Κυριακή, Μαρτίου 17, 2024

Το “θεϊκό” φυτό που βοηθά να θωρακίσεις αποτελεσματικά την υγιή λειτουργία του οργανισμού σου

 

             Κατέχει κορυφαία θέση στα θαυματουργά φυτά, προσφέροντας μέγιστα οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό, εδώ και αιώνες.
Βάλε και συ στη ζωή σου τη θεραπευτική πόσιμη Αλόη και θα έχεις μέγιστο όφελος στην υγεία σου.
ΠΗΓΗ


Η πόσιμη αλόη έχει πάρα πολλές θρεπτικές ιδιότητες, αλλά οι πιο σημαντικές είναι αυτές, που αφορούν το γαστρεντερικό σύστημα. Καθαρίζει το πεπτικό σύστημα και βελτιώνει την πέψη, ρυθμίζοντας την χλωρίδα του παχέος εντέρου. Έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε οργανισμού, κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βοηθά στην αντιμετώπιση, τόσο της δυσκοιλιότητας, όσο και της διάρροιας, ενώ ενδείκνυται για ασθένειες, όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και η οισοφαγική παλινδρόμηση. Με την ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση της βοηθάει στην επούλωση και ανάπλαση ελκών στο στόμα, στο στομάχι, στο έντερο και σε όλη την γαστρεντερική οδό.

Είναι γνωστό πως οι επιστήμονες αποκαλούν το στομάχι, δεύτερο εγκέφαλο, ενώ μελέτες έδειξαν πως τα δισεκατομμύρια βακτήρια που υπάρχουν σε αυτό, επηρεάζουν όχι μόνο τη σωματική υγεία και τις πεπτικές διαδικασίες, αλλά και τα συναισθήματα, τις αισθήσεις και την ψυχική μας κατάσταση.

Με τους επιστήμονες να υποστηρίζουν ότι οι πληροφορίες στο λεπτό έντερο από τα θρεπτικά συστατικά ή οτιδήποτε άλλο, μπορούν να φτάσουν στον εγκέφαλο και να επηρεάσουν τις γνωσιακές-συναισθηματικές μας διαδικασίες, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε την καλή υγεία του πεπτικού μας συστήματος, αφού αυτό έχει άμεση επίδραση σε όλες τις βασικές λειτουργίες του οργανισμού μας, ακόμα και στη συμπεριφορά μας. Η αλόη φέρεται προστατευτικά έναντι των φλεγμονωδών νόσων του εντέρου και προστατεύει από εκκολπώματα και παθογένειες των κυττάρων.

Οι φυτοστερόλες της αλόης δρουν, μειώνοντας την εναπόθεση λίπους στην κοιλιακή χώρα και έτσι βοηθούν στη μείωση του ποσοστού λίπους στο σώμα. Προστατεύει από την ανάπτυξη λιπώδους ήπατος, διότι δρα απευθείας στα ηπατικά κύτταρα, μειώνοντας την έκφραση λιπογενετικών γονιδίων και με αυτόν τον τρόπο έχει σημαντική καρδιοπροστατευτική δράση.

Οι δράσεις της αλόης όμως δεν σταματούν εδώ.

Πλήθος άλλες ιδιότητες που διαθέτει δίνουν μέγιστα οφέλη όπως:

· Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, δρώντας κατά των ελεύθερων ριζών.

· Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

· Έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.

· Δρα ενάντια στα βακτηρίδια, τους μύκητες και τα παράσιτα.

· Βελτιώνει το μεταβολισμό και τη λειτουργία των κυττάρων.

· Διεγείρει τη δραστηριότητα του μυελού των οστών.

· Διεγείρει την παραγωγή ινοβλαστών για την απελευθέρωση κολλαγόνου.

· Λιπαίνει τις αρθρώσεις.

· Έχει αντιγηραντική δράση.

· Δυναμώνει το αμυντικό σύστημα και δρα διεγερτικά, υποστηρικτικά και ρυθμιστικά.

· Καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες.

· Βοηθάει την πέψη χωρίς να προκαλεί διάρροια.

· Οξυγονώνει τους ιστούς.

· Βοηθάει στη ρύθμιση του σακχάρου.

· Μπορεί να μειώσει τη χοληστερίνη και την αρτηριακή πίεση.

· Για την ουλίτιδα και την περιοδοντίτιδα.

· Ελαττώνει το οίδημα των μαλακών ιστών και μειώνει την τάση για αιμορραγία στα ούλα.

· Βοηθάει στην περίπτωση ραγάδας του πρωκτού.

· Ο χυμός της, έχει έντονη υπακτική και καθαρτική δράση.

· Η μυκητοκτόνα και αντιμικροβιακή δράση του φυτού, συντελεί στην γρήγορη ίαση του οργανισμού αλλά και την πρόληψη πολλών ασθενειών, όπως η γρίπη και το κρυολόγημα.

· Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, αποτρέπει τη δημιουργία λοιμώξεων, αυξάνει την ενέργεια και ισορροπεί τη διάθεσή μας.

· Συντελεί στην βαθιά ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς της σε νερό (99%) και των θρεπτικών συστατικών που εμπεριέχει.

Αυτό το θεϊκό πραγματικά φυτό, που θεωρείται θαυματουργό εδώ και αιώνες, είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων και αποκαλείται επίσης «φυτό της αθανασίας» κι όχι τυχαία, όπως μαρτυρά και το πλήθος των ωφελειών που διαθέτει και που μπορείτε και σεις να δοκιμάσετε, βάζοντας την αλόη στην καθημερινή σας διατροφή, βελτιώνοντας τη διάθεση και την υγεία σας.

Απολαύστε την κι εσείς με την εγγύηση ποιότητας της Macrolife!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου