Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2020

TO TEΛETOYΡΓIKO ΤΗΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ"

Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΣΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ



Ο Max Igan λογοκρίθηκε, και ακόμα κι αν η επιδημία έχει τελειώσει το CDC αναφέρει ότι θα πρέπει να παραμείνει το απόκρυφο τελετουργικό των προσώπων και των κοινωνικών αποστάσεων


Ο Steve Barwick έγραψε ένα υπέροχο άρθρο για το πώς ολόκληρη η κατασκευασμένη κρίση κορωναϊού είναι ένα τεράστιο τελετουργικό από την αρχή έως το τέλος, χωρισμένο σε τέσσερα μίνι τελετουργικά, το καθένα με τον ξεχωριστό αποκρυφιστικό σκοπό της μύησης και του μετασχηματισμού του κόσμου και των ανθρώπων του σε νέα παγκόσμια τάξη.


Σε αυτό το άρθρο , ο Barwick εξετάζει τις τέσσερις ξεχωριστές, αλλά αλληλένδετες, απόκρυφες τελετές που συνθέτουν αυτήν την τεράστια παγκόσμια τελετή μύησης απόκρυφη τελετή:

Τελετουργική μάσκα

Τελετουργικό πλύσιμο χεριών

Τελετουργικό «Κοινωνική Απόσταση»

Τελετουργικό κλείδωμα


Ας δούμε την απόκρυψη, η οποία παραδοσιακά διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο στις αποκρυφιστικές τελετές.


«Αυτή τη στιγμή, 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, αναγκάζουν τους πολίτες τους να φορούν μάσκες προσώπου πάνω από το στόμα τους σε υποχρεωτική βάση, φαινομενικά για να βοηθήσουν να σταματήσουν οι μολύνσεις από κορωναϊούς.


Αυτό, παρόλο που πολλοί ειδικοί ιατροί, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Χειρουργού των Ηνωμένων Πολιτειών , έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι η χρήση μάσκας δεν έχει καμία ευεργετική επίδραση ενάντια στον κορωναϊό.


Επιπλέον, πολλοί ειδικοί γιατροί έχουν επιβεβαιώσει το γεγονός ότι οι μάσκες προσώπου μπορεί ακόμη και να είναι επικίνδυνες για την υγεία κάποιου, καθώς περιορίζουν τη σαφή σκέψη (και ακόμη και τη συνείδηση) παγιδεύοντας διοξείδιο του άνθρακα στο θάλαμο της μάσκας, αναγκάζοντάς σας να το αναπνέετε ξανά και ξανά, εξαντλώντας έτσι το αίμα σας καθαρού αέρα και το ζωτικό συστατικό οξυγόνου που περιέχει.


Γιατί λοιπόν οι κυβερνήσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο, αναγκάζουν τους πολίτες τους να φορούν αυτές τις μάσκες προσώπου, εάν οι μάσκες απλά δεν λειτουργούν ενάντια στον κορωναϊό και μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνες για την υγεία σας; Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει:


Μεταξύ άλλων, η χρήση της μάσκας πάνω από το στόμα αποτελεί ένδειξη υποταγής… μια χειρονομία της προθυμίας σας να υποτάσσεστε σε άλλους που δεν είναι ο συνηθισμένος σας Κυρίαρχος.


Αλλά υπάρχουν περισσότερα. Σύμφωνα με την Encyclopedia Britannica , η μάσκα είναι:


«Μια μορφή μεταμφίεσης ή απόκρυψης που συνήθως φοριέται πάνω ή μπροστά από το πρόσωπο για να κρύψει την ταυτότητα ενός ατόμου και από τα δικά του χαρακτηριστικά για να δημιουργήσει ένα άλλο ον ».


Με άλλα λόγια, η χρήση μάσκας αντιπροσωπεύει έναν απόκρυφο μετασχηματισμό - μια ανθρώπινη αλχημεία, αν θέλετε - από τον ένα ρόλο στον άλλο. Από τον έναν τρόπο ύπαρξης, στον άλλο. Πράγματι, σε αυτήν την περίπτωση, από μεμονωμένο κυρίαρχο υπό τον Θεό έως συλλογικό υποκείμενο κάτω από τα παιδιά του διαβόλου.


Και όταν ο Σατανάς φτάσει εδώ στο ρόλο του αντιχρίστου, και αρχίζει να κάνει θαύματα, και να θεραπεύει ανθρώπους, και να δουλεύει όλα τα είδη υπερφυσικών θαυμάτων, εκατομμύρια θα συρρέουν σε αυτόν, νομίζοντας ότι είναι «Ιησούς», και θα υποκύψουν σε αυτόν και θα αγοράσουν το σύστημά του. "


Εγώ (ο Berwick, όχι ο Barwick), θα μπορούσα να ακολουθήσω τα βήματα του Max Igan με το Hide & Walk with Lucy του σήμερα. Ξέρεις, Max Igan, TheCrowhouse… ποιος μόλις πήρε το 1984 από το YouTube για να μιλήσει εναντίον της αυστραλιανής κυβέρνησης;


Ναι, ολόκληρο το κανάλι του στο YouTube εξόντωσε, εξαφάνισε τον πλανήτη.


Πότε θα μάθουμε; Ποτέ; Ο πρώτος κανόνας του Fight Club. Μην μιλάς για την κυβέρνηση!


Στο σημερινό βίντεο, ο Λούσι είναι προκλητικός και ασυναγώνιστος. σαφώς έχει μάθει περισσότερα από το να κάνει το Walk & Talks with Lucy από ό, τι κατάλαβα. Έξυπνος ο Λούσι!


Τώρα αν μπορούμε να κάνουμε τους ανθρώπους να ξεσηκωθούν. Όπως ο γερουσιαστής Scott Jensen που τώρα ερευνά για να πει την αλήθεια για την πλανδημία.

Και ο αγρότης της εποχής των παγετώνων που αγωνίζεται για την
ελεγχόμενη καταστροφή του εφοδιασμού με τρόφιμα που έχει τεθεί σε κίνηση για να εξοντώσει εκείνους που αντιστάθηκαν στην επιδημία της γρίπης.


Σε αντίθεση με ολόκληρο τον πληθυσμό του Οντάριο του Καναδά, που φαίνεται ικανοποιημένοι με το σχέδιο των ηγεμόνων του να παραμείνουν καλυμμένοι μέχρι το 2022. Και μερικοί άλλοι, τους οποίους αναφέρω στο σημερινό Hide & Talk.








Το CDC παραδέχεται ότι το ποσοστό θανάτου μειώνεται, αλλά τα μέσα ενημέρωσης το εκτοξεύουν.


Γιατί;


Είτε πιστεύετε στη Βίβλο είτε όχι, αυτό είναι ένα σημαδιακό απόσπασμα:


«Έχοντας μάτια δεν βλέπεις, και έχοντας αυτιά δεν ακούτε; Και δεν θυμάσαι; "

βιντεο

https://cdn.lbryplayer.xyz/api/v3/streams/free/Max-Igan-Banned-CDC-Says-Epidemic-Is-Over/7acf4d9d30926ad0d01d1348f56224f7f98d97a9/055db7



- Μάρκος 8:18


Αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας για να προσέχετε τι συμβαίνει. Ανοίξτε τα μάτια σας, δώστε και τα αυτιά σας στις συμβουλές, στις πληροφορίες και τις γνώσεις που ωφελούν εσάς και την οικογένειά σας, όχι τη δημοφιλή αφήγηση που θέλει να σας κάνει υποτακτικούς στη θέληση κάποιου άλλου.





Άνοιξε τα μάτια σου. Άνοιξε τα αυτιά σου. Και θυμήσου…




Romanos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου