Πέμπτη, Αυγούστου 05, 2021

Είμαστε για γέλια! Πανηγύρι στην Τουρκία για την πρωτοφανή αύξηση εξαγωγών στην Ελλάδα!


Πανηγυρίζουν οι τούρκοι διότι κατέγραψαν αύξηση εξαγωγών στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια οι Έλληνες εισάγουμε από την Τουρκία με φρενήρη ρυθμό και απίστευτη αυξητική τάση.


Τι θα περίμενε κανείς από μία χώρα, η οποία απειλείται ευθέως από μία άλλη χώρα; Τι θα περίμενε κανείς από ένα έθνος το οποίο έχει υποστεί γενοκτονίες, σφαγές, εξανδραποδισμούς, απειλές και 400 χρόνια σκλαβιά από ένα κράτος – συμμορία;

Τι θα έπρεπε να κάνουμε εμείς στην Τουρκία, την ώρα που αυτή συνεχίζει να κατέχει την Κύπρο, να βεβηλώνει την Αγία Σοφία, να παραβιάζει τον εναέριο χώρο μας ακόμα και την ώρα που η Ελλάδα φλέγεται;

Το λιγότερο που θα έπρεπε να πράξουμε ως κράτος και ως λαός απέναντι στην Τουρκία, θα ήταν ένα καθολικό εμπάργκο σε όλα τα τούρκικα προϊόντα και υπηρεσίες. Θα ήταν μία πράξη – ελάχιστο δείγμα αξιοπρέπειας. Ελάχιστη ευαισθησία απέναντι στην ιστορία μας και σεβασμό απέναντι στους ήρωες και μάρτυρες του έθνους.

Όπως ακριβώς έκαναν οι Άραβες και οδήγησαν τους τούρκους σε απόγνωση.

Εμείς τι κάνουμε; Ακριβώς τα αντίθετα!

Ο Νετζάτ Σιν- πρόεδρος της (τουρκικής) Ένωσης Εξαγωγέων Μεσογείου ανακοίνωσε με πανηγυρικό τόνο τα στοιχεία για τις εξαγωγές Ιουλίου δηλώνοντας: Τον Ιούλιο πετύχαμε τις μεγαλύτερες αυξήσεις στις εξαγωγές στους τομείς των χημικών υλών, στην υδατοκαλλιέργεια, τα ζωικά προϊόντα όπως και στον σίδηρο.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε λεπτομερώς στα μεγέθη: «Πετύχαμε αύξηση ρεκόρ στις εξαγωγές προς Μάλτα, Λίβανο Ελλάδα, Βέλγιο και Ισπανία. Η αύξηση των εξαγωγών προς το Λίβανο ήταν 329,7% και αξίας 27,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Ελλάδα πήρε την 3η θέση με αύξηση 141,5% και αξίας 25,1 εκ $»

Δηλαδή, μόνο για τον μήνα Ιούλιο, μέσα στην κρίση, δώσαμε 25 εκατομμύρια $ στην Τουρκία για εισαγωγές. Την ώρα που η Τουρκία επιβουλεύεται ακόμα και τα νησιά μας, απειλεί με πόλεμο, εισβάλει στην εθνική μας κυριαρχία, εργαλειοποιεί το μεταναστευτικό, απειλεί ακόμα και την Θράκη μας.

Πραγματικά, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Μετάφραση των δηλώσεων από τα Τουρκικά Νέα.

https://www.olympia.gr/1449542/ellada/eimaste-gia-gelia-panigyri-stin-toyrkia-gia-tin-protofani-ayxisi-exagogon-stin-ellada/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου