Κυριακή, Ιουνίου 09, 2019

ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ «PRIDE» ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΝΟΜΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ


Αλήθεια , γιατί όλοι εμείς και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά που τυχόν θα βρίσκονταν στην περιοχή, ειμαστε και ειναι ,»υποχρεωμένοι/α» να βλέπου τα γεννητικά όργανα του ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥ επειδή «είναι gay pride «???Γιατί πρέπει σωνει και καλά να παρελάσουν στην «καρδια» της πόλης , ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ,ουτε τους γέροντες.

Γιατί , αφού θέλουν να ..γιορτάσουν την ..περηφάνεια τους , δεν τους παραχωρούν ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ να κάνουν την παρέλασή τους και να πάνε όσοι θέλουν να τους «καμαρώσουν»..Γιατί εγώ ο περαστικός με το παιδί μου ,ή ο τουρίστας ,ή ο -ατυχής- κατοικος της περιοχής ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ….ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΣΕΣ «ΕΙΚΟΝΕΣ» ΑΣΕΜΝΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ , ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΚΘΕΣΗ» ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»…..
Διαβάστε: Προελαύνει το τουρκικό γεωτρύπανο "Γιαβούζ" - Με μαζικά εντάλματα σύλληψης απαντά η Κύπρος

ΕΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??? ΠΑΥΕΙ ΝΑ «ΙΣΧΥΕΙ» Ο ΝΟΜΟΣ ???? ΤΑ «ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ???


ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ «PRIDE» ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΝΟΜΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ , ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΑΚΡΑΙΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ , Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ,ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑΣ, ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ …ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ. ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ…Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑ…

ΕΔΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ κκ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ/???? ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΧΙ Ο ΝΟΜΟΣ..?? ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ???? ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..
https://hellas-now.com/edo-prokeitai-ochi-quot-pride-quot-alla-omadiki-paraviasi-nomon/
Αναγνώστης
thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου