Δευτέρα, Δεκεμβρίου 02, 2019

Το καθημερινό λάθος των γονιών που θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια! (Video)


Το καθημερινό λάθος των γονιών που θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια! (Video)

Μια αληθινή ιστορία αποτυπωμένη 

αλλιώς...


 16:02
Ξέρετε ποιο είναι το καθημερινό λάθος όλων των γονιών που προκαλούν δάκρυα στα μάτια των παιδιών; Πόσο έχει επηρεάσει η τεχνολογία την προσωπική μας ζωή; Θα δείτε μια αληθινή ιστορία σε animation που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε! Νάνος τοποθέτησε κρυφή κάμερα πάνω του.. Δείτε πώς είναι η ζωή του μέσα από τα μάτια του!


Η οθόνη του κινητού τραβάει το βλέμμα μας σαν μαγνήτης ακόμα και τις στιγμές που ο γιος ή η κόρη μας προσπαθεί να μας δείξει με καμάρι τη ζωγραφιά του ή να μας αφηγηθεί ένα περιστατικό με τους φίλους του.
Στο πρόσωπο του πατέρα που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω animation, λοιπόν, όλοι θα αναγνωρίσουμε τον εαυτό μας. Με τίτλο «Distracted» («Αφηρημένος»), σε σκηνοθεσία Έμικι Τζάκουες, παρουσιάζει μέσα σε λιγότερα από δύο λεπτά, χωρίς φιοριτούρες, το μεγαλύτερο και πιο διαδεδομένο γονεϊκό λάθος των ημερών μας.
Όταν συνειδητοποιούμε τις συνέπειές του είναι πάρα πολύ αργά, όπως επιβεβαιώνει και η ανατροπή στο τέλος του βίντεο.

Αυτή είναι η διαφήμιση που προκάλεσε σάλο και απαγορεύτηκε η προβολή της! (Video)

Μια από τις ωραιότερες διαφημίσεις που αποτυπώνουν την ανθρώπινη εισβολή και καταστροφή στο ζωικό βασίλειο απαγορεύτηκε να προβάλλεται στην Βρετανία! Η διαφήμιση αυτή προκάλεσε τόσο μεγάλο σάλο που ειλικρινά απορούμε! Το βίντεο που θα δείτε δεν είναι περίεργο ώστε να απαγορευτεί!
Με πρωταγωνιστή ένα κοριτσάκι, που όπως σχολιάζει βρίσκεται ξαφνικά με «έναν ουρακοτάγκο στο δωμάτιό μου», επισημαίνει την καταστροφή των τροπικών δασών από τους παραγωγούς φοινικέλαιου. Η αρμόδια αρχή, Clearcast, έκρινε ότι το ταινιάκι παραβιάζει τους κανονισμούς διαφήμισης που θεσπίστηκαν το 2003.
Το σενάριο δεν είναι τυχαίο, αφού η Iceland έγινε φέτος η πρώτη μεγάλη αλυσίδα βρετανικών σουπερμάρκετ που ανακοίνωσε ότι απομακρύνει το φοινικέλαιο από όλα τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Ο ιδρυτής της εταιρείας, Malcolm Walker, δήλωσε: «Είναι μια ταινία που γύρισε η Greenpeace με τη φωνή της Έμα Τόμπσον. Πήραμε άδεια να τη χρησιμοποιήσουμε, αφαιρώντας το λογότυπο της Greenpeace, ως τη χριστουγεννιάτικη διαφήμισή μας. Είναι ιδιαίτερα συγκινητική». Λευκορωσία: Η πιο σέξι διαφήμιση εργαλείων! (Video)
Περισσότεροι από 890.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει μια εκστρατεία που ζητά την προβολή του σποτ στην τηλεόραση. Στο μεταξύ, δείτε το παρακάτω. Είναι αληθινά ανατριχιαστικό.
Δείτε το απαγορευμένο σποτ:

Έχει ξεπεράσει τις 1.000.000 προβολές και ακόμα προκαλεί συγκίνηση! "Κέρδισες" το βίντεο που...

Ένα συγκινητικό βίντεο θα σας παρουσιάσουμε σήμερα που θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια... Έχει ξεπεράσει τις 1.000.000 προβολές και ακόμα προκαλεί συγκίνηση σε όλους!
Το βίντεο για την προώθηση του Ημιμαραθωνίου Κρήτης «Ο φίλος μου το κινητό», που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου, είναι ουσιαστικά μια ταινία μικρού μήκους, με πρωταγωνιστή ένα αγόρι που αναζητά παρέα για παιχνίδι με την μπάλα. Όλοι ωστόσο, μικροί μεγάλοι, είναι τόσο αφοσιωμένοι στα κινητά και τα τάμπλετ τους, που δεν του δίνουν καμία σημασία. Βίντεο σοκ: Ανεμοστρόβιλος σαρώνει και... διαλύει εργοστάσιο στην Καλαμάτα!
Μέχρι που βρίσκει ένα άλλο παιδί, με πρόβλημα όρασης (το υποδύεται ο Γιάννης Σαμαράς, μαθητής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τυφλών Καλλιθέας), και το προσκαλεί στον πρώτο αγώνα τρεξίματος της ζωής του. «Κέρδισες!» του λέει με ενθουσιασμό, για να απαντήσει το αγόρι, με την αφοπλιστική ειλικρίνεια της ηλικίας του: «Δεν έχω κερδίσει ποτέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου