Τετάρτη, Οκτωβρίου 05, 2022

Σατανιστές των ΗΠΑ: Η απαγόρευση των αμβλώσεων είναι λάθος – Δεν μπορούμε να κάνουμε ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ





«Η απαγόρευση των αμβλώσεων παραβιάζει τα θρησκευτικά δικαιώματα», λένε.
Η σατανική οργάνωση Satanic Temple μήνυσε την Δευτέρα την πολιτεία του Αϊντάχο των ΗΠΑ για την απαγόρευση των αμβλώσεων. Έτσι, μετά το Τέξας και την Ιντιάνα, το Αϊντάχο έγινε η τρίτη πολιτεία των ΗΠΑ που δέχεται επίθεση από τον Σατανικό Ναό. Η οργάνωση το δικαιολογούσε λέγοντας ότι η σχεδόν πλήρης απαγόρευση των αμβλώσεων παραβίαζε τα θρησκευτικά δικαιώματα των μελών της.

πηγη


Ο Satanic Temple, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, έγραψεότι τα 3.500 μέλη του στο Αϊντάχο δεν μπορούν «να συμμετάσχουν στο σατανικό τελετουργικό της άμβλωσης» λόγω της ποινικοποίησης της άμβλωσης.



Η οργάνωση αναφέρθηκε στην τρίτη αρχή της, σύμφωνα με την οποία το σώμα ενός ατόμου είναι απαραβίαστο και διέπεται μόνο από την δική του βούληση. Επιπλέον, οι δικηγόροι του Σατανικού Ναού επεσήμαναν ότι οι έγκυοι πρέπει να εφοδιάζουν το έμβρυό τους με ορμόνες, οξυγόνο, θρεπτικά συστατικά, αντισώματα, θερμότητα σώματος και να το προστατεύουν από εξωτερικά σοκ. Όλες αυτές είναι υπηρεσίες που αναγκάζονται να κάνουν παρά τη θέλησή τους οι έγκυοι που θέλουν να κάνουν έκτρωση, ισχυρίζονται.

Ο Σατανικός Ναός ζήτησε από το δικαστήριο να μπλοκάρει τον σκληρό νόμο για τις αμβλώσεις με διάταγμα




PHOTO PIXABAY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου