Τετάρτη, Ιουνίου 19, 2019

Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : Οι «προφητείες» φαίνονται ένα χρόνο τώρα

Στις 23 Ιουλίου 2018 δύο μεγάλες πυρκαγιές ξέσπασαν στην Αττική, η πρώτη στην Κινέττα και η δεύτερη κοντά στο Νταού Πεντέλης.

Στη δεύτερη περίπτωση η πυρκαγιά επεκτάθηκε και πέρασε μέσα από τους οικισμούς Νέος Βουτζάς και Μάτι με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 102 άνθρωποι.



Η εικόνα μοιάζει προφητική μήπως ;

Τα ξεχάσαμε ………

Τα γεγονότα του Ιουλίου 2018 έδειξαν την αδυναμία του κρατικού μηχανισμού ,της «κομματικής» εκλεγμένης από εμάς ηγεσίας . H οποία χειρίστηκε ,επιδεικνύοντας την ανικανότητας της ,»θυσιάζοντας » ανθρώπινες ζωές .Χωρίς να αποδοθούν ποτέ ευθύνες για τόσες «ψυχές » .

Δεν νομίζω ότι αρχικά έχουν αποδοθεί ή πρόκειται να αποδοθούν ευθύνες ουδέποτε, στους πραγματικά υπευθύνους ,δηλαδή ΕΜΑΣ .Ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί τους «ηθικούς αυτουργούς » .Εκλέξαμε και βάλαμε στο «κεφάλι » μας ανθρώπους, όχι χαρισ- ματικούς…αλλά ανθρώπους άθεους ,άθρησκους δηλαδή ΚΕΝΟΥΣ από φόβο Θεού .Όπως ακριβώς καταντήσαμε και εμείς..
Χωρίς συντονισμό ,προχειρότητα ,έλλειψη ανθρωπιστικού ,ενωτικού ,Εθνικού «πνεύματος » συνολικά…
Αφού δεν το πάθαμε εμείς, «πνεύμα » αναισθησίας..

Παραδώσαμε και συνεχίσουμε δυστυχώς να παραδίδουμε σαν σύγχρονοι «Ιούδες » τον Χριστό μας ,για την καλοπέραση μας ,δεν «σηκωνόμαστε την Κυριακή του Θεού ,ούτε για ένα κεράκι να πάμε στο «σπίτι του » ,παρά μόνο στον καρκίνο ….
Τον προδίδουμε για τα «τριάντα αργύρια » της σύνταξης που μας τάζουνε ,του επιδόματος που μας υποσχέθηκαν ,τις θέσης στο δημόσιο που πήραμε .

Αν κάνουνε πως σας πειράζουν τις καταθέσεις να δεις ..
Κάθε μέρα που «βλασφημούν » τον Χριστό με τα νομοσχέδια τους «τσιμουδιά » όλοι μας …

Οι ιερείς σιωπούν και αντιστάθηκαν σαν «ένωση κληρικών Ελλάδας » , μόνο όταν ακούστηκε ότι θα πειραχτεί ο «μισθός » τους..

έχουμε σκεφτεί ;

Αν γίνει «θερμό επεισόδιο » .εκείνες τις ημέρες , θα καταλάβουμε Το «φαγητό » δεν το παράγει το super market » , ότι είναι όλα εισαγόμενα και ίσως δεν θα κινείται ,πετά ή κολυμπά τίποτα , «εισαγόμενο «.
Η εγχώρια παραγωγή είναι ελάχιστη ,οι μετακινήσεις χωρίς καύσιμα δεν γίνονται , όταν «επιταχτούν» τα πάντα .

Θα καταλάβουμε γιατί μας πλήρωσαν να ξεριζώσουμε τα αμπέλια μας ,τα λιόδεντρα μας ,να καταστρέψουμε τις «τράτες» μας..

«Αυτοί» που τώρα τους έχεις και σου δουλεύουν «φτηνά «, όχι γιατί δεν βρίσκεις Έλληνες ,αλλά γιατί έγινες «άρχοντας » όταν «πεινάσουν » ξέρεις ποιόν θα φάνε πρώτα…



Καί όμως θα γυρίσουμε στον Χριστό ,στον Θεό ,στην Εκκλησία .Ο Χριστός ξέρει ότι στην δυσκολία θα «μονιάσουμε » θα αδερφοποιηθούμε ,θα το πιούμε το «ποτήρι » αυτό ,θα γίνουμε το χαμένο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ διαφορετικά θα καταστραφούμε …

Δεν μπορούμε πλέον να πούμε «Παρελθέτω απ’ εμού το ποτήριον τούτο» είναι αργά…



“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «
πηγη
«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»

» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε «
Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου