Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2023

«Οι ανάξιοι ιερείς μετά τα γεγονότα της Πόλης θα μπαίνουν στην Ιερά Τράπεζα και θα παίρνουν φωτιά τα ράσα τους. Θα καίγονται ζωντανοί...»


Φιλιππία Βενετσάνου
Γέροντας των Αγράφων
π. Παναγιώτης Τσιώλης:
«Οι ανάξιοι ιερείς μετά τα γεγονότα της Πόλης θα μπαίνουν στην Ιερά Τράπεζα και θα παίρνουν φωτιά τα ράσα τους. Θα καίγονται ζωντανοί...»


Τους πολιτικούς θα ’ρθεί καιρός που θα τους πάρει ο κόσμος με τις πέτρες. Θα τελειώσει το ψευτορωμαίϊκο πολύ γρήγορα. Αντί (οι πολιτικοί) να κάνουν πράξη τον Αγώνα των Πατέρων μας που θυσιάστηκαν το 1821, υπέρ του Χριστού την πίστη την Αγία, άρχισαν να ξηλώνουν το Ευαγγέλιο. Το έκαναν μπάλα, το κλωτσούσαν και το κλωτσούν για να ευαρεστούν το σατανά. Κοντοζυγώνει όμως ο καιρός που ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα πάρει κεφάλια και δεν θα προλάβουν ούτε στα ελικόπτερα να μπουν για να φύγουν. Αυτοί είναι τώρα που παρακαλούν τους Τούρκους να επιτεθούν για να φορτώσουν νύχτα την πραμάτεια και τα χρυσαφικά τους που απόκτησαν παρανόμως και να αποδράσουν στο εξωτερικό.
Την Εκκλησία θα την καθαρίσει ο Θεός. Οι ανάξιοι ιερείς μετά τα γεγονότα της Πόλης θα μπαίνουν στην Ιερά Τράπεζα και θα παίρνουν φωτιά τα ράσα τους. Θα καίγονται ζωντανοί. Δεν θα μπορούν να ατενίσουν την Εκκλησία ούτε από τα 100 μέτρα. Αυτά όμως μετά τα γεγονότα της Πόλης!
Πηγή: “Στύλος Ορθοδοξίας”, Αρ. Φύλλου 259, σελ.15.








Όλες οι αντιδράσεις:121Εσείς και 120 ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου