Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16, 2020

Προσοχή! Ο Πρωθυπουργός χρησιμοποιεί αποκρυφισμό και μαγεία. Χρησιμοποιεί τον μαγικό αριθμό 9 για να καθυποτάξει τον ελληνικό λαό!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ·
5/5 (5)

Προβληματίστηκα πολύ γύρω από την επιλογή του αριθμού < 9 > από τον Μητσοτάκη, στον αλλοπρόσαλλο και αποδεδειγμένα αναποτελεσματικό αγώνα του να δαμάσει την πανδημία.


Ανήμερα Χριστουγέννων και Φώτων – θα επιτρέπεται η παρουσία έως και εννέα ατόμων (9) σε όλες τις εκκλησίες.

Και ρωτάω εγώ: Γιατί 9 και όχι 10 ή 8; Πώς προέκυψε το 9; Με τη μέθοδο της κολοκυθιάς;

Στο Χριστουγεννιάτιο τραπέζι θα πρέπει να βρίσκονται το πολύ μέχρι εννέα άτομα.

Λιανικό εμπόριο: Έως 9 άτομα παρόντα (ουρά).

Κάτι συμβαίνει με το εννιά! Άντε τώρα μια εξαμελής οικογένεια (παππούς, γιαγιά, πατέρας, μητέρα και δύο παιδιά) να βρουν συγγενικό ζευγάρι με ένα παιδί για να καλέσουν στο Χριστογεννιάτικο τραπέζι. Στο συγγενικό μου περιβάλλον είναι αδύνατον! «Διαλέξτε με ποια οικογένεια θα κάνετε Χριστούγεννα», είπε ο Πρωθυπουργός-δικτάτορας, λες και οι συγγενείς είναι προϊόντα σούπερ μάρκετ που πας και διαλέγεις.

Μέχρι 9 λοιπόν στο τραπέζι! Περίεργο, σκεφτόμουνα. Τυχαία είναι η προτίμηση του Μητσοτάκη στον αριθμό 9; Τι «προσόντα» έχει ο αριθμός 9 έναντι άλλων αριθμών; Η εγκυμοσύνη της γυναίκας κρατάει 9 μήνες, σκέφτηκα.

Κατόπιν ήρθαν στο μυαλό μου λαϊκές φράσεις όπως, «και ο μήνας έχει εννιά», «στις εννιά του μακαρίτη», «του κ@λου τα εννιάμερα», τα μνημόσυνα στις εννιά μέρες του αποθανόντος, οι δημοφιλείς τιμές των προϊόντων που καταλήγουν σε <,99> (€3,99, €12,99 κλπ), και μου μπήκαν ψύλλοι στ’ αυτιά.

«Βρε μπας και ο αριθμός 9 είναι μαγικός;», αναρωτήθηκα. Μπας κι ο Μητσοτάκης έχεις συμβούλους μάγους;

Ευτυχώς που υπάρχει το διαδίκτυο να μας λύνει τις απορίες στο άψε σβήσε.

Η Μαγεία του αριθμού 9

Ο αριθμός εννέα έχει συμβολική σημασία. Στην αρχαιότητα οι Πυθαγόρειοι τον θεώρησαν ιερό επειδή τα πολλαπλάσιά του με οποιονδήποτε αριθμό δίνουν και πάλι μεμονωμένο τον αριθμό εννέα. Δηλαδή, με όποιον αριθμό και αν πολλαπλασιασθεί, ο προκύπτων ως γινόμενο αριθμός έχει ως πυθμενικό λεξάριθμο το εννέα, [πυθμενικός λεξάριθμος είναι ο μονοψήφιος αριθμός που προκύπτει αν προσθέσουμε τα ψηφία ενός αριθμού π.χ. ο πυθμενικός λεξάριθμος του 27 (3×9) είναι 2+7=9, του 63 (7×9) είναι 6+3=9, κοκ.]

Ο αριθμός αυτός θεωρήθηκε συμβολική μορφή της ύλης που παραμένει αιώνια μόλις παραλλάσσουσα (δηλαδή που αλλάζει ελάχιστα).(…)

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως ο αριθμός αυτός ήταν αρκετά ελκυστικός για τους αρχαίους μαθηματικούς και κυρίως τους Πυθαγόρειους. Είναι καθολικός κανόνας πως αν πολλαπλασιαστεί ένας οποιοσδήποτε αριθμός με το 9, το άθροισμα των ψηφίων του αριθμού, (πυθμενικός λεξάριθμος), που προκύπτει είναι πάντα 9. Δηλαδή 9 x 314 = 2,826 (2+8+2+6=18 | 1+8=9).

Αλλά συμβαίνει και κάτι άλλο, που εξάπτει την φαντασία… Αν πάρουμε οποιονδήποτε αριθμό και προσθέσουμε τα ψηφία του, για παράδειγμα τον αριθμό 786. 7+8+6=21. Και στην συνέχεια αφαιρέσουμε το αποτέλεσμα από τον αρχικό αριθμό, δηλαδή 786-21 = 765. Το άθροισμα των αριθμών του αποτελέσματος μας δίνει ΠΑΝΤΑ τον πυθμενικό λεξάριθμο 9. Δηλαδή: 765 (7+6+5 =18 | 1+8=9). Και αυτό συμβαίνει πάντα και για οποιονδήποτε αριθμό. (…)

Γνωστή από την αρχαιότητα είναι η εννεάκρουνος. Πρόκειται για την πιο φημισμένη κρήνη (πηγή) της αρχαίας Αθήνας, που οικοδομήθηκε από τον τύραννο Πεισίστρατο ή τους γιους του τον 16 αιώνα π.Χ.

Επίσης, το Εννεάπυλο είναι η ονομασία ενός τμήματος της μυκηναϊκής οχύρωσης της Ακρόπολης των Αθηνών. Αλλιώς ονομαζόταν Πελαργικό Τείχος. (…)

Στην Αρχαία Αίγυπτο, οι γηγενείς λάτρευαν την «Εννεάδα», που ήταν ομάδα εννέα θεοτήτων.(…)

Εννέα ήσαν οι άρχοντες των Αθηνών, οι Μούσες, οι άρχοντες του Σύμπαντος κατά τους Μάγιας (οι οποίοι και χρησιμοποιούσαν εννεαδικό αριθμητικό σύστημα) κ.λ.π. (…)

Εννέα είναι τα αγγελικά τάγματα κατά την χριστιανική παράδοση. Με εννέα μήνες τοκετού γεννάται ο άνθρωπος. Η Ελληνική σημαία αποτελείται από 9 γραμμές. Συγκεκριμένα αποτελείται από 4 άσπρες και 5 μπλε γραμμές. (…)

Ακόμα, ο αριθμός εννέα κατέχει σημαντική θέση στις νεοελληνικές επωδές (ξόρκια). Για παράδειγμα σε ξόρκι κάποιου από τη Κεφαλονιά χρησιμοποιούνται 9 χόνδροι από αλάτι.

Η Κερκυραία ξορκίστρα επί 9 συνεχείς μέρες ή 9 υστερόπεφτα (δηλαδή τις τελευταίες Πέμπτες του μήνα και της Σελήνης) επαναλαμβάνει το ξόρκι!

Σε ορισμένα μέρη της Ελλάδας η ξόρκισα, λέγοντας το ξόρκι της, στέφει τον άρρωστο με στεφάνι φτιαγμένο από 9 κομμάτια κλίμα (κανείς δεν ξέρει αν όντως είχε αποτέλεσμα!).

Συνήθως τα ξόρκια επαναλαμβάνονται 9 φορές.

Ο κύκλος ως τέλειο σχήμα έχει 360 μοίρες. Αν προσθέσουμε τους αριθμούς 3+6+0 έχουμε αποτέλεσμα 9.

Δείτε περισσότερο στο video.

================

Από την αρχαιότητα, ο αριθμός 9 θεωρούνταν ότι είχε μαγική και μυστηριώδη δύναμη.

(…) Ο Όμηρος, στα έπη του, ανέφερε σε πολλά σημεία τον ιερό αριθμό 9, στον οποίο απέδιδε εξαιρετική σημασία. Έτσι, σ’ έναν “Ύμνο στη Λατόνα”, δηλαδή στη Λητώ, βρίσκεται η εξής φράση: “Η Λατόνα υπέφερε επί εννέα μέρες και εννέα νύχτες τους πόνους του τοκετού”. (…)

Βέβαια, στην Ιουδαϊκή θρησκεία, το 9 έπαιζε και παίζει ακόμα σπουδαιότατο ρόλο. Τη 15η ημέρα της γιορτής του εξαγνισμού, οι Εβραίοι θυσίαζαν 9 δαμάλια. (…)

Στη θρησκεία των αρχαίων Περσών, τα ιερά βιβλία του λαού αυτού υποστήριζαν ότι το πονηρό πνεύμα μπορεί να φέρει στους ανθρώπους 999.999 κακά και συμφορές.

Αλλά και οι θεοί των αρχαίων Αιγυπτίων ήταν επίσης χωρισμένοι σε 3 εννιάδες. (…)

Φυσικά, για τους Καβαλιστές το 9 είχε εξέχουσα σημασία.

Το ίδιο ακριβώς παρατηρούμε και στη θρησκεία των αρχαίων Γαλατών, όπου σέβονταν και λάτρευαν τις 9 παρθένες προφήτισσες, που κατοικούσαν στη Νήσο Σεν. (…)

Ο Σαίξπηρ, που προφανώς είχε μελετήσει σε βάθος τα μυστήρια της μαγείας, έγραφε στον “Μάκβεθ”: “Οι μοιραίες αδελφές γύρισαν τρεις φορές γύρω από σένα, τρεις φορές γύρω από μένα κι άλλες τρεις φορές, για να γίνουν εννιά! Σώπα! Τα μάγια δέθηκαν!…” (…)

Η πρόληψη που υπάρχει για τη μυστηριώδη δύναμη του αριθμού 9, φαίνεται ακόμα και στα διάφορα ξόρκια, τα οποία οι μάγοι και οι μάγισσες τα επαναλάμβαναν 9 φορές, για να είναι αποτελεσματικότερα.(…)

Οι κάτοικοι της Τρανσυλβανίας θεράπευαν το μάτιασμα με πολύπλοκους εξορκισμούς, που είχαν ως βάση τους τον αριθμό 9. (…)

Από τις 39 πυραμίδες της Αιγύπτου, οι κυριότερες και μεγαλύτερες είναι οι 9 από αυτές. (…)

Οι Μούσες, κόρες του Δία και της Μνημοσύνης, ήταν επίσης 9, όπως και οι χοροί των αγγέλων του χριστιανικού Παραδείσου, αλλά και οι τάξεις των δαιμόνων της Κόλασης.

Ο Δάντης, στην περίφημη “Θεία Κωμωδία”, φανταζόταν την Κόλαση χωρισμένη σε 9 κύκλους, ενώ διαίρεσε το ποίημά του σε 99 άσματα. (…)

Ο Ιησούς Χριστός, μετά την Ανάστασή Του, εμφανίστηκε 9 φορές στους μαθητές και αποστόλους Του, ενώ στην αρχαία Ελλάδα, τα μεγαλύτερα αξιώματα τα κατείχαν οι 9 άρχοντες.

===================

Να και δύο αναφορές στο εννέα από την Βίβλο:

«Ἐν τῷ ἐννάτῳ ἔτει τοῦ Σεδεκίου βασιλέως τοῦ Ἰούδα, τὸν δέκατον μῆνα, ἦλθε Ναβουχοδονόσορ ὁ βασιλεὺς τῆς Βαβυλῶνος καὶ ἅπαν τὸ στράτευμα αὐτοῦ κατὰ τῆς Ἱερουσαλήμ καὶ ἐπολιόρκουν αὐτήν.Ἐν δὲ τῷ ἑνδεκάτῳ ἔτει τοῦ Σεδεκίου, τὸν τέταρτον μῆνα, τὴν ἐννάτην τοῦ μηνός, ἐπορθήθη ἡ πόλις». ( Ιερεμίας 39:1-2)

«Περὶ δὲ τὴν ἐννάτην ὥραν ἀνεβόησεν ὁ Ἰησοῦς μετὰ φωνῆς μεγάλης, λέγων· Ἠλί, Ἠλί, λαμὰ σαβαχθανί; τουτέστι, Θεὲ μου, Θεὲ μου, διὰ τί μὲ ἐγκατέλιπες;» (Κατά Ματθαίον 27:46)

========================

Κάτι συμβαίνει λοιπόν με τον αριθμό 9. Είναι μαγικός αριθμός και ο Μητσοτάκης το γνωρίζει και τον χρησιμοποιεί. Ποια άλλα άραγε μαγικά κόλπα ασκεί εις βάρος μας; Οι φίλοι του οι Καβαλιστές σίγουρα θα τον συμβουλεύουν με ποια μαγικά μέσα και μέτρα θα καθηλώσει στην υποταγή τον ελληνικό λαό. Και απ’ ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής, τα «μάγια» του πιάνουν… δυστυχώς.

seferou.blogspot.com



www.nikosxeiladakis.gr

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17/12/20

    Σημ.: Ο Χριστός εμφανίστηκε 11 φορές στούς μαθητές Του καί όχι 9... Γι'αυτό έχουμε & 11 εωθινά Ευαγγέλια. Καλή η αριθμολογία, αλλά, η αλήθεια νά λέγεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή