Παρασκευή, Ιανουαρίου 28, 2022

Στο 300 % η αύξηση των καρκινοπαθών και των αποβολών σύμφωνα με πληροφοριοδότες από το Υπ. Εθν. Αμύνης των ΗΠΑ.

 


Απίστευτα τα στοιχεία που βγαίνουν σιγά σιγά στην φόρα. Δείτε τι έγινε στις ΗΠΑ χθες.

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών (Senate Monday), ο δικηγόρος Τόμας Ρενζ, μέλος της νομικής ομάδας των γιατρών “USA Frontline” , αποκάλυψε αρκετά ανησυχητικά στοιχεία, τα οποία η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αγνοήσει. Οι πληροφορίες του δόθηκαν από τρεις στρατιωτικούς γιατρούς (DoD – United States Department of Defense) που έχουν πρόσβαση σε δεδομένα εμβολιασμού που έχουν αποσιωπηθεί από το ευρύ κοινό.

Ο γερουσιαστής Ron Johnson (R-Wis.) συγκάλεσε μια ομάδα παγκοσμίου φήμης γιατρών, και διάφορων εμπειρογνωμόνων, για να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά με την παγκόσμια αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και τις θέσεις τους σχετικά με την «πρώιμη και νοσοκομειακή θεραπεία, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων, τι πήγε σωστά, τι πήγε στραβά , τι πρέπει να γίνει τώρα και τι πρέπει να αντιμετωπιστεί μακροπρόθεσμα. ”

Η συζήτηση στο πάνελ είχε τίτλο, «COVID 19: Μια δεύτερη γνώμη».

Ο Renz είπε ότι τρεις πληροφοριοδότες του Υπουργείου Άμυνας — η Αντισυνταγματάρχης Theresa Long, ο Dr. Samuel Sigoloff και ο Αντισυνταγματάρχης Peter Chambers — παρείχαν (και έδωσαν την άδεια τους για το να αναφέρει τα ονόματα τους ο Ρενζ) εσωτερικά δεδομένα σχετικά με τραυματισμούς από εμβόλια.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, οι αποβολές και οι καρκίνοι έχουν αυξηθεί κατά περίπου 300 τοις εκατό τον περασμένο χρόνο σε σχέση με τον μέσο όρο των τελευταίων πέντε ετών.

Επίσης, οι γιατροί είπαν ότι τα δεδομένα δείχνουν μια αύξηση 1000 (!!!) τοις εκατό σε νευρολογικά προβλήματα ανάμεσα στους πιλότους.

Επιπλέον, ο Ρενζ, έδωσε και κάποια άλλα στοιχεία – τα οποία προκύπτουν από επίσημο έγγραφο.

71 % των νέων κρουσμάτων σύμφωνα με αυτά τα επίσημα έγγραφα, είναι άτομα πλήρως εμβολιασμένα και το 60% των νοσηλειών είναι επίσης πλήρως εμβολιασμένα άτομα.

Ακούστηκαν και άλλα πολλά ενδιαφέροντα την ίδια μέρα, από άλλους ομιλητές.  Πράγματα που στην χώρα μας θεωρούνται «ψεκασμένες θεωρίες».

Αν κάποιος γνωρίζει την αγγλική γλώσσα, σίγουρα θα βρει αρκετό υλικό, σε εναλλακτικές πλατφόρμες, αλλά και στο τούιτερ.

Φαίνεται πως η ιστορία με τον κόβιντ τελειώνει σύντομα (Η Δανία ανακοίνωσε ότι παίρνει πίσω όλα τα μέτρα, τα ίδια συμβαίνουν και αλλού). Μένει να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο φρούτο.

Ορθοπραξία

https://tasthyras.wordpress.com/2022/01/27/στο-300-η-αύξηση-των-καρκινοπαθών-και-των/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου