Δευτέρα, Οκτωβρίου 25, 2021

"στα χωράφια, στα περιβόλια , στα χέρσα, στα ζώα και στο ψάρεμα να τρέξτε όταν τελειώσει το κακό με τους τούρκους και τους άλλους"


μας είπε γέροντας και αναρωτηθήκαμε ότι



" καλό θα ήταν να προσγειωθούμε και να διαχειριστούμε το θηρίο που μας κτυπά την πόρτα"

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Διαβάζουμε τις αναλύσεις, μαθαίνουμε τις καθημερινές απειλές των γειτόνων μας , τις τρικλοποδιές των δήθεν φίλων και τις παγκόσμιες ανησυχίες για πρωτόγνωρη ενεργειακή και επισιτιστική τεχνιτή κατά πολλούς κρίση , αλλά δεν μπορούμε ακόμα να ερμηνεύσουμε τις προφητείες που μας δόθηκαν εδώ και δεκαετίες.

η Ελλάδα του ευρώ και της λαμογιάς της πρώτης δεκαετίας της δεύτερης χιλιετίας όταν άκουγε ότι η ίδια θα πεινάσει και θα πει το ψωμί - ψωμάκι ξεκαρδιζόντας στα χα- χα , ότι δεν γίνονται τέτοια πράγματα ακόμα και να μεσολαβήσει πόλεμος.

ΚΑΙ φυσικά με την κοινή λογική είχε κάποιο δίκαιο γιατί ακόμα και σύγκρουση να είχαμε με την τουρκία σε εκείνα τα χρόνια της ευμάρειας δεν θα λέγαμε μετά το ψωμί - ψωμάκι.

Όμως ο πνευματοκίνητος λόγος του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ προέβλεψε αλάνθαστα ότι πριν την σύγκρουση με την τουρκία θα προηγείτο μια πρωτοφανή καθίζηση του βιοτικού επιπέδου μας, που καταρχάς συντελέστηκε με τα επιβαλλόμενα μνημόνια από τους δήθεν φίλους και το όλο αυτό σκηνικό θα κορυφωνόταν με την επαπειλούμενη ενεργειακή και επισιτιστική κρίση.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ Η ΠΕΙΝΑ αμέσως μετά την εμπλοκή μας με την τουρκία που ήδη προδιαγράφεται , ακριβώς γιατί αυτά θα γίνουν εν μέσω τέτοιας κρίσης.

«Κοίταξε να δεις. Οι Τούρκοι δεν θα μπούν στην Αλεξανδρούπολη. Θα κάνουν μόνο μια πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, «θα πούμε το ψωμί ψωμάκι»Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994


ΜΕΤΑΝΟΙΑ αδελφοί
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com
















Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Αναρτήθηκε από Rania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου