Πέμπτη, Απριλίου 04, 2024

Προβλήματα στην έκδοση των νέων ταυτοτήτων. Η διαδικασία ευτυχώς σέρνεται…

 

Από τον Αύγουστο του 2026 οι παλιές ταυτότητες περνούν στην ιστορία! Ωστόσο, ευτυχώς δεν είναι τόσο εύκολο κάποιος να προχωρήσει στη δημιουργία μίας νέας, καθώς φαίνεται πως είναι σε έλλειψη…


Εδώ και αρκετούς μήνες, οι λίγοι μπροστά στο σύνολο, πολίτες που έχουν μπει στη διαδικασία για τις νέες ταυτότητες βλέπουν την διαδικασία να σέρνεται. Η γραφειοκρατία και τα αδιέξοδα καλά κρατούν με τις ελλείψεις στις νέες ταυτότητες να αποτελούν πλέον γεγονός.

Εξαφανίστηκε ο Προσωπικός Αριθμός του Πολίτη!

Οι νέες ταυτότητες, μετά τις εξαγγελίες του καθεστώτος θα πρέπει να έχουν και τον λεγόμενο Προσωπικό Αριθμό του Πολίτη, αλλά αυτή τη στιγμή, δόξα τω Θεώ, οι πολίτες έχουν γλυτώσει από αυτό το νεοταξικό στοιχείο.


Τι θα γίνει με τον Προσωπικό Αριθμό του πολίτη

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Προσωπικού Αριθμού του Πολίτη, καθώς «θολό» παραμένει το τοπίο αναφορικά με το πότε θα εφαρμοστεί και το πότε θα επιβληθεί στους πολίτες. Ο προσωπικός αριθμός θα αποτελεί τον μοναδικό αριθμό που θα επιβληθεί να έχει ο πολίτης για τις συναλλαγές του με το κράτος. Όταν ο πολίτης επισκεφτεί οποιαδήποτε Δημόσια Υπηρεσία π.χ. Εφορία, ΕΦΚΑ, περιφέρειες ή δήμους μπορεί να δίνει μόνο τον αριθμό αυτόν χωρίς κατά περίπτωση να απαιτείται να θυμάται τον ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ, τον αριθμό ταυτότητας κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου