Σάββατο, Μαρτίου 23, 2024

Η σημειολογία της τρομοκρατικής: όχημα γαλλικό, καύσιμα αμερικάνικα, όπλα ..ουκρανικά …αλλά όλοι ήταν Ρώσοι μουσουλμάνοι..! Επίσημο: 93 νεκροί..

Faizov Muhammadsobir Zokirchonovich

Η σημειολογία της τρομοκρατικής: όχημα γαλλικό, καύσιμα αμερικάνικα, όπλα ..ουκρανικά …αλλά όλοι ήταν Ρώσοι μουσουλμάνοι..! που επέστρεφαν Ουκρανία!

Αποκαλύφθηκαν οι ταυτότητες τεσσάρων από τους έξι φερόμενους ως τρομοκράτες για το μακελειό στο Δημαρχείο Crocus στη Μόσχα.Kαι οι 4 είναι πολίτες του Τατζικιστάν της Δημοκρατίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας που είναι στη συντριπτική της πλειοψηφία μουσουλμανική. 20.000.0000 Ρώσοι πολίτες ασπάζονται το ισλάμ.


Τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών «Crocus City Hall» στη Μόσχα. Περί τους 100 νεκροί και δεκάδες τραυματίες.. Ο αριθμός των νεκρών στην τρομοκρατική επίθεση στο Κρόκους ανέρχεται σε 93 άτομα, αναφέρει η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή( τελευταίος απολογισμός)


Το χθεσινό προβοκατόρικο χτύπημα έχει πολλαπλή σημειολογία.

Πρώτον είναι η απάντηση στον πόλεμο που χθες κήρυξε και επίσημα η Ρωσία σε Ουκρανία και δυτικούς συμμάχους της.

Δεύτερον επιχειρεί να ρίξει τη Ρωσία σε εσωστρέφεια και εμφυλίους επιχειρώντας αποδόμηση της εγείροντας εθνοφυλετικές και θρησκευτικές έριδες. Στοχεύει την κοινωνική συνοχή και εθνική ομοψυχία συσπείρωση ενώ η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς πολέμου.

Βοηθάει πολύ την υπόθεση του Ισραήλ στη Γάζα αφού ο ισλαμιστικός εξτρεμισμός αναδεικνύεται πρωταγωνιστής πολύνεκρων τρομοκρατικών λύνει τα χέρια Νετανιάχου για Ράφα..

Αποπροσανατολίζει από το νο 1 εχθρό της Ρωσίας.

Είναι προειδοποιητικό μήνυμα Δύσης συμμάχων της κατά Πούτιν που μόλις βγήκε νικητής από τις προεδρικές εκλογές..Αποπειράται να μειώσει για μια ακόμη φορά τη δημοτικότητα του στο εσωτερικό και οπότε να περιορίσει την αποφασιστικότητα του.

Η Ρωσία αν χειριστεί αυτή την τρομοκρατική επίθεση κατά πλήθους όπως το Ισραήλ στο Παλαιστινιακό θα πρέπει να ισοπεδώσει την Ουκρανία. όλοι περιμένουν δηλώσεις Πούτιν.

Και μια γαλλική πινελιά… το όχημα διαφυγής τρομοκρατών ήταν Renault Symbol.. Το όχημα γαλλικό, τα καύσιμα αμερικάνικα και τα όπλα ουκρανικά αλλά ήταν μουσουλμάνοι..


Είναι οι:


Είναι οι:

1) Nasridinov Makhmadrasul 37 ετών
2) Ismonov Rivozhidin 51 ετών
3) Safolzoda Shokhinjonn 21 ετών
4) Nazarov Rustam 29 ετών.

Όλοι τους είναι πολίτες του Τατζικιστάν.

Σύμφωνα με τα médias, ο αρχηγός του FSB, Alexandre Bortnikov,ανέφερε στον Πούτιν την κράτηση 11 ατόμων εκ των οποίων οι 4 τρομοκράτες.

Το Κρεμλίνο δήλωσε ότι έρευνα στοχεύει στην ταυτοποίηση « της ενεχόμενης βάσης »..

Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από τους τρομοκράτες προετοιμάστηκαν εκ των προτέρων σε μια κρύπτη, ανέφερε η FSB.

Μετά την τρομοκρατική επίθεση, οι εγκληματίες σκόπευαν να περάσουν τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ουκρανίας και είχαν σχετικές επαφές από την ουκρανική πλευρά, ανέφερε η FSB.

φωτο κρατούμενος φερόμενος ως τρομοκράτης


Το αυτοκίνητο Renault που χρησιμοποιούσαν οι δράστες εντοπίστηκε χθες το βράδυ στην περιοχή Bryansk…


Το όχημα δεν σταμάτησε όταν του ζητήθηκε από τις αρχές και επιχείρησε να διαφύγει. Ακούστηκαν πυροβολισμοί και το κατεστραμμένο αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε.
Ένας δράστης συνελήφθη άμεσα επί τόπου, αλλά οι υπόλοιποι διέφυγαν σε δασώδη περιοχή. Ένας άνδρας, που είχε τραπεί σε φυγή, εξουδετερώθηκε.
Στο όχημα της Renault, οι αρχές βρήκαν όπλα και διαβατήρια πολιτών του Τατζικιστάν. άλλη πηγή: 2 ύποπτοι για την επίθεση στη Μόσχα υπό κράτηση μετά την καταδίωξη της αστυνομίας κοντά στο Μπριάνσκ, άλλοι 2 διέφυγαν..

Εάν επιβεβαιωθούν πληροφορίες για το ουκρανικό ίχνος στην τρομοκρατική επίθεση, πρέπει να υπάρξει ξεκάθαρη απάντηση στο πεδίο της μάχης, δήλωσε στο RIA Novosti ο επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας της Κρατικής Δούμας Καρταπόλοφ.

Στο Ξενοδοχείο Akroghnaya Residential, όπου ζούσαν δύο τρομοκράτες.

“Ξενοδοχείο 4-5 δωματίων. Οι ένοικοι δεν τους υποψιάστηκαν. Ο Μοχάμεντ Φαϊζόφ και ο φίλος του ζούσαν συνεχώς από τον Φεβρουάριο, πηγαινοέρχονταν καθημερινά σε άγνωστα μέρη και αγόραζαν έτοιμο φαγητό από ένα κατάστημα κοντά στη διαμονή τους. Κανείς από τους ενοίκους δεν τους υποψιάστηκε. Δεν έφεραν σωλήνες, σακούλες ή οτιδήποτε ύποπτο. Όταν έκαναν check in παρουσίασαν μόνο ένα διαβατήριο στο όνομα Fayzov. Αυτήν τη στιγμή όλοι οι σημερινοί ένοικοι έχουν μεταφερθεί στην τοπική διοίκηση για ανάκριση».

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου