Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2022

Όταν πάρει τέλος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα ξεκινήσουν το Παγκόσμιο Πολεμικό Πρωτάθλημα;

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ
Προβλέψεις και Εξελίξεις - ο πόλεμος στην Ουκρανία θα περιοριστεί εκεί και θα επεκταθεί αλλού 


"McGregor (συνταγματάρχης ΗΠΑ): Το παιχνίδι τελειώνει - Ο Zelensky θα παραχωρήσει εδάφη και θα πέσει θύμα Ουκρανών εθνικιστών
Το αδιέξοδο του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky αργά ή γρήγορα θα τον οδηγήσει είτε σε στρατιωτική ήττα είτε σε σοβαρές παραχωρήσεις στη Μόσχα, κάτι που θα εξοργίσει τους εθνικιστές, δήλωσε ο συνταγματάρχης McGregor, πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, σε συνέντευξή του στο Freedom.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Zelensky θα ακολουθήσει αυστηρά τις οδηγίες από τον Λευκό Οίκο και θα έρθει η στιγμή που θα του πουν ότι «το παιχνίδι τελείωσε» και ότι ήρθε η ώρα να «συμβιβαστεί με την πραγματικότητα». Οι διαπραγματεύσεις θα είναι απαραίτητες, και ως αποτέλεσμα, το Κίεβο θα πρέπει αναπόφευκτα να κάνει εδαφικές παραχωρήσεις, είπε ο McGregor.
"Υπάρχει η άποψη ότι, αποδεχόμενοι αυτούς τους όρους, ο Ζελένσκι θα γίνει θύμα ριζοσπαστικών εθνικιστών.
Πιστεύω ότι αυτό είναι πολύ πιθανό. Δεν μπορώ να ξέρω με βεβαιότητα, αλλά αυτό θα ήταν ένα προφανές αποτέλεσμα", είπε.
Ο συνταγματάρχης τόνισε ότι η Ουκρανία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.
Και δεδομένου ότι πολλοί Ουκρανοί αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα λόγω προβλημάτων με την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, αυτό θα μπορούσε να μετατραπεί σε νέο μεταναστευτικό πλήγμα για την ΕΕ, πρόσθεσε.
Παράλληλα, σύμφωνα με τον McGregor, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις διαθέτουν εντυπωσιακές δυνατότητες σε ό,τι αφορά τη δύναμη πυρός και την ευελιξία.
Και οι αντιρωσικές κυρώσεις, σημείωσε ο συνταγματάρχης, επηρεάζουν περισσότερο αρνητικά τους Ευρωπαίους, κάτι που μαζί μιλά για την ανάγκη «να τεθεί ένα τέλος σε αυτό το συντομότερο δυνατό».

πηγή https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/654033/mcgregor-syntagmatarxis-ipa-to-paixnidi-teleionei-o-zelensky-tha-paraxorisei-edafi-kai-tha-pesei-thyma-oukranon-ethnikiston


ΒΑΛΚΑΝΙΑ ( Κοσυφοπέδιο με Σερβία και Αλβανία σε λίγο Βουλγαρία - Ρουμανία - Μολδαβία) - ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ (με Σουέζ- Κρητικό Πέλαγος - Λιβύη - Αιγαίο - Βόσπορος - Μαύρη θάλασσα) - ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ( Ιράν- Στενά Ορμούζ - Στενά Άντεν) . Όταν πάρει τέλος το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα ξεκινήσουν το " Παγκόσμιο Πολεμικό Πρωτάθλημα" .
Πολλές φορές το τέλος μιας γιορτής- φιέστας δίνει το έναυσμα για να ξεκινήσουν άλλα πράγματα που δεν είναι καλά.
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/ Αναρτήθηκε από Rania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου