Τετάρτη, Απριλίου 08, 2020

Θα εισβαλλουν στα σπιτια μας και θα αρπαζουν τους μη υγιεις, με «αξιοπρεπη τροπο». Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ


Θα εισβάλλουν στα σπίτια μας και θα αρπάζουν τους μη υγιείς, με «αξιοπρεπή τρόπο». Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Στηριξε το εργο του Κατοχικα Νεα
Σοκαρει ο τροπος που διχως να υπολογιζουν τιποτα τα λενε μπροστα στα ματια των ανθρωπων.Με την φρενιτιδα του κορωνοϊου να μην εχει κοπασει και ενω χωρες η μια μετα την αλλη καθιερωνουν μετρα «μαρκαρισματος» των «μη υγιων» ανθρωπων, υψηλοβαθμο στελεχος του Π.Ο.Υ. μας δειχνει το αμεσο μελλον.

Ο λογος για τον Δρ Μαικλ Ραιαν, εκτελεστικο διευθυντη του Προγραμματος Εκτακτης Αναγκης Υγειας του Π.Ο.Υ. , ο οποιος και αποκαλυψε μπροστα στις καμερες τι προκειται να ακολουθησει σε λιγο καιρο απο σημερα.
Σε μια δηλωση που ανεδειξαν αμερικανικα δικτυα με πρωτο το Fox, ο αξιωματουχος του Παγκοσμιου Οργανισμου Υγειας μας λεει ξεκαθαρα οτι οι κατα τοπους αρχες θα ειναι σε θεση να εισβαλλουν στις οικιες των ανθρωπων για να διαπιστωσουν αν υπαρχει καποιος που εχει προσβληθει απο τον κορωνοϊο.
Στην απευκταια περιπτωση που βρουν καποιο μελος οικογενειας χαρακτηριζοντας το ως «υγειονομικα επικινδυνο» , τοτε ακομη και δια της βιας θα τον οδηγουν σε χωρους που θα λειτουργουν ως «αποστειρωμενα στρατοπεδα συγκεντρωσης».
Οπως αντιλαμβανεται κανεις δεν θα χρειαζεται καποιος να ειναι απαραιτητα προσβεβλημενος απο κορωνοϊο, αλλα για την «αποβολη του απο την οικογενειακη στεγη» θα αρκει και μονο ο μη εμβολιασμος του.
Ετσι ουτως ωστε να θεωρειται ατομο «υγειονομικα επικινδυνο για την κοινωνια».
Ας ακουσουμε ωστοσο τα λογια του ιδιου του στελεχους του Π.Ο.Υ. οσο η ανθρωποτητα παρακολουθει αδρανης απο τα σπιτια της:
«Στα περισσοτερα μερη του κοσμου, λογω της απομονωσης, το μεγαλυτερο μερος της μεταδοσης του ιου που συμβαινει στην πραγματικοτητα σε πολλες χωρες τωρα εστιαζεται στο σπιτι σε οικογενειακο επιπεδο.
Τωρα, πρεπει να παμε να δουμε μεσα στις οικογενειες για να βρουμε εκεινους τους ανθρωπους που μπορει να ειναι αρρωστοι και να τους “αποβαλλουμε» και να τους απομονωσουμε με ασφαλεια και αξιοπρεπεια.
Για να το κανουν αυτο οι αρχες θα πρεπει να εισερχονται στα σπιτια πιθανως ακομη και με τη βια»
El.gr

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου