Παρασκευή, Μαρτίου 15, 2019

Οι Έλληνες σήμερα είμαστε οι προνομιούχοι της ιστορίας...


1821. Το ελληνικό έθνος εξεγείρετε σύσσωμο για να αποκτήσει την Ελευθερία του με την Βοήθεια Του Χριστού και Της Παναγίας. Την ημέρα αυτή ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε εις την Αγία Λαύρα την σημαία της επανάστασης εναντίων των
Δυναστών του.






Σήμερα το Ελληνικό Έθνος είναι εξουθενωμένο από τα κτυπήματα των εχθρών του, που είναι "Οι Σύμμαχοι" και «Φίλοι» μας, οι Δανειστές κι «Εταίροι» μας, και οι γείτονες μας (η Ελλάδα είναι ακόμη υπό κατοχή ,) και δεν φτάνει αυτό, αλλά δέχεται πισώπλατη μαχαιριά από τους ηγέτες του, πολιτικούς και ιεράρχες, οι οποίοι πολεμούν την Ορθοδοξία, την πιστιν μας που ούτε και οι τούρκοι στα τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς δεν τόλμησαν να την πολεμήσουν, και ήρθε η «για πρώτη φορά αριστερά»να καταστρέψει τα πάντα ………..
Σήμερα ο αγώνας που διεξάγει ο Ελληνισμός είναι εναντίον των άθεων και προδοτών πολιτικών ηγετών του και εναντίον των ιεραρχών που πρόδωσαν την ορθοδοξία και την Πατρίδα, έχουν λυσσάξει όλοι να καταστρέψουν την Ορθοδοξία και την Ελλάδα, διότι η Ελλάδα είναι το τελευταίο οχυρό που ακόμη αντιστέκεται στα σχέδια των ανόμων
Σήμερα ο Ελληνικός λαός γνωρίζει ότι ο αγώνας του είναι άνισος, ότι θα χρειαστούν θυσίες, αλλά αυτό δεν πρέπει να τον πτοήσει, πρέπει να προχωρήσει μέχρι ότου νικήσει, μέχρι ότου το όραμα του γίνει πραγματικοτης
Κανείς δεν μπορεί να του ανακόψει τον δρόμο του, ούτε οι έμποροι των εθνών, ούτε οι ραδιουργίες και οι προδοσιες των κομμουνιστών, στο τέλος ο Ελληνικός λαός θα νικήσει διότι έχει θέληση και την δύναμη να νικήσει, διότι είναι ανάξιοι οι λαοί οι οποίοι μοιρολατρικά μαραίνονται χωρίς να αντιδρούν .
Σήμερα οι Έλληνες, είμαστε οι προνομιούχοι της ιστορίας, διότι δίνουμε την μάχη των μαχών , εναντίον των εχθρών της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας, και εναντίον των άθεων και προδοτών πολιτικών και Ιεραρχων.
Είτε είμαστε ελεύθεροι η όχι , εμείς οι Έλληνες δίνουμε πάντα το θετικό ιστορικό μας παρόν προς τας απαιτήσεις της ιστορικής μοίρας.
Όταν είμαστε ελεύθεροι, πάντα η μοίρα μας , μας χρησιμοποίησε σαν κυματοθραύστη πάνω στον οποίον έγιναν συντρίμμια οι υλικές δυνάμεις των εχθρών μας, και διαλύθηκαν οι εφήμερες ιδεολογίες μπροστά στην λάμψη της υψηλοτέρας ιδέας που γέννησε ο ανθρώπινος νους, της ιδέας της Ελευθερίας.
Εμείς, οι Έλληνες δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε, κλείνουμε το βιβλίο της αριθμητικής, (υπεροχής) αδιαφορούμε για τον ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ορθωνόμαστε πάνω στα κόκκαλα των προγόνων μας και με τις δικες μας δυνάμεις και με την βοήθεια Του Θεού, ξαναζωντανεύουμε τον Ελληνικό Φοίνικα.
Είμαστε αποφασισμένοι να ανορθώσουμε τη δύναμη μας και να ξαναπάρουμε την θέση μας στην ιστορική δημιουργία, με βαθειά την ευθύνη προς το όνομα που φέρουμε, προς την ιστορία που πρέπει να συνεχίσουμε και να λαμπρύνουμε, προς τα μάρμαρα των προγόνων μας,θα δημιουργήσουμε το νέο Ελληνικό θαύμα με όπλα το καθηκον,την τιμήν και την θυσιαν.
Το 1821 δεν ήταν ξεσήκωμα ενός λαού για την επέκταση του ζωτικού του χώρου εις βάρος ενός άλλου, ούτε ήταν ξεσήκωμα μιας κοινωνικής τάξης εναντίον μιας άλλης, ήταν κάτι το απόλυτο εμπνευσμένο από την αρχή ως το τέλος από τα μεγάλα ιδανικά που συγκλονίζουν τους λαούς όταν ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΝ.
Όλοι οι Έλληνες μαζί, ας πάρουμεν τον ανήφορο που οδηγά στην ανάσταση, δεν θα αντέξουμε να φτάσουμε όλοι, θα φτάσουν όμως αρκετοί για να υψώσουν μια σημαία, να κτυπήσουν μια καμπάνα, να ανάψουν ένα κερί σ’ οσους θα λείπουν, και να φωνάξουν ….ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ
GEWKWN
ΠΗΓΗ



Αναρτήθηκε από km58

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου