Κυριακή, Ιουνίου 13, 2021

Είμαστε με τον Μόρφου (κι εμείς) !


Σχόλιο του ιστολογίου μας: Αν και δε συμμεριζόμαστε 100% τη βεβαιότητα των αδελφών μας κατά του εμβολιασμού (παραμένουμε αμφιβάλλοντες, όχι "αρνητές"), ούτε τη βεβαιότητα του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Μόρφου για όσα ο ίδιος λέει, αναδημοσιεύουμε το παρακάτω σχόλιο και το προσυπογράφουμε εντός ορίων.


Αν ο σεβασμιώτατος έχει άδικο, η επιμονή του οφείλεται στα τρωτά του παγκόσμιου συστήματος εξουσίας, που δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς ότι υπάρχει. Αν αίφνης έχει δίκιο, θα το δείξει ο χρόνος. Αυτό όμως που μας προβληματίζει και μας στενοχωρεί είναι ότι δε βλέπουμε αρκετή αντίσταση σ' εκείνο το παγκόσμιο σύστημα (που τώρα το θεωρούμε ανθρωπιστικό, ότι νοιάζεται για την υγεία μας και την υγεία των υπερήλικων γονέων μας και των ανήλικων παιδιών μας), που όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο ασφυκτικό.

Το σχόλιο, από το αγαπητό μας ιστολόγιο Τι και πώς:

Είμαστε με τον Μόρφου!







Πικραθήκαμε, στενοχωρηθήκαμε, σκανδαλιστήκαμε, πονέσαμε, απελπιστήκαμε, θυμώσαμε και στο τέλος είπαμε "ας τους συγχωρήσει ο Θεός που δεν έχουν τον Θεό τους".

Ναι, γι' αυτούς τους παππούληδες λέμε που συγκροτούν την Δ.Ι.Σ. (και πλείονες τούτων) που κατώτεροι των περιστάσεων, εν μέσω κοσμογονίας, αντί να μας μιλούν για Χριστό μας μιλούν για εμβολιασμό και υποβίβασαν τους εαυτούς τους σε πλασιέ εμβολίων...

Κι' εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι, κι' εμείς είχαμε αφεντικά αλλά δεν προσκυνήσαμε. Κι' εμείς είπαμε "είναι πολλά τα λεφτά Άρη" αλλά σπρώξαμε το πακέτο από μπροστά μας και το απορρίψαμε, γιατί το αντίβαρο ήταν η ελευθερία μας.

Θα επανέλθουμε και θα ξαναγράψουμε.

Τώρα θέλουμε μόνο να πούμε ότι εμείς είμαστε με τον επίσκοπο Μόρφου Νεόφυτο! Αυτόν που επιχειρούν να καταδιώξουν οι παππούληδες....

Έχει τον σεβασμό, την εκτίμηση, την αγάπη και τις ανάξιες προσευχές μας. Είναι ο επίσκοπος της καρδιάς μας, με τις "πλάτες" του Αγίου Ιακώβου και μιας πλειάδας ακόμη Φίλων του και Φίλων μας!

Σίγουρα δεν έχει ανάγκη την στήριξή μας αλλά έχουμε εμείς την ανάγκη να δηλώσουμε δικοί του και απέναντι στους διώκτες του.

"Ν": Το ζήτημα, όπως καταλαβαίνουμε, αφορά στο εξής:


"Μαζέψτε" τον Μητροπολίτη Μόρφου: Επιστολή της Ιεράς Συνόδου της Ελλάδας




alphanews.live (9 Ιουνίου 2021)


Έντονο προβληματισμό για τις επιπτώσεις των κηρυγμάτων του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου γύρω από το ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού εκφράζει η Ιερά Σύνοδος της Ελλάδας προς την Ιερά Σύνοδο της Κύπρου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ο «Φιελελεύθερος» ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος φέρεται να διάβασε την εν λόγω επιστολή στα μέλη της Ιεράς Συνόδου η οποία εστίαζε στις απόψεις του Μητροπολίτη Μόρφου για την πανδημία και τα εμβόλια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ιερά Σύνοδος της Ελλάδας κάλεσε εν ολίγοις τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο να «μαζέψει» τον Νεόφυτο, τα κηρύγματα του οποίου του επηρεάζουν το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ελλάδας όχι μόνο με τις προφητείες του αλλά και στο θέμα του εμβολιασμού σε μια περίοδο που εξαιτίας του ιού εξακολουθούν να χάνονται ανθρώπινες ζωές.

Αφού κλήθηκε να σεβαστεί την επιθυμία της Ιεράς Συνόδου της Ελλάδας, ο Μόρφου Νεόφυτος φέρεται να απάντησε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα δεν θα επανέλθει.

Ιδιαίτερη αίσθηση είχε προκαλέσει μια πρόσφατη δήλωση του Μητροπολίτη όταν διέψευσε ότι εμβολιάστηκε: «Ούτε έχω εμβολιαστεί μέχρι σήμερα ούτε και προτίθεμαι να εμβολιαστώ στο μέλλον, καθότι θεωρώ πολύ επικίνδυνα τα συγκεκριμένα εμβόλια. Άλλωστε, σε πολλές συνεντεύξεις και κηρύγματά μου, που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχω επεξηγήσει με σαφήνεια και υπευθυνότητα τους λόγους που αρνούμαι να εμβολιαστώ».

"Ν": Ειδήσεις για τη δράση του μητροπολίτη Μόρφου (από πλευράς της κοσμικής - ας μου επιτραπεί να πω "συστημικής" - ειδησεογραφίας βέβαια) στις ετικέτες:


ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

Για το επίμαχο ζήτημα (της "πανδημίας" & της επιτακτικής ανάγκης για εμβολιασμό) θα προσθέσουμε και τα εξής:

Αποκαλύψεις για τα εμβόλια εκ των έσω - μιλάει πρώην αξιωματούχος της Pfizer

Η Ηθική της Επιστήμης σε καιρούς Δυστοπίας και Πανδημίας (η συνέντευξη του Καθηγητή Παθολογίας- Επιδημιολογίας και Πληθυσμιακής Υγείας του Πανεπιστημίου Stanford & μέλους της Αμερικανικής Εθνικής Ιατρικής Ακαδημίας Γιάννη Ιωαννίδη, στην οποία αναφέρεται το τελευταίο βίντεο της προηγούμενης ανάρτησης - ιδίως από το λεπτό 2 ώρες και 28΄).

Άντε μετά από αυτά να μην είμαστε κι εμείς "αμφιβάλλοντες"!...




Αναρτήθηκε από ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου