Τρίτη, Αυγούστου 03, 2021

Παρενέργειες Εμβολίων: Επιστήμη εναντίον Προπαγάνδας



Στο παρόν άρθρο παρουσιάζονται αδιάσειστα στοιχεία περί της επικινδυνότητας των εμβολίων -ιδίως των mRNA- κατά του νέου κορονοϊού.


Πάνω από 90 έρευνες από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του κόσμου: Cambridge, Harvard, Yale, John’s Hopkins, Imperial College, Emory University, Rockefeller Institute κ.α., δημοσιευμένες στα εγκυρότερα ιατρικά/επιστημονικά περιοδικά και ιστοτόπους του κόσμου: NCBI, PubMed, NIH, BMJ, Plos, Pnas, Jstor, BioRxiv, Nature, MedRxiv, ASM, Jama κ.α., καθώς και επιλεγμένες ειδήσεις από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου: Bloomberg, BBC, the Times, Guardian, CNBC, Reuters, Forbes, DailyMail κ.α., γκρεμίζουν το αφήγημα της εγχώριας και παγκόσμιας καθεστηκυίας τάξης περί «ελεγμένων, απολύτως ασφαλών και αποτελεσματικών» εμβολίων.

Στο παρόν άρθρο δεν θα βρείτε δηλώσεις περίεργων «γιατρών», δεδομένα χωρίς πηγή, απόψεις ψεκασμένων ουφολόγων ή επίδοξων πολιτικών και απατεώνων. Το παρόν άρθρο αποτελεί μια ενδελεχή έρευνα, μια πολύμηνη και κοπιώδη προσπάθεια συλλογής στοιχείων, ταξινόμησης και παρουσίασης τους μέσα από τις επίσημες πηγές με σκοπό την ενημέρωση των Ελλήνων για τους πολλαπλούς κινδύνους των πειραματικών εμβολίων κατά του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2 και της νόσου COVID-19 που προκαλεί.

Στόχος μου δεν είναι να χειραγωγήσω ή να «αλλάξω» τα μυαλά κανενός. Κάθε νοήμον άνθρωπος που θα διαβάσει τις παρακάτω έρευνες, οφείλει να σπάσει από μόνος του την καθεστωτική φούσκα περί «ακίνδυνων» εμβολίων που πρέπει πάση θυσία να κάνουμε γιατί αλλιώς θα πεθάνουμε ή θα βάλουμε σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου άλλου. Στόχος του άρθρου είναι να βάλει τέλος σ’ αυτή την εγκληματική προπαγάνδα που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων Ελλήνων -σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απ’ ότι ο ίδιος ο ιός.

Κάθε νοήμων άνθρωπος, προτού πράξει το οτιδήποτε, οφείλει να συμβουλευτεί τον γιατρό του και έπειτα να αποφασίσει, αφού ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά. Όχι να ακολουθεί τυφλά τις εντολές του εκάστοτε υπουργού, πρωθυπουργού ή δημοσιογράφου. Το τι θα πράξει ο καθένας επαφίεται στην ατομική Ηθική, Νοημοσύνη και Αυτοσεβασμό του.

Είναι κατάντημα να εμβολιάζονται άνθρωποι υπό τον φόβο ότι θα χάσουν τη δουλειά τους ή ότι θα αποκλειστούν απ’ τα ενδιαφέροντα και τις ασχολίες τους -απ’ τον από κοινού εκβιασμό Κράτους και Κεφαλαίου!Διαβάστε επίσης: «Αρνητές της Δυστοπίας»

Ουδείς έχει το δικαίωμα να απειλεί και να εξαπατεί το λαό στο όνομα του οποιουδήποτε πολιτικού/οικονομικού κόστους/οφέλους ή της όποιας προφασιζόμενης πανδημίας που ο ίδιος ως Κράτος ή Θεσμός (Π.Ο.Υ., Ε.Ε. κλπ.) έχει δημιουργήσει.

Και δεν εννοώ πως διέσπειραν επί τούτου τον ιό, αλλά το πώς τον διαχειρίστηκαν αφότου διέρρευσε¹ ή προέκυψε στη Φύση. Και αυτό που έγινε, για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα, είναι ότι η παγκόσμια άρχουσα τάξη αποφάσισε πως είναι προτιμότερο να διαφυλάξει τα πολιτικά της κεκτημένα, ήτοι «Ανθρωπισμό/Αντιρατσισμό», παρά την Υγεία με το να λάβει άμεσα και δραστικά μέτρα με πρώτο το αυτονόητο κλείσιμο των συνόρων.

Πολιτική > Υγεία

Η Πολιτική γι’ αυτούς είναι πιο σημαντική απ’ την Υγεία. Έτσι, οι νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που εξουσιάζουν σήμερα τον κόσμο, ήταν αδύνατο να κλείσουν τις πύλες στοχοποιώντας την Ασία. Ήταν αδύνατο να διαφυλάξουμε το προνόμιο της υγείας μη δεχόμενοι τουρίστες και μετανάστες εν μέσω πανδημίας. Είμαστε ταγμένοι στον «Ανθρωπισμό» και στον Καπιταλισμό, σε υπερεθνικά οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα. Ένας ψυχρός πόλεμος με την Κίνα θα οδηγούσε σε μια αλυσιδωτή κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας -η οποία έχει εναποθέσει, ως γνωστόν, την πλειοψηφίας της παραγωγής της εκεί. Ένα γενικευμένο και πολύμηνο κλείσιμο συνόρων θα εξέτρεφε τον Εθνικισμό και θα καθιστούσε ευρέως γνωστό αυτό που όλοι οι λοιμωξιολόγοι του κόσμου γνωρίζουν, ότι: η πλειοψηφία των ιών, των μικροβίων και των νοσημάτων προέρχονται απ’ την Αφρική και την Ασία.

Είδατε καμία έρευνα να ταυτίζει τον ιό με φυλές και πληθυσμούς; Που να δείχνει συγκριτικά ποιοί κολλάνε και σε τι βαθμό; (Μόνο μία έγινε και παρατίθεται πιο κάτω²). Είδατε κάνα γενετικό συσχετισμό μεταλλάξεων/φυλών; Αφού δεν υπάρχουν, λένε, φυλές -όλοι το ίδιο είμαστε. Ούτε καν δημογραφικά στοιχεία δεν βγάζουν απ’ τον κόσμο που νοσεί και νοσηλεύεται. Περιμένει κανείς να δείξουν στα κανάλια ότι η πλειοψηφία είναι ξένοι³; Θα καταρρεύσει όλο το αφήγημα τους. Θα αποδειχθεί πως οι ξένες φυλές είναι μολυσματικές. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο!

Ο ιός έπρεπε να πάει παντού για να σπάσει ο «ρατσισμός». Να μεταλλαχθεί, να βγει βρετανικό, αφρικανικό, ινδικό στέλεχος για να πάψουμε να λέμε για κινεζικό ιό. Για να μην αποκαλυφθούν οι γενετικές μας διαφορές, για να μην έχει κανείς το μονοπώλιο της υγείας. Ή όλοι καλά ή όλοι άρρωστοι. «Ουδείς επιτρέπεται να είναι ανώτερος από τον τελευταίο άνθρωπο»!

Διαβάστε επίσης: «Ο ιός είναι ο Αντιρατσισμός»

Εν όσο ξεκινούσε, λοιπόν, η πανδημία εμείς υποδεχόμασταν με ανοιχτές αγκάλες τους πρώτους τουρίστες από Κίνα και Ιταλία. Εν όσο τα πηγαίναμε περίφημα, μετά την πρώτη καραντίνα, ανοίξαμε διάπλατα τα σύνορα μας γεμίζοντας τα νησιά μας με ξένους για να «σωθεί» η οικονομία! Κι αφού ήρθε και το βρετανικό στέλεχος (Alpha⁴), φέραμε και τα εμβόλια και έτσι κορυφώθηκαν τα κρούσματα. Ας δούμε μερικά γραφήματα από τα Ημερήσια Κρούσματα, από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα, σε χώρες με υψηλό ποσοστό εμβολιασμένων πολιτών.Το Πρώτο Κύμα: η αρχική διασπορά του ιού. Ακολουθεί περίοδος ύφεσης. Το Δεύτερο Κύμα: μετά το γενικό άνοιγμα και τις πρώτες μεταλλάξεις, το Τρίτο και μεγαλύτερο Κύμα μετά τα εμβόλια! https://www.worldometers.info/coronavirus/worldwide-graphs/

Όπως βλέπετε, φαίνεται ξεκάθαρα το ίδιο ακριβώς μοτίβο σε όλες τις χώρες. Τον Φλεβάρη του 2020 παρατηρείται η πρώτη κορύφωση των κρουσμάτων από την αρχική διασπορά του ιού από το μη έγκαιρο κλείσιμο των συνόρων. Ακολουθούν επιτυχημένα lockdown και μετά το καλοκαιρινό άνοιγμα και χαλάρωμα των μέτρων, έρχεται η βρετανική μετάλλαξη (Alpha) και το δεύτερο κύμα. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, εδώ, πως παραμένει άγνωστο αν η πρώτη αυτή μετάλλαξη προήλθε από τους πρώτους εθελοντές των εμβολίων στις πρώτες φάσεις των δοκιμών τους ή προέκυψε με φυσικό τρόπο⁵. Σε κάθε περίπτωση, η πρώτη μεγάλη κορύφωση της διασποράς του ιού, από τον Νοέμβρη μέχρι τον Γενάρη, νικιέται χωρίς εμβόλια στην καρδιά του χειμώνα! Τον καιρό του ψύχους και της υγρασίας που όπως γνωρίζουμε ευνοεί την διασπορά, όχι μόνο του κορονοϊού, αλλά όλων των ιών του κόσμου (εν αντιθέσει με την ξηρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες). Και αφού ξαναπέφτουν δραματικά τα κρούσματα, σε όλες ανεξαιρέτως τις χώρες, έρχονται τα εμβόλια και βιώνουμε το λεγόμενο «Τρίτο Κύμα», την πραγματική πανδημία – την πανδημία των εμβολίων που μόλις τώρα ξεκινά!²⁸Το ίδιο μοτίβο ακόμα και στον παγκόσμιο πίνακα, μολονότι οι περισσότερες χώρες είναι πίσω σε εμβολιασμούς, με όλα τα δεδομένα να δείχνουν πως έρχεται το Τέταρτο Κύμα⁶.

Το Ζύγι

Το βασικό επιχείρημα του Π.Ο.Υ. και όλων των κατά τόπους κυβερνήσεως, υπέρ των εμβολίων, είναι πως τα οφέλη τους υπερτερούν των κινδύνων. Ποια δεδομένα μπαίνουν, όμως, σ’ αυτή την ανήθικη ζυγαριά «σωτηρίας»;

Συγκρίνουν τις δεδομένες επιπτώσεις του ιού στις ευπαθείς ομάδες με τις έως τώρα καταγεγραμμένες παρενέργειες των εμβολίων στον γενικό πληθυσμό. Άρα η ζυγαριά είναι εξ ορισμού πειραγμένη… Και είναι πειραγμένη, όχι μόνο στατιστικά, αλλά και ιδεολογικά!

Το παγκόσμιο σύστημα εμφορείται απ’ τη Μαρξιστική ιδεολογία η οποία επιτάσσει τον Εξισωτισμό των πάντων. Βάση αυτής, ουδείς επιτρέπεται να έχει κάτι περισσότερο από κανέναν άλλον. Είτε μιλάμε για χρήματα, είτε για δικαιώματα και ελευθερίες, είτε για την υγεία. Αν ο τελευταίος άνθρωπος κολλήσει έναν ιό, όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να εμβολιαστούν για να ζήσει εκείνος. Να ρισκάρουν τις ζωές τους για χάρη του. Να τον κάνουν σημαία τους και να θυσιαστούν γι’ αυτόν -τον τελευταίο άνθρωπο.

Ο Μαρξισμός είναι ο πρεσβευτής των αντι-Αξιών. Ο κήρυκας της Ισότητας – ο κελευστής του Θανάτου. Ο υμνητής του Τελευταίου Ανθρώπου!

Καμία εξίσωση δεν μπορεί να λύσει κανένα πρόβλημα. Το ζύγι κόστους/οφέλους θα έπρεπε να εξειδικεύεται ανά πληθυσμιακή ομάδα και όχι να συγκρίνονται τα άκρα και να εφαρμόζεται ένα οριζόντιο μέτρο για όλους και για όλα. Αν γινόταν η σωστή σύγκριση θα βλέπαμε ότι τουλάχιστον οι 50 ετών και κάτω είναι πιο πιθανό να καταλήξουν στο νοσοκομείο απ’ το εμβόλιο παρά απ’ τον ιό. Είναι ανήθικο και αυτοκτονικό να ρισκάρετε η ζωή των υγειών για χάρη των ευπαθών σε έναν υγειονομικό εξισωτισμό προς τα κάτω.

Αντί να πάρουν τα σωστά προληπτικά μέτρα ώστε να μην περάσει ποτέ ο ιός τα σύνορα, αντί να κάνει κάθε χώρα τους δικούς της ελέγχους για το εκάστοτε εμβόλιο κι αν δεν βρεθεί άλλη λύση να δοθεί μόνο στους ευπαθείς, επιβάλλουν ένα οριζόντιο μέτρο για όλους. Ένα εισαγόμενο πειραματικό mRNA εμβόλιο μιας πολυεθνικής με σωρεία καταγγελιών και παραβάσεων στην πλάτη της, η οποία αρνείται να αποκαλύψει την πατέντα του, που δεν αφήνει κανέναν να το ελέγξει και δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη για την όποια παρενέργεια του, παρά καλύπτεται πίσω από συμφωνίες δισεκατομμυρίων με την ΕΕ και τις ΗΠΑ. Κι ένα άλλο «παλαιού τύπου» εμβόλιο που λόγω της ίδιας ξενοδουλείας δεν αποσύρεται παρ’ ότι ήδη θρηνούμε νεκρούς. Κι όμως, επιμένουν να εξισώνουν τα ανόμοια. Τον υγιή με τον καρκινοπαθή, τον νέο με τον γέρο, τον αθλητή με τον καρδιοπαθή και ούτω καθεξής. Αυτή είναι άλλωστε η φιλοσοφία των εμβολίων γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε ενάντια σε αυτά⁷. Ενάντια σε πάσης φύσεως Ισοπεδοτισμούς, ενάντια σε πάσης φύσεως Επιβολές, Επιβουλές, Εξαγορές και Υποταγές!

Κατ’ επίφαση Δημοκρατία

Ένα Κράτος Δικαίου οφείλει, όχι μόνο να ενημερώνει τους πολίτες του για τα Υπέρ και τα Κατά κάθε επιλογής, αλλά και να τους προστατεύει αποφασίζοντας υπέρ της ασφαλέστερης και πιο ωφέλιμης εθνικά επιλογής. Σήμερα, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την πιο ολοκληρωτική αντεθνική πολιτική της μεταπολίτευσης. Είναι απ’ τις σπάνιες περιπτώσεις που έχουμε την άμεση εξόντωση ενός μέρους του λαού. Θανάτους που δεν προκύπτουν από «αμέλειες» πχ. Μάνδρα, Μάτι ή από προδοσίες πχ. Ίμια, αλλά από την ευθεία εντολή να πάνε να κάνουν ένα εμβόλιο. Οι νεκροί των εμβολίων είναι φρέσκο αίμα στα χέρια της εξουσίας. Μάρτυρες στο βωμό του Χρήματος, της Πολιτικής «Ορθότητας» και Ατιμωρησίας. Θύματα του Καπιταλισμού και του Μαρξισμού.

Τα δεδομένα που οφείλεις να ξέρεις:
Δεν υπάρχει κανένα εγκεκριμένο εμβόλιο που να αποτρέπει αποδεδειγμένα τη νόσηση από Covid-19⁸ (συμπεριλαμβανομένων των μεταλλάξεων). Όλα είναι πειραματικά, προσωρινώς αδειοδοτημένα και η αποτελεσματικότητα τους εξαρτάται από μια πληθώρα παραγόντων, όπως: τον τύπο του εμβολίου, τον κατασκευαστή, τους υποδοχείς ACE2 κάθε ανθρώπου, την ηλικία, το φύλο, την μετάλλαξη του ιού με την οποία θα έρθει σε επαφή κλπ.
Βρισκόμαστε επισήμως στην Τέταρτη Φάση της πειραματικής δοκιμής τους: Μαζικός εμβολιασμός γενικού πληθυσμού⁹. Ενώ η Τρίτη, αντί για δύο χρόνια (που επιτάσσει το πρωτόκολλο), κράτησε μόνο 3 μήνες!
Οι δηλωμένοι θάνατοι απ’ τα εμβόλια ξεπέρασαν σε ποσοστό τους θανάτους από COVID-19 στον υγιή πληθυσμό! 0,0017% έναντι 0,0009%! Ενώ υπάρχουν χώρες όπως η Νορβηγία οπού το ποσοστό των θανάτων έφτασε το 0,08%!²⁵
Οι δηλωμένες περιπτώσεις παρενεργειών από τα εμβόλια στην Ευρώπη έφτασαν τις 628.586! Στην Ελλάδα, οι περιπτώσεις παρενεργειών, μέχρι και τις 26/6, ανέρχονται στις 3.594, δηλαδή 0,07%. Ενώ το 89% των περιπτώσεων αφορά το εμβόλιο της Pfizer.
Τα υπάρχοντα εμβόλια δεν είναι αποτελεσματικά ενάντια στις νέες μεταλλάξεις του ιού¹⁰! Αναλόγως την μετάλλαξη μειώνεται και η αποτελεσματικότητα τους. Ενώ έχει αποδειχθεί πως οι μεταλλάξεις Beta (αφρικανική) και Delta (ινδική) διαφεύγουν απ’ τα αντισώματα των εμβολιασμένων.
Οι εμβολιασμένοι είναι 8 φορές πιο πιθανό να κολλήσουν την αφρικανική μετάλλαξη (Beta) και 16 φορές την βρετανική (Alpha) σε σχέση με του μη εμβολιασμένους¹⁴!
Η πλειοψηφία όσων έχουν μολυνθεί από τη μετάλλαξη Delta στο Ισραήλ είναι εμβολιασμένοι!¹¹
Η πλειοψηφία των νεκρών από την μετάλλαξη Delta στην Αγγλία, σήμερα, είναι εμβολιασμένοι! Το 60% με τουλάχιστον μία δόση και το 43% και με τις δύο!¹² Πεθαίνουν κατά 8,6 φορές περισσότερο απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!
Τα εμβόλια δεν σταματούν την μετάδοση του ιού στους εμβολιασμένους. Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν αποδεδειγμένα τον ιό¹³, εφόσον έρθουν σε επαφή μαζί του!
Όλα τα εμβόλια, ιδίως τα mRNA, έχουν μια πληθώρα πολύ σοβαρών παρενεργειών και σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλούν μόνιμες βλάβες στον οργανισμό (υπερδιέγερση ανοσοποιητικού, βλάβες σε όργανα, αυτοάνοσα νοσήματα, θρομβώσεις, φλεγμονές κλπ.). Η πλειοψηφία των παρενεργειών εμφανίζονται μετά την δεύτερη δόση (και έρχεται και τρίτη), ενώ σε ποσοστό 90% με τα mRNA έμβολια (Pfizer/Moderna).
Οι καταγεγραμμένες/δηλωμένες, μέχρι στιγμής, σοβαρές παρενέργειες από τα mRNA εμβόλια είναι μεταξύ άλλων: Θάνατος σε ποσοστό 0,008%, Αλλεργικές αντιδράσεις σε ποσοστό 2.1%, Παράλυση προσώπου σε ποσοστό 0,6%, Διόγκωση λεμφαδένων (λαιμός, μασχάλη) σε ποσοστό 12%, Μυοκαρδίτιδα/Περικαρδίτιδα (φλεγμονή στην καρδιά) σε ποσοστό 0,3%, Θρομβοπενία/Θρομβοπενική Πορφύρα (ΑΠΘ), κι Αποβολή σε ποσοστό 12,6 (!), εξαιρετικά αιματηρές περίοδοι στις γυναίκες. Επίσης, έχει παρατηρηθεί η γέννηση Αυτοάνοσων Νοσημάτων ή η αναζωπύρωση τους σε άτομα που ήδη έχουν. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου έχει αναπτυχθεί μέχρι και Έρπητας Ζωστήρας σε άτομα με Αυτοάνοσες Ρευματικές Παθήσεις.²⁴
Έχει διαπιστωθεί πως η πρωτεΐνη ακίδα (spike protein), η γνωστή «κορώνα» που δίνει το όνομα της στον ιό, είναι μια τοξίνη που μετά τον εμβολιασμό με mRNA εμβόλιο κυκλοφορεί στο αίμα έως και ένα μήνα διαπερνώντας όργανα, όπως: σπλήνα, συκώτι, μυελός των οστών, με την μεγαλύτερη συγκέντρωση της να εντοπίζεται στις ωοθήκες.²⁵ Μένει να διαπιστωθεί αν η συγκέντρωση της πρωτεΐνης αυτής στις ωοθήκες εξωθεί τον οργανισμό στην καταπολέμηση της δημιουργώντας βλάβες ή καταστρέφοντας τον ιστό με πιθανές επιπτώσεις στην γονιμότητα ή (και) την κύηση.
Οι καταγεγραμμένες/δηλωμένες, μέχρι στιγμής, σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια τροποποιημένου αδενοϊού χιμπατζή (AstraZeneca/J&J) είναι μεταξύ άλλων: Θάνατος σε ποσοστό 0,004%, Θρόμβωση/Θρομβοπενία σε ποσοστό 3% με ποσοστό θνησιμότητας 18% (!), Αναφυλαξία, Σύνδρομο Guillain-Barré, CLS κ.α.
Η πλειοψηφία των παρενεργειών και των θανάτων απ’ τα εμβόλια δεν δηλώνεται στα συστήματα VAERS και EudraVigilance ή στις ειδικές Κίτρινες Κάρτες. Ο κόσμος, όχι μόνο αγνοεί πλήρως την ύπαρξη της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής πλατφόρμας του ΕΜΑ για την δήλωση παρενεργειών και θανάτων απ’ τα εμβόλια, αλλά επικρατεί και η λογική της αποσιώπησης «για να μην τρομοκρατηθεί ο κόσμος!». Εκτός αυτού απαιτείται πολύ τρέξιμο, πολλά χαρτιά, πολλές υπογραφές και γραφειοκρατία για να επιβεβαιωθεί και να γίνει αποδεκτή η όποια δήλωση στην πλατφόρμα.
Στις ηλικίες 60+ οι παρενέργειες των εμβολίων είναι σχεδόν ανύπαρκτες για τον απλούστατο λόγο ότι δεν τους πιάνουν στον ίδιο βαθμό. Τα νέα εμβόλια δεν περιέχουν έτοιμα αντισώματα παρά εξωθούν τον οργανισμό στην παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδα. Οι μεγάλοι άνθρωποι έχουν μειωμένη ικανότητα πρωτεϊνοσύνθεσης, όπως και γενικότερα ιδιαίτερα μειωμένη ανοσοαπόκριση. Όσο πιο νέος είναι, λοιπόν, ο οργανισμός τόσο μεγαλύτερη αναβολική ικανότητα έχει και τόσες μεγαλύτερες πιθανότητες εκδήλωσης παρενεργειών³².
Τα εμβόλια εξωθούν τους ιούς σε νέες μεταλλάξεις. Ξέχωρα απ’ τη φυσική και αναμενόμενη μετάλλαξη τους στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό¹⁵. Γι’ αυτό και βάλλουν σε μεγαλύτερα ποσοστά τους εμβολιασμένους. Εξελίσσονται εναντίον τους!
Ο κορονοϊός δεν θα εξαλειφθεί ποτέ. Θα υπάρχει για πάντα¹⁶!
Ανά 8μηνο ή χρόνο θα απαιτείται ο εκ νέου εμβολιασμός όλων¹⁷! Ήδη γίνεται επίσημα λόγος για τρίτη δόση.
Οι ετήσιοι εμβολιασμοί καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα! Όσο λαμβάνει κάποιος εξωγενώς αντισώματα, τόσο λιγότερο ανταποκρίνεται ο οργανισμός του σε αυτά. Τόσο λιγότερο απορροφά τις νέες πληροφορίες για να χτίσει άμυνες ενάντια στις νέες μεταλλάξεις¹⁸.
Όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο έχουν αποδεδειγμένα, πλέον, χαμηλότερη ανοσοαπόκριση στις νέες μεταλλάξεις απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!¹² Είναι αυταπόδεικτο απ’ τη στιγμή που οι εμβολιασμένοι αποτελούν την πλειοψηφία των κρουσμάτων και των νεκρών των νέων μεταλλάξεων στις χώρες με τους περισσότερους εμβολιασμούς (Αγγλία, Ισραήλ κλπ.).
Το αν θα κολλήσει και το πόσο βαριά θα νοσήσει κάποιος από κορονοϊό εξαρτάται απ’ τους υποδοχείς ACE2 που έχει. Στους ευρωπαίους το ποσοστό επικινδυνότητας ανέρχεται στο 55%, ενώ στους Ασιάτες είναι 96-99%. Γι’ αυτό εκεί κολλούσαν όλοι, ενώ εδώ ακόμα και ενδοοικογενειακά μόνο το 1/3.²
Το 1/3 του πληθυσμού έχει φυσική ανοσία στον κορονοϊό¹⁹! Ιδιαιτέρως τα παιδιά! Οι κορονοϊοί υπάρχουν στη Γη απ’ την αυγή της ανθρωπότητας και ο νέος κορονοϊός δεν είναι όσο νέος νόμιζαν στην αρχή. Ο οργανισμός μας αντιδρά θετικά στα γνωστά μέρη του ιού. Μάλιστα η πλειοψηφία των θανάτων έχει προκληθεί από την υπερδιέγερση του ανοσοποιητικού έναντι του ιού. Ένα φαινόμενο που ονομάζεται «Καταιγίδα Κυτοκινών». Τα εμβόλια κατά του κορονοϊού υπερδιεγείρουν αποδεδειγμένα το ανοσοποιητικό σύστημα ορισμένων ανθρώπων με πρώτα τα παιδιά. Όσο νεώτερος ο άνθρωπος τόσο καλύτερα αντιδρά το ανοσοποιητικό του και τόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες βλάβης από τα εμβόλια.
Το 89-100% όσων έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό (είτε νόσησαν, είτε όχι) έχουν αναπτύξει μονοκλωνικά αντισώματα²¹.
Έρευνες αποδεικνύουν πως όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό δεν χρειάζεται να κάνουν το εμβόλιο²².
Η μετάλλαξη Delta είναι δύο φορές πιο μεταδοτική, όμως εφτά φορές λιγότερο θανατηφόρα!⁴ Ακολουθεί τη φυσική εξέλιξη των ιών, να γίνονται πιο μεταδοτικοί, αλλά ταυτόχρονα να εξασθενούν.
Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων από κορονοϊό είναι 1,4%.
Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι 0,7%.
Το παγκόσμιο ποσοστό θανάτων σε ηλικίες κάτω των 60 ετών είναι 0,3%.
Εξ αυτών, το ποσοστό που πεθαίνει χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι επίσης 0,3%, δηλαδή το 0,0009% του συνόλου²³. Ενώ το ποσοστό θανάτων στα παιδιά κάτω των 10 ετών είναι μηδενικό.
Ο ιός βάλλει σε υπερπολλαπλάσια ποσοστά τους ξένους. Η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων, των νοσηλευομένων και των νεκρών στην Αμερική και στην Αγγλία είναι αλλόφυλοι. Στην Αμερική μόνο το 19% είναι Λευκοί, ενώ στην Αγγλία μόνο το 17%, τη στιγμή που και στις δύο χώρες αποτελούν το 75% του πληθυσμού!³
Το 78% των ανθρώπων που νοσηλεύονται από κορονοϊό είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι²⁰.
Τα εμβόλια, στα προηγούμενα στάδια της δοκιμής τους, δοκιμάστηκαν μόνο σε υγιείς ανθρώπους. Κατά συνέπεια δεν υπάρχουν δεδομένα για πιθανές παρενέργειες σε εγκύους, καρκινοπαθείς, πάσχοντες από αυτοάνοσα νοσήματα, διαβητικούς και ένα σωρό άλλες κατηγορίες ευπαθών ομάδων.²⁶
Η τεχνολογία CRISPR (Cas9) μέσω της οποίας αναπτύχθηκαν τα νέα mRNA εμβόλια υπάρχει εδώ και περίπου 20 χρόνια²⁷. Μέσω αυτής αναπτύσσονται μεταλλαγμένοι σπόροι (GMO), φυτά, ενώ έχουν δημιουργηθεί εργαστηριακά μέχρι και μεταλλαγμένα ζώα πχ. ποντίκια που δεν κολλούν ορισμένες λοιμώδεις ασθένειες ή ακόμα και σκυλιά που φωσφορίζουν στο σκοτάδι (κι όμως). Ουδέποτε, όμως, είχε πάρει την οποιαδήποτε έγκριση για χρήση σε ζώα ή ανθρώπους λόγω των άγνωστων μακροπρόθεσμων παρενεργειών (πχ. εκδήλωση καρκίνων ή αυτοάνοσων νοσημάτων) και των βέβαιων επιπτώσεων που θα έχουν στη Φύση και στην τροφική αλυσίδα οι όποιες μαζικές γενετικές αλλοιώσεις. Ο ίδιος ο εφευρέτης της τεχνολογίας μέσω της οποίας κατασκευάζονται τα νέα mRNA έμβολια λέει πως δεν είναι ασφαλή για τους νέους!³² Παρ’ όλα αυτά, χάριν στη πανδημία η τεχνολογία αυτή απελευθερώθηκε και ήδη ετοιμάζονται νέα mRNA εμβόλια ενάντια σε κάθε γνωστό ιό: Ebola, HIV, HPV, H1N1, Ηπατίτιδα κλπ.²⁸
Υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες κατά της COVID-19 και τέσσερα πλήρως αδειοδοτημένα φάρμακα! Υπάρχει η ενέσιμη θεραπεία Ρεμδεσιβίρης που μειώνει αποδεδειγμένα τις μέρες νοσηλείας, πλήρως εγκεκριμένη θεραπεία (κοκτέιλ) μονοκλωνικών αντισωμάτων, όπως και θεραπεία με Τ λεμφοκύτταρα που ανέπτυξαν Έλληνες γιατροί, με τους νοσούντες να παίρνουν εξιτήριο μέσα σε λίγα 24ωρα!²⁹
Τα αλλεπάλληλα lockdown προκάλεσαν ψυχολογικά προβλήματα (άγχος, στρες, κατάθλιψη, τάσεις αυτοκτονίας κλπ.) σ’ ένα τουλάχιστον 50% του παγκόσμιου πληθυσμού. Υπολογίζεται ότι μακροπρόθεσμα τα θύματα θα ξεπεράσουν κατά πολύ εκείνα του κορονοϊού!²³

Σύνοψη: Οι εμβολιασμένοι ΚΑΙ κολλούν ΚΑΙ νοσούν ΚΑΙ μεταδίδουν ΚΑΙ πεθαίνουν από κορονοϊό και μάλιστα εις ότι αφορά τις μεταλλάξεις σε υπερπολλαπλάσια νούμερα απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι!

Εύκολα διαπιστώνει κανείς πόσα διακυβεύονται κάνοντας το εμβόλιο, ιδίως αν είναι mRNA. Ουδείς γνωρίζει, ουδείς παίρνει θέση, ουδείς εγγυάται για τις μακροχρόνιες παρενέργειες του. Για το τι θα συμβεί σε μερικούς μήνες ή χρόνια και δη μετά τους αλλεπάλληλους εμβολιασμούς που σκοπεύουν να κάνουν. Όλοι εμβολιάζονται υπ’ ευθύνη τους, με τις εταιρείες και το Κράτος να μη φέρουν την παραμικρή ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί. Χρέος τους είναι μόνο η επιβολή και ο αποκλεισμός των «αρνητών». Ο διαχωρισμός της κοινωνίας σε δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα.

Εύκολα μπορεί να αναλογιστεί κανείς πόσες περισσότερες είναι οι πιθανότητες να πάθει κάτι από τα εμβόλια, παρά απ’ τον κορονοϊό -εφόσον μιλάμε για έναν υγιή άνθρωπο χωρίς σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εμβολιάζονται παιδιά, άντρες και γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία με πειραματικά εμβόλια εναντίον ενός ιού που έχει απειροελάχιστη επίδραση πάνω τους.

Αν ένας υγιής άνθρωπος, κάτω των 60 ετών, τηρεί τα μέτρα είναι αρκετά δύσκολο να κολλήσει, ενώ αν κολλήσει είναι εξαιρετικά απίθανο να πεθάνει (0.0009%), εν αντιθέσει με το να κάνει εθελοντικά ένα εμβόλιο με τα ανωτέρω ποσοστά παρενεργειών, με ανώτερο ποσοστό θνησιμότητας (0,004% Astrazeneca/J&J, 0,008% Pfizer/Moderna) με υψηλή πιθανότητα θρόμβωσης (3% Astrazeneca), φλεγμονής, μυοκαρδίτιδας (0,3% Pfizer/Moderna) ή εμφάνισης ενός αυτοάνοσου νοσήματος (μακροπρόθεσμα), το οποίο θα τον καθιστά επιπλέον ευάλωτο στις νέες μεταλλάξεις και που θα επιβαρύνει σταδιακά το ανοσοποιητικό του -ιδίως αν είναι τεχνολογίας mRNA.

Είναι σα να έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο περίστροφα που το καθένα έχει μόνο μια σφαίρα. Με το ένα καλείσαι να στοχεύσεις σε ένα μακρινό στόχο και με το άλλο στο κεφάλι σου. Όσες πιθανότητες έχει να πάει στραβά το πρώτο έχεις για να πεθάνεις από κορονοϊό (αν είσαι υγιής) και όσες το δεύτερο για να πάθεις κάτι απ’ τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, είτε είσαι, είτε δεν είσαι υγιής!

Κι όμως το Κράτος σου λέει πως πρέπει να εμβολιαστείς, πως τίποτα απ’ αυτά δεν υπάρχει, πως είναι όλα ψέματα – σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Μάλλον και οι νεκροί των εμβολίων, όπως η Νεκταρία³⁰ και η Μαρία³¹, οι δύο μητέρες που είχαν από τρία παιδιά και πέθαναν στην Κρήτη και στον Βόλο μετά τον εμβολιασμό τους με Pfizer και Astrazeneca, είναι κάποιο κακόγουστο αστείο και όχι πραγματικότητα… Είναι οι παράπλευρες απώλειες της Δημοκρατίας!

«Έχουμε εφεύρει την ευτυχία» –λένε οι τελευταίοι άνθρωποι και κλείνουν το μάτι. – Φ. Νίτσε.

Ακόμα κι αν το ποσοστό θνησιμότητας ήταν μονάχα 0,0000001% ο πολίτης οφείλει να το ξέρει, μαζί με τα ποσοστά όλων των υπολοίπων παρενεργειών, όπως και το Κράτος οφείλει να αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών και των προσταγών του. Ο εκάστοτε γονιός οφείλει να γνωρίζει πως αν εμβολιαστούν όλα τα παιδιά της χώρας, τα 5, 10, 100 μπορεί να πεθάνουν.

Όλα τα εγκεκριμένα απ’ τον ΕΟΦ φάρμακα συνοδεύονται από ενημερωτικό φυλλάδιο με ενδείξεις, αντενδείξεις και παρενέργειες με συγκεκριμένα ποσοστά/πιθανότητες εμφάνισης τους. Κανένα φάρμακο, πουθενά στον κόσμο, δεν γράφει «πάρτε το όπως θέλετε, όποτε θέλετε, στην ίδια δοσολογία όποιος κι αν είστε: παιδί, νέος, γέρος, υγιής ή καρκινοπαθής». Το ίδιο ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα εμβόλια. Τα νέα πειραματικά εμβόλια, όμως, πρέπει να τα κάνουμε όλοι ανεξαιρέτως και να μην λέμε και πολλά!

Είναι Χρέος μας να αντισταθούμε στην επιβαλλόμενη εμβολιαστική Δυστοπία και στον κόσμο που θα προκύψει μετά από αυτήν. Στον κόσμο των μπολιασμένων Υποτακτικών, εκείνων που σκύψαν το κεφάλι και φέρουν το σημάδι της ντροπής. Στον κόσμο του νέου Εθνικού Διχασμού και της κρατικής ασυδοσίας.

Είναι Χρέος μας να διαφυλάξουμε την Υγεία, μα πρώτιστα την Τιμή και την Αξιοπρέπεια μας. Να ζήσουμε και να πεθάνουμε Ελεύθεροι, όχι σκυφτοί, δειλοί και ντροπιασμένοι. Άνθρωποι εξαγορασμένοι που έζησαν με οδηγό τους τον Φόβο, δίχως Τόλμη, Θάρρος και Πίστη Εαυτού. Άνθρωποι που εκτέλεσαν, δίχως αμφισβήτηση, την κάθε εντολή. Άνθρωποι που «διαλύθηκαν ησύχως δίχως μια αμυχή»!

Η Ελευθερία της Ψυχής μετριέται απ’ τα μεγάλα όχι. Το ύψος των ανθρώπων απ’ τη Θέληση και τη Τόλμη να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι. Και η Πίστη απ’ τις θυσίες που θα κάνουμε γι’ αυτήν!

Σ’ ένα κόσμο που όλοι περπατούν σκυφτοί μέγιστη αξία έχει η λεύτερη, αδούλωτη, ελληνική ψυχή!

Αντιστέκομαι, άρα Υπάρχω!

Αλέξανδρος Τζούλιος

Παρενέργειες Εμβολίων: Επιστήμη εναντίον Προπαγάνδας – Resist to Exist (resist-to-exist.gr)

Αναρτήθηκε από amethystos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου