Παρασκευή, Δεκεμβρίου 02, 2022

Ο διεφθαρμένος οργανισμός FDA παραδέχεται: H Eκστρατεία κατά της ιβερμεκτίνης ήταν ανυπόστατη κι έγινε για να κάνει ο κόσμος το εμβόλιο!


Σύμφωνα με το επιχείρημα που προβλήθηκε από κυβερνητικούς δικηγόρους κατά τη διάρκεια πρόσφατης ακρόασης, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), κορόιδεψε τον κόσμο για τη χρήση της Ιβερμεκτίνης ως θεραπεία του Covid-19. Ισχυρίζεται τώρα ότι η εκστρατεία έγινε για ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν το θανατηφόρο εμβόλιό τους.πηγη


«Οι αναφερόμενες δηλώσεις δεν ήταν οδηγίες. Δεν ήταν υποχρεωτικές. Ήταν συστάσεις…. Είπαμε τι προτείνουμε να κάνουν τα κόμματα. Είπαμε, για παράδειγμα, γιατί δεν πρέπει να παίρνετε ιβερμεκτίνη για τη θεραπεία του COVID-19 και είναι προτιμότερο το εμβόλιο. Δεν είπαμε ότι δεν πρέπει να το πάρετε. Δεν είπαμε ότι είναι επικίνδυνο ή παράνομο. Επίσης, δεν είπαμε ότι οι γιατροί δεν μπορούν να συνταγογραφήσουν ιβερμεκτίνη», είπε ο Isaac Belfer, ένας από τους δικηγόρους, στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της ακρόασης την 1η Νοεμβρίου στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Τέξας.
Ωστόσο η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική!

Το 2021 ο FDA δημιούργησε ένα χλευαστικό άρθρο με τίτλο «Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε την ιβερμεκτίνη για τη θεραπεία ή την πρόληψη του COVID-19», Γράφοντας στο Twitter: «Δεν είσαι άλογο. Δεν είσαι αγελάδα. Σοβαρέψου…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου