Σάββατο, Σεπτεμβρίου 07, 2019

Να η λύση στον εκβιασμό του Ερντογάν !

ΑΠΟΨΕΙΣ.
BLACK OP PLAN B

Ο Υβριδικός πόλεμος και ο ωμός εκβιασμός – πόλεμος του Ερντογάν, απαιτούν και ανάλογες λύσεις.

Όπως το ΛΣ η FRONTEX και η NASA δεν μπορούν να “δουν” τις βάρκες με τους λαθρό που καταφθάνουν στα νησιά μας, επειδή οι περιπολίες έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα και ωράριο, το ίδιο εύκολα δεν θα μπορούν να “δουν” τα σκάφη μιας “ανύπαρκτης” οργάνωσης που θα συγκροτήσει η ΕΥΠ και θα είναι επί μονίμου βάσεως στο όριο των θαλασσίων συνόρων και ΘΑ ΑΠΩΘΟΥΝ τις βάρκες των λαθρό.

Τόσοι απόστρατοι, άτομα αξιόπιστα και πειθαρχημένα, μπορούν να βρεθούν για μια τέτοια “μαύρη επιχείρηση”. Αφήστε να σκούζουν οι ΜΚΟ, οι σκούροι και οι δημοσιογράφοι. Άστε τους να τραβάνε βίντεο τους άγνωστους “κακούς” που φοράνε μαύρες μπαλακλάβες, σε σκάφη χωρίς στοιχεία κι ας παρακολουθούμε τα δραματικά σπαραξικάρδια ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων, απολαμβάνοντας ποπ κορν.

Μια σοβαρή κυβέρνηση εκπονεί ταχύτατα μια BLACK OP, τουλάχιστον ως PLAN B, έχοντας την υπόγεια συγκατάθεση Μέρκελ, Μακρόν κ.λπ. κ.λπ. διότι διαφορετικά απλώς θα πάρει ο διάολος την ΕΕ και όλους μας.

Κανείς δεν θα σου πει όχι κι ασφαλώς όχι ο Ντόναλντ (αυτός μπορεί να σε επιβραβεύσει κιόλας).

Μια BLACK OP δεν κοστίζει 3-4 δισ. ευρώ που ζητά ο Ερντογάν εκβιαστικά από τους ευρωπέους.

Σύμβουλοι Εθνικής Ασφαλείας, Αρχηγοί, επαΐοντες, υπουργοί και λοιποί παλιάτσοι πολιτικοί, δείξτε κάτι αλλιώς τραβάτε να αλλάξετε καμμιά πάνα στο εγγονάκι.

Savvas Vlasis

tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου