Κυριακή, Μαΐου 16, 2021

Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΜΕΝΑ ΕΜΒΡΥΑ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Stanley Plotkin MD γνωστός και ως Ο Νονός των Εμβολίων κλήθηκε σε κατάθεση για να απαντήσει στις ερωτήσεις ενός δικηγόρου που υπερασπίζεται τα δικαιώματα μιας μητέρας που αρνείται να εμβολιάσει το παιδί της, λόγω ανησυχιών σχετικά με τα συστατικά των εμβολίων.
 


Ο Stanley Alan Plotkin (γεννημένος στις 12 Μαΐου 1932 [1]) είναι Αμερικανός ιατρός που εργάζεται ως σύμβουλος σε κατασκευαστές εμβολίων, όπως η Sanofi Pasteur, καθώς και εταιρείες βιοτεχνολογίας, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και κυβερνήσεις.


Στη δεκαετία του 1960, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανακάλυψη ενός εμβολίου κατά του ιού της ερυθράς ενώ εργαζόταν στο Ινστιτούτο Wistar στη Φιλαδέλφεια.


Ο Plotkin ήταν μέλος της ενεργού ερευνητικής σχολής του Wistar από το 1960 έως το 1991. Σήμερα, εκτός από το ομότιμο ραντεβού του στο Wistar, είναι ομότιμος καθηγητής Παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας.


Το βιβλίο του, "Vaccines", [2] [3] είναι η τυπική αναφορά στο θέμα. [4] [5] Είναι συντάκτης του Clinical and Vaccine Immunology, το οποίο δημοσιεύεται από την Αμερικανική Εταιρεία Μικροβιολογίας στην Ουάσιγκτον, DC.


Είναι πολλά τα κέρδη από τις εκτρώσεις! Χρήση εμβρύων από εκτρώσεις για κατασκευή εμβολίων, αλλά και πειραματικά εμβόλια σε παιδιά με νοητική καθυστέρηση και μωρά φυλακισμένων μητέρων, ομολογεί σε ένορκη κατάθεσή του ο Stanley Plotkin...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου