Σάββατο, Μαΐου 30, 2020

Τα “Θερμά επεισόδια” με την Τουρκία τελείωσαν, πάμε κατευθείαν για ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.




Αντί να βάλουμε στο άρθρο σχετική πολεμικής φύσεως φωτογραφία, επιλέξαμε εικόνα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ της Αρχιστρατήγου του Έθνους μας σε όλα αυτά που θα γίνουν σύντομα στο ΑΙΓΑΙΟ.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας












Σε μια αναδρομή πριν αρκετά χρόνια ενθυμούμαστε γεωπολιτικούς αναλυτές να μας μαλώνουν διότι ξεμπροσταριάζαμε με αρθρογραφία μας τις τουρκικές επιθετικές προθέσεις και ότι έπρεπε να μείνουμε φρόνιμοι στην νιρβάνα μας για να μην θιχτεί ο σουλτάνος. ( και να υπενθυμίσουμε ότι τον τίτλο αυτό του σουλτάνου που τον υιοθέτησαν πολλοί μετά , του τον δώσαμε εμείς με το άρθρο μας το 2014, «Σουλτάνος ή μπακάλης;» https://koukfamily.blogspot.com
Και ξαφνικά σήμερα στις μέρες μας βλέπουμε πολιτικούς ταγούς να μαλώνουν στο ποιος έκανε τα λιγότερα ή καθόλου λάθη στα θέματα που τόσα χρόνια προσπαθούσαν να λύσουν με την τουρκία.


Το γιατί τώρα τους έπιασε αυτός ο συγκρητισμός είναι γιατί όλοι αυτοί γνωρίζουν τι έρχεται και φοβούνται άραγε;


Ο Ελληνικός Λαός , ο αδικημένος , ο τσαλαπατημένος με τις πολιτικές τους που αποσκοπούσαν στην ευθυγράμμιση της χώρας σύμφωνα με τις επιταγές της ΕΕ δηλώνει, ότι δεν φοβάται.
Τι να φοβηθεί άραγε τον τούρκο ή τα θηρία αυτών των εκσυγχρονιστών που τόσα χρόνια μας δάγκωναν;


Τον τούρκο, τον τίμιο εχθρό μας κατά τον Μακρυγιάννη δεν τον φοβάται γιατί μπορεί να δείχνει δόντια, αλλά φοράει μασέλες που δεν κουμπώνουν καλά γιατί δεν του πήραν καλά μέτρα ( και αναφερόμαστε στα ποικίλα προβλήματα εσωτερικής, οικονομικής , εθνολογικής και κοινωνικής φύσεως που έχει ιδίως μετά το καλοκαιρινό πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016)


Η κοινή λογική με αυτά που διαβάζουμε καθημερινά και διασταυρώνουμε για να αποφύγουμε τις υπερβολές λέει, ότι ο τούρκος πήρε εντολή για να κάνει αυτά τα τρελά που κάνει
(βλ. στρατιωτική συμφωνία με Λιβύη, οριοθέτηση ΑΟΖ με αυτήν , επάνδρωση του κατεχόμενου κομματιού της Κύπρου με UAV, παράνομες NAYTEX, καθημερινές παραβιάσεις επάνω από τα κεφάλια των νησιωτών μας , απειλές για σεισμικές έρευνες και γεωτρήσεις μεταξύ Κύπρου – Καστελόριζου- Κρήτης κα)


Ουσιαστικά κάθε μέρα η Ελλάδα έχει και ένα ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με την τουρκία.


Και εδώ οι πολιτικοί ταγοί μας εξορκίζουν το Θερμό επεισόδιο με γενναίες δηλώσεις ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε.


Μας πως ; όταν κάθε μέρα η θερμοκρασία στην συνοριογραμμή μας από Έβρο μέχρι Καστελόριζο ανεβάζει σαράντα πυρετό και εμείς δεν έχουμε να δώσουμε ακόμη και ένα παυσίπονο για καταπραΰνουμε την απαξίωση του Εθνικού μας φρονήματος;


( ήταν Δεκέμβριος του 2019 όταν τα γράφαμε και τώρα γίνονται πιο επίκαιρα-https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/12/blog-post_81.html )


Σε παρακαλώ παλληκάρι μου, γράψε και επεσήμανε, μας παρακάλεσε ένας σεβαστός Γέροντας ,έστω και αν γίνεσαι γραφικός για κάποιους, συμπλήρωσε:


« - Δεν θα γίνει ένα μεμονωμένο θερμό γεγονός που θα μπορούν να το διαχειριστούν με ευχαριστίες, όπως τον Ιανουάριο του 1996 και μετά όλα μέλι γάλα.


- Τώρα το φημιζόμενο θερμό επεισόδιο με τους τούρκους θα είναι σύγκρουση κατευθείαν σε όλα τα μέτωπα.


- Ο τούρκος θα κτυπήσει παντού, από πάνω από το ποτάμι μέχρι κάτω την Κρήτη


- Και θα κτυπήσει με σφοδρότητα γιατί πρώτα εμείς κτυπήσαμε τις ζωές μας με την αμαρτία, την διαστροφή και την αμετανοησία.


- Πήρε άδεια γραπτή από τους κοσμοκράτορες του αιώνος τούτου.


- Το επιτρέπει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ για να μην εξοκείλουμε και άλλο.


- Ότι γίνεται έχει πνευματική διάσταση, είναι απλά τα πράγματα στην ανθρώπινη ζωή, αλλά φοράμε παρωπίδες και τα ερμηνεύουμε κατά το δοκούν.


-Μπορεί να σοκαριστούμε στην αρχή γιατί μέχρι τώρα μας ζαχαρώνουν το πικρό χάπι, αλλά θα ξυπνήσουμε γενναίοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις – θηρία που μας ετοίμασαν οι δήθεν φίλοι μας.»


Τον πίεσα το Γέροντα να μας πει γιατί μας επισημαίνει τα παραπάνω και η απάντηση του ήταν:


- Μου παρουσιάστηκε στα ξύπνια μεγάλος άγιος (δεν ήθελε να μας πει ποιος, αλλά καταλάβαμε ότι επρόκειτο για άγιο των ημερών μας) και μου είπε


«η στάση που θα κρατήσει ο καθένας μας σε αυτά που έρχονται θα μετρήσει πολύ στην άλλη ζωή» «η Ελλάδα ανήκει στους ΑΓΙΟΥΣ και στην ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ»


https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/


ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί, τι άλλο να πούμε …


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αναρτήθηκε από Θηβαίος Πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου