Σάββατο, Νοεμβρίου 30, 2019

Άρρωστοι φαρσέρ ή σατανιστές: Σφαγμένο πρόβατο βρέθηκε με ζωγραφισμένες πεντάλφες (βίντεο)

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι ενός βρετανικού χωριού από την εύρεση σφαγμένου προβάτου. Επάνω του είχαν ζωγραφίσει με σπρέι το σύμβολο της πεντάλφας, που από αρκετούς θεωρείται ως σατανιστικό ή μαγικό σύμβολο.
πηγη


Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το βράδυ της σφαγής είχε πανσέληνο και ο ουρανός ήταν ασυνήθιστα συννεφιασμένος. Τότε ήταν που ο άγνωστος ή άγνωστοι επέλεξαν να πιάσουν την προβατίνα, να τη σφάξουν και να ζωγραφίσουν με μπλε σπρέι πεντάλφες επάνω της.

Το σφαγμένο ζώο ανακάλυψε η 68χρονη Χέδερ Μάιλς, που ζει μαζί με τον 76χρονο σύζυγό της Κόλιν Μπαρνς, σε τροχόσπιτο στην περιοχή.


«Νόμιζα ότι πρόκειται για περίπτωση τροχαίου ατυχήματος. Συχνά, αμάξια χτυπούν πρόβατα εδώ. Στην αρχή δικαιολόγησα τα σημάδια, τα είχε κάνει ο οδηγός», ανέφερε η Χέδερ, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

«Εγώ δεν ξέρω τίποτα από μαγείες ή σατανισμό. Ήταν μόνο αργότερα που άρχισα να σκέφτομαι γι’ αυτά τα παράξενα σημάδια, που ξεκίνησα να υποψιάζομαι», σχολιάζει η 68χρονη.




«Είτε πρόκειται για φαρσέρ είτε για λάτρεις του σατανά, πρέπει να αποκτήσουν ζωή. Θα συνεχίσουμε ως συνήθως. Δεν πρόκειται ν’ αφήσουμε κανέναν να ανακατευτεί με τη ζωή της εκκλησίας», λέει ένα άλλος κάτοικος της περιοχής, ο 70χρονος κ. Νας που κάνει λόγο και για ανάλογα σύμβολα στην πόρτα της εκκλησίας της περιοχής, Νιου Φόρεστ τη Μεγάλη Βρετανία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου