας, διαπαιδαγωγώντας πολίτες λαπάδες με κατουρημένες ποδιές.

Τόσο δούλεμα, τόσα ξεδιάντροπα ψέματα, τόσο φαρισαϊσμό, τόση ευθυνοφοβία και τόση αλητεία δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ άλλοτε.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτός που κινεί αοράτως τα πολιτικά νήματα της χώρας μας κατάφερε μαεστρικά να μην υπάρχει καμία σοβαρή και έντιμη αντιπολίτευση από τα μεγάλα κόμματα, οπότε ανάμεσα σε πολλούς Ηρόστρατους, ο περισσότερος κόσμος επιλέγει τον επαγγελματία πυρομανή πυροσβέστη.

Είναι απόλυτη ανάγκη να αλλάξει πάραυτα και άρδην το πολιτικό σκηνικό. Κάποιοι θα πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους, να αναγνωρίσουν τις αδυναμίες τους και να δώσουν την σκυτάλη σε όσους μπορούν να κάνουν την μεγάλη για το σύστημα ζημιά.

Ανδρουλάκηδες, Κασσελάκηδες, Κουτσούμπες και ΣΙΑ συμμετέχουν σε μια πληκτική ανακύκλωση της ίδιας κεντρικής ιδέας:

«Τι καλό θα κάψουμε σήμερα;».

ΥΓ: Το αυταρχικό δόγμα της μηδενικής ανοχής ξέρει η Νέα Δικτατορία και τα αργυρώνητα τσιράκια της από τα εΜΜΕτικά δίκτυα να το τσαμπουνάνε νυχθημερόν, όταν πρόκειται π.χ. για τους μηδενικούς ρύπους ή για τα τροχαία ατυχήματα. Όταν, όμως, πρόκειται για τα δέντρα μας που φροντίζουν για το οξυγόνο μας, εκεί δεν ακούγεται ποτέ το μηδενανοχικό σλόγκαν «ούτε ένα δέντρο δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένο» – το σύστημα είναι φουλ σιχαμένο. Οι φωστήρες-ολετήρες κατά βούλησιν μηδενανοχιστές και οι απλοί πολίτες τραγικοί μαζοχιστές, στο ίδιο έργο απαθείς θεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου