Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2022

"Είχα κάτι άλλο να γράψω, αλλά θεωρώ υποχρέωση μου ηθική να πω το τελευταίο αντίο

"Είχα κάτι άλλο να γράψω, αλλά θεωρώ υποχρέωση μου ηθική να πω το τελευταίο αντίο στη νεαρή συνάδελφο οδοντίατρο Χ. , η οποία, λόγω του πρωτοφανούς αντιεπιστημονικού, και όπως θα αποδείξω σε λίγο και εγκληματικού νόμου για την Υποχρεωτικότητα του ε μ β ο λ ι α σ μ ο ύ στους Υγειονομικούς,

είχε η κοπέλα από πέρυσι κλείσει το ιατρείο της γιατί δεν ήθελε να εμβολιαστεί.




Όπως ίσως γνωρίζετε, οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στην Ελλάδα, σε παγκόσμια πρωτοτυπία (συγχαρητήρια και πάλι στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση, γιατί μαζί τα ψήφισαν)


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΎΝ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΔΟΥΛΕΙΆ, ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΤΟΜΈΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΌΜΟ ΜΟΝΙΜΑ ΆΝΕΡΓΟΙ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΈΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΉΣΟΥΝ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΎΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΊ ΣΎΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΕΔΏ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΌΝΟ;)




Σημειώνω ότι ως νεαρή συνάδελφος ΔΕΝ ήταν ευκατάστατη. Αντίθετα, όπως όλοι οι συνάδελφοι γνωρίζουμε ειδικά στην αρχή (αλλά πλέον και στη συνέχεια όπως είναι η οικονομική κατάσταση της χώρας για πολλούς) είχε αρκετές οικονομικές δυσχέρειες, πολλώ δε μάλλον μετά που δεν εργαζόταν καθόλου.




Όλο αυτό της δημιούργησε εύλογα καταθλιπτική συνδρομή και όπως μαθαίνουμε δεν υπήρχε καμία στήριξη από ένα τουλάχιστον σημαντικό μέλος της οικογένειάς της, που τη θεωρούσε επιπλέον τρελή γιατί δεν ήθελε να ε μ β ο λ ι α σ τ ε ί, ακόμα κι αν αυτό σημαινε να χάσει τη δουλειά της και της ασκούσε διαρκώς bullying.




Η κοπέλα πριν λίγες ημέρες, υπό αυτή την πίεση βλέποντας το αδιέξοδο, δυστυχώς αυτοκτόνησε... Πώς θα ζήσει η μητέρα της τώρα;

Ποια μάνα αντέχει την αυτοκτονία του παιδιου της;;




Έχω συγκλονιστεί. Το έμαθα σήμερα.

Την Χ. την είχα γνωρίσει λίγο στις πορείες των υγειονομικών στην Αθήνα.

Ευγενέστατη, γλυκύτατη, με το χαμόγελό της, να βοηθήσει παντού, και πολύ καλή επιστημών κατά την ταπεινή μου γνώμη.




Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έβαλε τέλος στη ζωή της.




Και ηθικοί αυτουργοί είναι οι γελοίοι τύποι που μέσα στη Βουλή, που συμφώνησαν να αφήσουν άνεργους, στο έλεος της ανέχειας και της πείνας, όλους αυτούς τους ανθρώπους.




Δεσμεύομαι, στο όνομα της συναδέλφου που γνώρισα και κάθε θύματος συναδέλφου και μη, αυτού του εγκλήματος που εκτυλίσσεται στη χώρα μας αυτή τη χρονιά, από τους άσχετους "ειδικούς" και τους επιπόλαιους πολιτικούς, όπως και τους τηλεγιατρούς στα συστημικά ΜΜΕ, που έχουν υποκαταστήσει την Ιατρική γνώση, να μη σταματήσω να συμμετέχω σε νομικές ενέργειες, μέχρι να δικαιωθεί η μνήμη τους και αυτοί που είναι υπεύθυνοι, κάθε βαθμίδας, να πληρώσουν με κάθε νόμιμο τρόπο για αυτό το έγκλημα.




Παρακαλώ, ελάτε ΟΛΟΙ μαζί μας. Δεν έχει καμία σημασία αν έχετε ε μ β ο λ ι α σ τ ε ί και τι γνώμη έχετε για το ε μ β ο λ ι ο.




Ελάτε να τους αναγκάσουμε να πληρώσουν για τη δυστυχία που προκάλεσαν και την ηθική αυτουργία στους αυτοκτονικούς ιδεασμούς των συναδέλφων και μη, σε όλους τους υπαλλήλους που εκβιάστηκαν να ε μ β ο λ ι α τ ο υ ν για να μη χάσουν τη δουλειά τους, που ένιωσαν το αδιέξοδο αυτό ΕΝΤΕΛΏΣ ΆΔΙΚΑ.




Και τα συστημικά ΜΜΕ, δε θα εξαιρεθούν από τις διώξεις. Πλύση εγκεφάλου στην κατάθλιψη και στον εκβιασμό.

Πλήρης απόδειξη με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΆ δεδομένα.

Είναι εγκληματίες επίσημα.




Χ. μου...Συγγνώμη...Που δεν προλάβαμε...

Συγγνώμη..."




( Fb Zafeiria Kakaletri )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου